Brother Christmas – Yksi mies, suuria tekoja ja joulumieltä ympäri vuoden

”Minäkin olen työssä käyvä perheen isä, mutta halusin toimia jatkuvan puhumisen sijaan.”-Näillä sanoilla alkaa muun muassa ”Vuoden vapaaehtoinen 2016”-palkinnon saaneen hyväntekeväisyysjärjestö ”Brother Christmasin” esittelyteksti. Vaatimattomuudessaan ja pyyteettömyydessään omaa luokkaansa oleva yhteistyöhanke on tähän mennessä helpottanut lukemattomien perheiden ja yksin elävien elämää. Hengästyttävää, arkeen ja tavallisiin ihmisiin kohdistuvaa hyväntekeväisyyttä on Brother Christmasin kautta annettu mitä erilaisimmille avun tarvitsijoille.

Polvituet Ehlers Danlosin syndroomaa sairastavalle, erilaista rahallista ja muuta tukea arkeen jaksamisensa kanssa rimpuileville ja vähävaraisille, aurinkokeinu vaikeasti vammaiselle ja liikuntakyvyttömälle leukemiapotilaalle ja paljon, paljon muuta.

-”Brother Christmas saa päivittäin yhteydenottoja perheiltä, jolla on huoli ja hämmennys omasta jaksamisesta arjessa. Huoli voi olla ruoan puute tai vaatteen puute tai ihminen haluaisi tarjota läheiselleen jotain, mihin ei itse pysty. Sellainen on useimmiten muisto tai elämys ja toki Brother Christmas niissäkin auttaa, jos vaan suinkin voi.

Yksi mieskään ei kuitenkaan ehdi kaikkialle ja siihen tarvitaan teidän kanssa ihmisten apua. Jokainen voi tehdä jotain, jos vain haluaa. Pienellä teolla voi olla iso vaikutus. Siksi Brother Christmas ilostuu aina, kun hänelle tullut yhteydenotto kuuluukiin: ”olen seuraillut pitkään toimintaasi, voisinko auttaa jotenkin?”.”

Brother Christmasin toimintaan voivat osallistua niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin ja ilmeisesti kaikenlaiselle avulle löytyy iloinen vastaanottaja, oli kyseessä sitten lähikaupan lahjakortti tai uudet talvirenkaat.

”Jo useat yritykset ovat halunneet tehdä hyvää Brother Christmaksen kanssa. Meidän kautta yritykset saavat suoran konkreettisen väylän avun tarvitsijoihin. Lisäksi yritykset hyötyvät itse halutessaan hyvän mielen näkyvyydestä.

Esimerkiksi Tokmanni jonka kanssa sovimme yhteistyöstä tietylle ajanjaksolle ja joka kuukausi toteutamme hyväntekeväisyysprojektin, jossa teemme heidän valitsemalleen kohteelle hyvää. Kouvolan Lakritsi on ollut mukana tuotteillaan lähes alusta asti useissa tapahtumissa ja yllätyksissä lapsista aina veteraaneihin.”

Lähde: Brother Christmas, fb

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.