Autonkuljettaja ajanut väkijoukkoon Ranskan Toulousessa – Kolme loukkaantunut, yksi vakavasti

Kolme kiinalaista opiskelijaa loukkaantui tänään iltapäivällä Ranskan Toulousessa autonkuljettajan ohjattua kulkuneuvonsa väkijoukkoon. Autoa kuljettanut 28 vuotias epäilty ei poliisin tietojen mukaan ole erityisessä seurannassa, mutta on viranomaisten vanha tuttu pienemmistä rikkomuksista, kuten huumausainerikoksista. Terrorismitaustaa epäillyllä ei ole, mutta kuten aiemminkin vastaavissa tapauksissa on käynyt ilmi, epäillyllä on tiedetty olleen mielenterveysongelmia.

Epäilty ajoi renault clio-mallista autoa ja yritti tapahtuman jälkeen paeta paikalta mutta poliisi pysäytti tämän ennen paon onnistumista. Paikallisten viranomaisten mukaan tapahtuma herätti suurta paniikkia koulusta poistuneissa opiskelijoissa. Kaikki loukkaantuneet olivat mirrorin mukaan Kiinan kansalaisia.

Toulousen syyttäjän Pierre-Yves Couilleaun mukaan epäilty on kertonut kuulleensa ääniä päässään ja myönsi ajaneensa opiskelijoiden yli tahallaan.

Viime viikolla Kiina huomautti Ranskaa, että tämän tulisi pitää parempaa huolta maassa olevista Kiinan kansalaisista. Huomautus liittyi tapaukseen, jossa 40 kiinalaista turistia joutui kyynelkaasuiskun ja ryöstön kohteeksi Pariisissa.

Lähde: Mirror

2 thoughts on “Autonkuljettaja ajanut väkijoukkoon Ranskan Toulousessa – Kolme loukkaantunut, yksi vakavasti

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.