Adolf Hitlerin patsas poistettiin museosta

Indonesialainen museo on poistanut Adolf Hitlerin patsaan. Syynä poistolle on patsaan esittäjän historia ja se, että patsas loukkaa monia ihmisiä.

Museon mukaan kukaan ei ole valittanut patsaan olemassaolosta, mutta museo on silti tehnyt päätöksen poistosta. Museojohtaja Jamie Misbah perustelee asiaa lyhyesti, ”emme halua houkutella raivoa luoksemme.”

Patsas on ollut kautta museon historiassa suosittu kohde ottaa valokuvia Hitlerin kanssa. Taustakuvana patsaalla on Auschwitzin keskitysleiri. Kuvia on jaettu pitkin sosiaalista mediaa ja museo pelkääkin siihen mahdollisesti kohdistuvaa raivoa, jos patsasta ei poistettaisi.

Rabbi Abraham Cooper, juutalaisten ihmisoikeus järjestöstä on kommentoinut asiaa seuraavin sanoin. ”kaikki mikä liittyy asiaan on vain niin väärin, on vaikea löytää sanoja kuvailemaan tätä. Koko taustakuva on oksettava ja kertoo ihmisistä ketkä menivät tuonne, eivätkä koskaan tulleet takaisin”

Lähde BBC

 

19 thoughts on “Adolf Hitlerin patsas poistettiin museosta

 • 11.11.2017 at 21:11
  Permalink

  Ja sionistien valheet Hitleristä, keskitysleirien joukkomurhista ja valheet yleensäkin 2. maailmansodasta jatkuvat…

  Reply
 • 11.11.2017 at 22:14
  Permalink

  uskoo, kuka mitäkin uskoo, Aatun kirjassa on parempia ajatuksia kuin keskikalja R-kioskiin

  Reply
 • 11.11.2017 at 22:20
  Permalink

  Leninistä on patsaita paljonkin, vaikka oli tuhoisemman järjestelmän luoja.

  Reply
  • 12.11.2017 at 08:51
   Permalink

   Lenin olikin pankkimafian sponsoroima alusta loppuun. Vasemmisto kokonaan myös. Väline maailman mullistamiseen ja tuhoamiseen ja orjuuttamiseen.

   Reply
 • 11.11.2017 at 23:07
  Permalink

  ”Koko taustakuva on oksettava ja kertoo ihmisistä ketkä menivät tuonne, eivätkä koskaan tulleet takaisin”

  Hmm, rabbin mielestä sinne meni siis oksettavia ihmisiä?

  Varmin tapa toistaa historiaa on poistaa muistot siitä.

  Reply
  • 12.11.2017 at 08:53
   Permalink

   Päinvastoin. Ja juuri siksi Hitlerin muistot on pyyhitty ja ihmiset aivopesty valheilla. Hitler oli ihmisten asialla ja paljasti pankkimafian. Hänen laistaan ei haluta ja siksi hänet on demonisoitu. Jos ihmiset tajuaisivat totuuden, he ainakin kaipaisivat jotain Hitleriltä

   Reply
 • 12.11.2017 at 02:10
  Permalink

  Onkohan muslimit tulevaisuudessa yhtä pontevia suomen historian tutkimisen kieltämisessä ja uusille taaperoille historian uudelleen kirjoituksessa kuin juutalaiset aina ja kaikkialla.

  Reply
 • 12.11.2017 at 06:43
  Permalink

  Myös muiden massamurhaajien kuvat ja patsaat pois. Niitähän löytyy, kuka määrän tietää. Kuka todellisuudessa pitää piikipaikkaa vaikka II-maailmasodan siviileihin kohdistuneissa joukkomurhissa. Dresdenin pommitukset ja muut saksaan siviileihin kohdistetut kostopommitukset ovat maailmahistorian karmeimpia. En puolustele hitlerin tekoja mitenkään, sotahullu kuten stalin.

  Reply
  • 12.11.2017 at 08:51
   Permalink

   Hitler ei ollut massamurhaaja. Kaikki hänestä esillä oleva on valhetta

   Reply
 • 12.11.2017 at 09:42
  Permalink

  Luulisi olevan parempi olla muistuttamassa ettei pääse unohtumaan

  Reply
 • 12.11.2017 at 10:34
  Permalink

  Oligarkit siis pelkäävät vieläkin -70 luvulla kuolutta miestä joka nosti isänmaallisuuden ihan uusiin mittapuihin. Joka maan sisäisillä palveluseteleillä irrotti maansa pankkiirien otteesta ja sai sen ennenäkemättömään kasvuun. Mies joka kokosi kokonaisen kansakunnan yhden aatteen taakse: Vahvan ja horjumattoman valtion jossa jokainen teki oman osansa.

