Patrik Laine on vasta 19-vuotias, mutta hänen urastaan on jo kirjoitettu kirja – 168-sivuinen tiivistelmä valmiiksi tiiviistä urasta

Antti Wennström on kirjoittanut kirjan Suomen tämän hetken kenties valovoimaisimman jääkiekkoilijan, Patrick Laineen urasta. Vasta 19 vuotias Laine on pelannut kolme kautta aikuisten sarjoissa mutta kirjoitettavaa on silti riittänyt kokonaisen 168 sivun verran. Yleisimmin Laineesta urheilijana puhuttaessa nousee esiin miehen huima laukaus jota kirjaan lainatun, kiekkotähden isän, Harri Laineen mukaan on hiottu ylimääräisillä laukaisuharjoituksilla luokassa ”satojatuhansia”.

-”Yhden treenikatkon aikana Pate saattoi laukoa 20 kertaa, ja kun taukoja oli yleensä kymmenkunta, yhdessä treenissä hänelle tuli noin 200 ylimääräistä toistoa. Viikossa ekstrakuteja saattoi olla 600–700 ja kymmenessä vuodessa jo puolisen miljoonaa. Työn ja tahdon kautta hänen laukauksensa on siis kehittynyt.”

Lempäälän mestis-joukkueesta Tapparan suomenmestaruusjoukkueeseen ja siitä seuraavalla loikalla maailman kovimpaan kiekkoliigaan, jossa melkeinpä kovimmatkin odotukset on lunastettu. Tarina on kuin sadusta ja kelpaahan sitä kertoa! Joskin voidaan vain arvuutella, kuinka monta kirjaa miehestä aiotaan vuosien saatossa kirjoittaa?

Lähde: Lapin kansa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.