Libyasta löytyi 36 ihmisen joukkohauta

Benghazi Libyasta on löytynyt suuri joukkohauta perjantaina 27.10.

Hauta löytyi louhoksesta ja sisälsi 36 ruumista. Vaatteista päätellen uhreina oli niin urheilijoita kuin pukumiehiä.

Monilla uhreista oli silmät peitettynä ja kädet selän taakse sidottuna. Viranomaiset ovat selvittäneet jo 22 uhrin henkilöllisyyden, mutta 14 ruumista on vielä ilman henkilötietoja.

Löytö on Libyan suurin sitten sisällissodan vuodesta 2011 eteenpäin. Vuonna 2011 sota alkoi Muammar Gaddafia ja Gaddafia vastustavien joukkojen välille.

Pohjois-Afrikassa on edelleen meneillään kolmen eri hallinnon aikakausi ja monet eri joukot taistelevat johtajuudesta.

Lähde: washingtonpost

(artikkelikuva ei liity tapaukseen)

9 thoughts on “Libyasta löytyi 36 ihmisen joukkohauta

 • 29.10.2017 at 21:50
  Permalink

  Sehän ei ollut sisällissota vaan Amerikan yhdysvaltain terroristiteko joka kohdistui Libyaan. Se oli tarkkaan laskelmoitu osa euroopan uudelleen asutusta ja sitä että Afrikan yhdysvaltoja ei saanut päästää muodostumaan. Gaddafi kertoi julkisesti perustavansa uuden rahayksikön maailmaan: kultadinarin. Ja sitä eivät Amerikan pankkiirit voineet sulattaa. Kukaan ei saa kysenalaistaa dollarin mahtia. Ja sen seurauksen CIA käynnisti Libyaa kohtaan terroristihyökkäyksen jossa Englanti ja Ranska pommittivat maata kivikaudelle. Ja Amerikkalaiset tulivat ryöstämään öljylähteet.

  Me maksamme nyt siitä hintaa että päästimme globalistit tuhoamaan Afrikan yhdessä pitäneen voiman: Gaddafin.

  Reply
  • 30.10.2017 at 10:07
   Permalink

   Vielä on noita pilvisiä jotka nielee iltsikan jutut siimoineen ja koukkuineen

   Reply
 • 3.11.2017 at 18:14
  Permalink

  Minkälaisia ajatuksia mielessäsi herää kun kuulet nimen Gaddafi? Tyranni? Diktaattori tai ehkä terroristi? Tavallinen libyalainen voi olla kanssasi eri mieltä mutta päätä itse.

  41 vuoden ajan aina kuolemaansa asti (2011) Gaddafi teki monia hämmästyttäviä asioita maansa puolesta ja hän myös yritti yhdistää ja voimistaa Afrikan useaan kertaan.

  Huolimatta siitä mitä olet kuullut radiosta, televisiosta ja tv:stä, Gaddafi teki asioita jotka eivät ole kovin ominaisia ”julmalle diktaattorille”, jollaiseksi länsimedia on hänet kuvannut.

  Tässä 10 Gaddafin tekemää asiaa joista et ehkä ole kuullut:

  1. Libyassa kotia pidettiin ihmisoikeutena.
  Gaddafin vihreässä kirjassa mainitaan että koti on yksilön ja perheen perustarve ja siksi sen ei tule olla jonkun muun omistuksessa. Vihreä kirja oli Gaddafin polittista filosofiaa sisältä teos joka julkaistiin jo vuonna 1975. Se oli tarkoitettu luettavaksi kaikille libyalaisille sekä sisällytetty opetussuunnitelmaan.

  2. Ilmainen koulutus ja terveydenhuolto
  Gaddafin ollessa vallassa, libyalaiset olivat ylpeitä yhdestä lähi-idän ja afrikan parhaimmista terveydenhuollon palveluista. Jos libyalaisella ei ollut mahdollisuutta haluamaansa koulutukseen tai lääketieteelliseen hoitoon Libyassa, asianomainen pystyi matkustamaan ulkomaille saamaan haluamansa ja tämä rahoitettiin valtion toimesta.

  3. Gaddafi suoritti maailman suurimman kasteluprojektin
  Maailman suurin kastelujärjestelmä joka tunnetaan myös nimellä suurin ihmisen tekemä joki oli suunniteltu kuljettamaan vettä jokaiseen Libyan kolkkaan jokaisen libyalaisen saataville. Järjestelmä oli Gaddafin rahoittama ja kutsuikin sitä maailman kahdeksanneksi ihmeeksi.

  http://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2014/11/20110312_WOM968.gif

  4. Maatalousyrityksen perustaminen oli ilmaista
  Jos libyalainen halusi perustaa maatilan, valtio antoi hänelle maksutta talon, viljelysmaan, siemenet tai karjan.

  5. Vastasyntyneiden äideille annettiin stipendi
  Kun libyalainen nainen synnytti lapsen, hänelle ja vastasyntyneelle annettiin 5000 dollarin stipendi.

  6. Ilmainen sähkö
  Sähkö oli ilmaista koko Libyassa eli sähkölaskuja ei tunnettu.

  7. Lähes ilmainen bensiini
  Gaddafin valtakauden aikana bensiini maksoi 0,14 (USD) per litra.

  8. Koulutustason nostaminen
  Ennen Gaddafia vain 25% libyalaisista oli lukutaitoisia. Tämä luku nousi 87% ja 25 prosentilla libyalaisista oli jopa korkeakoulututkinto.

  9. Libyalla oli oma kansallinen pankki
  Kansallinen pankki antoi kansalaisilleen lainaa nollakorolla, eikä Libyalla ollut lainkaan ulkomaista velkaa.

  10. Kulta Dinaari
  Ennen Tripolin romahdusta Gaddafi yritti esitellä afrikan yhteistä valuuttaa, kulta dinaaria, joka olisi tietenkin perustunut kultakantaan. Ajatuksen afrikan yhteisvaluuttaan Gaddafi oli saanut jo kuolleelta edelläkävijältä Marcus Garvey:lta joka keksi termin ”United States of Africa”. Gaddafi halusi tehdä kauppaa vain kulta dinaareilla ja tämä olisi syössyt maailmantalouden kaaokseen.

  Nykypäivän yhteiskunnassa toimiva eliitti oli tietenkin jyrkästi tätä vastaan. Afrikan mailla olisi ollut vihdoinkin mahdollisuus nollata velkansa ja poistaa köyhyys ja tehdä kauppaa vain omalla kultakantaan perustuvalla valuutallaan. Afrikka olisi voinut kieltäytyä ulkomaiden hyväksikäytöltä ja pyytää luonnonrikkauksistaan haluamansa hinnan.

  On sanottu, että kulta dinaari oli todellinen syy NATO:n johtamaan kapinaan Libyassa. Kapinan ainoa tarkoitus oli saada Gaddafi pois vallasta.

  Gaddafista kertova dokumentti (eng subs) https://www.youtube.com/watch?v=TkTUDw0mjMA
  Gaddafin vihreä kirja (englannin kielinen): http://www.mathaba.net/gci/theory/gb.htm

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.