Ulkomaalaiset varastelivat lompakoita Helsingin ravintolassa

Poliisi sai klo 03.15 ilmoituksen Kaivopihalla sijaitsevaan toiseen ravintolaan, jossa oli otettu kiinni lompakkovarkaita.

Tarkemmassa selvittelyssä ilmeni, että kaksi ravintolan asiakasta oli tullut kertomaan järjestysmiehille, että heiltä oli anastettu omaisuutta. Järjestysmiehet pystyivät valvontakameroiden tallenteista selvittämään tilanteen, jossa todennäköisesti vuonna 1977 syntyneeltä naiselta anastetaan lompakko olkalaukusta. Järjestyksen valvojien havaittua tekoon epäiltyjen henkilöiden olevan vielä ravintolassa, oli heidät otettu ulko-ovilta kiinni. Toinen miehistä oli tässä tilanteessa antanut lompakon järjestyksenvalvojalle ilmoittaen löytäneensä sen ravintolasta. Kun järjestyksenvalvoja oli kuitenkin vaatinut miestä jäämään paikalle selvittämään asiaan poliisin kanssa, oli mies yrittänyt poistua ravintolasta, jonka seurauksena syntynyt painitilanne. Kiinniotettu mies oli tässä yhteydessä mm. purrut järjestysmiestä käteen.

Anastetun lompakon omistaja ilmoitti paikalla, että lompakosta ei puuttunut mitään, joten lompakko voitiin luovuttaa hänelle heti takaisin. Vuonna 1971 syntyneeltä naiselta anastettua puhelinta ei enää löytynyt epäiltyjen hallusta.

Järjestyksenvalvojien kiinni ottamat miehet toimittiin poliisin tiloihin. Vuonna 1986 syntynyttä ulkomaalaista miestä epäillään kahdesta varkaudesta ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja vuonna 1988 syntynyttä ulkomaalaista miestä kahdesta varkaudesta.

Lähde: poliisi

3 thoughts on “Ulkomaalaiset varastelivat lompakoita Helsingin ravintolassa

 • 29.10.2017 at 12:08
  Permalink

  Niin se pitää onks asialla paperittomat niin hakeevat papereita

  Reply
 • 29.10.2017 at 12:54
  Permalink

  Aivan mahtavata! Ihanaa Vihreä Helsinki! Hienoa, että omatoimiset ihanat huippuosaajat löytävät kadotettuja lompakoita ja puhelimia! Loppuun vielä se legendaarinen eli Allahu Akbar!

  Reply
 • 29.10.2017 at 23:04
  Permalink

  Muistan kun samoilla nurkilla ravintolassa 80-luvulla oli lompakkovarkaita. Ulkomailta tulleiden jälkeläisiä, eivät olleet vielä täysin kotoutuneet 500:ssa vuodessa….

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.