Kanadalainen aikuisviihdetähti kärysi 30 kokaiinikilon salakuljetuksesta

Kanadalainen Isabelle Lagace, 29 jäi kiinni 30 kokaiinikilon salakuljettamisesta Australiaan. Naisen nappasi kiinni Sydneyn rajavartijat.

Nainen on saanut salakuljetuksesta seitsemän ja puolen vuoden tuomion. pidätettyinä on ollut myös Melina Roberge, 22 ja Andre Tamine, 63. Molemmat ovat kiistäneet syyllisyytensä ja odottavat oikeudenkäyntiä.

Isabelle Lagace oikealla

Lagace sanoi syyksi salakuljetukselle henkilökohtaiset 20 tuhannen dollarin velat, jotka hän olisi saanut kuitattua salakuljettamalla lastin perille. Kokaiinilastin arvoksi on arvioitu 14 194 000 euroa.

Lagace oli alunperin matkannut Sea Princess risteilyaluksella Englannista-Irlantiin-Usaan-Kolumbiaan ja eteenpäin Australiaan. Rajavartijat löysivät kokaiinilastin naisen matkalaukusta.

Lagace on ottanut täyden syyn niskoilleen, eikä ole oikeudessa paljastanut mistä lasti on kotoisin tai keneltä.

Lähde: BBC, MailOnline

3 thoughts on “Kanadalainen aikuisviihdetähti kärysi 30 kokaiinikilon salakuljetuksesta

 • 4.11.2017 at 23:06
  Permalink

  Ei tuollaisen M:n p_seeseen / p_uun edes sovi 3O kiloa kamaa. Pitääkin kysyä local-treiner Roosallta

  Reply
  • 7.11.2017 at 12:07
   Permalink

   Kyllä treenatun pornotähden hivakassa nyt yksi 30 kiloa menee, kävely voi tosin kiinnittää huomiota. Pillubodari Rosa osaa varmasti antaa vinkkejä asiaan, onhan hän huhujen mukaan siirtymässä harrastuksessaan ns. kakkosvaiheeseen.

   Reply
 • 5.11.2017 at 09:46
  Permalink

  Miten se voi olla vuodeta toisee että nämä ”idolit” eivät osaa laskea rahojaan? Jos tili alkaa tyhjenemään niin silloin vähennetään kulutusta. Ja jos on oikein vähän rahaa, niin sitten katsellan maailmaa keittiön ikkunasta eikä mennä minnekkään.

  Luulisi että tuonkin näköisellä olisi niin paljon videokeikkoja että rahantulo olisi suht vakio. Tai jos ei ole niin sitten pitää mennä oikeisiinn töihin, niin ne muutkin menee.

  Suomessakin on suuri määrä ”idoleiksi” haluavia teinejä ja varttuneempia kansalaisia. Mutta kuinka moni oikeasti maksaa esim. eläkemaksut keikkatuloista? Ja sitten ihmetellän kuin Palander että miten niin se eläke on niin pieni. Kun sitä rahaa oli jossain vaihessa kassaikaupalla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.