  Ja sen perua on vieläkin se että Saksa on euroopan talousveturi vaikka Merkel ja Gabriel ovat sitä kotaneet parhaansa mukaan tuhota. Saksalaiset eivät vain ole alistuneet johtajien mielivaltaan vaan tekevät asiat niin kuin ne ovat valtiolle ja kansalle parhaaksi.

  Suomalaiset ovat täysin päinvastaista kansaa. Jos joku euroopassa päästää oman mielipiteen ilmoille, niin sitä aletaan Suomessa heti noudattaa kuin se olisi Jumalan sana ja laista löytyvät pykälä. Onneksi oli Saksa ja saksalaiset Suomen turvana sodissa. Ilman Saksaa olisimme kuolleet nälkään ja meidät olisi alistettu Neuvostoliitolle. Hitler kertaa henkilökohtaisesti kielsi Stalinia hyökkäämästä Suomeen. Ja Stalin totteli koska puna-armeija ei ollut silloin vielä valmis.

  Reply
  • 12.11.2017 at 11:11
   Permalink

   Kyllä Hitler kuoli 1945 Berliinissä, koska todellakin oli oligarkkien vihaama ja pelkäämä ”taudinlevittäjä”

   Reply
 • 12.11.2017 at 14:23
  Permalink

  Pikkasen huomiota suomen kieleen, pliis. Tuokin uutinen on kirjoitettu niin huonolla suomella, ettei ihme, että suvakisto pitää nykySuomea valesivustona.

  Reply
 • 12.11.2017 at 18:03
  Permalink

  Tampereen Lenin- museo on välittömästi suljettava kaikkia satoja miljoonia sosialismin kuolonuhreja loukkaavana.

  Reply
 • 13.11.2017 at 03:07
  Permalink

  Aasialaiset pitävät Hitleristä, koska Hitler piti aasialaisista eli arjalaisista ja kasvatti heidän valtaansa. Meillä näistä asioista vaietaan. Keskitysleireillä poltettiin heitä, jotka eivät olleet puhdasrotuisia arjalaisia eli aasialaisia. Nykyinen siirtolaisuuskriisikin on oikeastaan Hitlerin ansiosta.
  http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=4073

  Reply
  • 13.11.2017 at 16:32
   Permalink

   miksi kirjoitat tuollaista omasta päästä keksittyä sontaa?

   Reply
  • 14.11.2017 at 13:20
   Permalink

   Keskitysleirien krematorioissa poltettiin ruumiita, ihan kuin nykymaailmassakin.
   Mihin nämä ihmiset sitten kuolivat?
   Tauteihin vai kaasutuksiin?
   Tutkimusten mukaan taudeista on todisteita, kaasutuksista ei. Nämä tutkimukset vaiettiin kuoliaiksi ajat sitten ja väärennetty historia on voimissaan.

   Reply
 • 14.11.2017 at 00:25
  Permalink

  Juutalaisille ”ylhäistöön” kuuluvalle etniselle ryhmälle olisi pitänyt jakaa vain oksennuspusseja Daavidin Tähdellä ja pala itkumuuria, johon hakata päätään, että tulisi jotain muuta ajateltavaa.
  Nämä juutalaiset yli-pyhimykset kehittelevät parasta-aikaa valkoisen rodun kansanmurhaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa kusettamalla kaikkia muita rotuja mkl. ”valkoisia vassari neekereitä” kulttuurimarxistiseen monikulttuurisuuteen ”unkarilaisen” George Soroksen ”Open Sosiety” murhalahkon dollarienden turvin ja ylikansallisten juutalaisten pankkiirien sätkynukkien rahan ahneiden sielunsa paholaiselle myyneiden EU:n poliitikkojen myötävaikutuksella.
  Globalistit ja NWO:n kusipäät eivät ymmärrä sitä, että ajamalla Euroopan ja Yhdysvaltain vapaat valkoiset kansakunnat nurkkaan tulevat nämä Adolf Hitleriäkin pahemmat teurastajat nostamaan tuon WWII:n jälkeisen ajan kuvotuksen suosion kattoon miehenä, joka pelasti Saksan sekasorrolta, jonka kaltainen se on parasta aikaa ddr:lläisen kommunistin ja saksalaisuuden vihaajan Angela Merkelin vaihevuotisen haittamaahanmuuttopolitiikan vuoksi, jolloin saksalaisia naisia raiskaavat ja häpäisevät muslimit kuten venäläiset bosevikit tekivät häpäisten lukemattomia kertoja katolisen nunnan, joka oli valaehtoisesti lupautuen ”Jeesuksen morsiammeksi” viettämään aineellisesti muttei heinkisesti yksinkertaisen elämänsä Berliinissä v. 1945.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.