Juha Kärkkäinen vastaa natsisyytöksiin: HS:n lokakampanja vahingoittaa yritystäni

J. Kärkkäinen Oy:n toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen lähetti Nykysuomelle tiedotteen liittyen Helsingin Sanomissa esitettyihin syytöksiin, joista Nykysuomi uutisoi tänä aamuna. Kärkkäisen tiedote kuuluu seuraavasti:
Tiedote liittyen Helsingin Sanomien lokakampanjaan

Helsingin Sanomat (HS) on viimeiset vuodet käynyt lokakampanjaa tavarataloyhtiötämme vastaan. Vaikka yhtiötä ei ole enää pitkään aikaan liitetty esimerkiksi sananvapausoikeudenkäynteihin ja vaikka KauppaSuomi on lakkauttanut mielipidepalstansa, julkaisi HS meistä jälleen monisivuisen artikkelin tuoreessa sunnuntailiitteessään.

Edellinen näytös nähtiin tasan puoli vuotta sitten keväällä, kun yhtiötämme syytettiin ”väärien mielipiteiden” julkaisemisesta KauppaSuomen Saa sanoa –mielipidepalstalla. Tuolloisen vastineemme voi lukea täällä: https://kauppasuomi.fi/artikkelit/1178/vastine-uutiseen-kauppasuomen-kouluartikkelista/

Tällä kertaa uutisoinnin pontimena ei kuitenkaan ole yksikään artikkeli, mielipide tai ”kohu”. Mitään negatiivista ei ole tapahtunut. Lehdistön kiristyksen ja painostuksen vuoksi sekä kädenojennuksena tavarantoimittajillemme päätimme nimittäin jo lopettaa KauppaSuomen mielipidepalstan. Yhtiö on keskittynyt laajentamaan toimintaansa sekä luomaan uusia työpaikkoja suomalaisille. Ilmeisesti juuri yritysrintaman myönteiset uutiset hiertävät HS:n aktivistitoimittajia.

Toinen syy mustamaalausartikkelin laatimiseen lienee 50-vuotissyntymäpäivähaastatteluni, joka julkaistiin keväällä. Haastattelussa esitetyt taloudelliset, kulttuurilliset ja poliittiset arvot ovat varmasti ristiriidassa HS-toimittajien omien näkemysten kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että haastattelussa olisi esimerkiksi loukattu yhtään ihmisryhmää – päinvastoin. Jokainen voi lukea haastattelun itse ja muodostaa oman mielipiteensä: https://kauppasuomi.fi/artikkelit/1180/rohkea-vastuun-antaja/

On historiallisesti ainutlaatuista, että suomalainen lehdistö pyrkii järjestelmällisellä ja vuosia jatkuneella lokakampanjalla vahingoittamaan satoja suomalaisia työllistävää yritystä, vaikka yrityksen ei epäillä rikkoneen lakia tai kohdelleen sidosryhmiään huonosti. Kyse on vain päätoimittajien ja yrittäjän mielipide-eroista. HS:n artikkeli ei sisältänyt mitään uutta. Teksti pyrki antamaan vain tekohengitystä joukolle vanhoja syytöksiä, koska lehden toimitus ei allekirjoita yhtiön omistajan henkilökohtaisia arvoja.

Onkin jälleen paikallaan muistuttaa, että J. Kärkkäinen Oy tekee yhteistyötä taustoihin katsomatta mielellään kaikkien niiden kanssa, jotka uskovat rehelliseen ja reiluun kaupankäyntiin. Meillä on kumppaneita maailman monesta kolkasta ja juuri siksi kykenemme tarjoamaan tulevaisuudessa työtä alati kasvavalle joukolle suomalaisia!

Juha Kärkkäinen
Toimitusjohtaja
J. Kärkkäinen Oy

Katso myös:

32 thoughts on “Juha Kärkkäinen vastaa natsisyytöksiin: HS:n lokakampanja vahingoittaa yritystäni

 • 24.10.2017 at 17:08
  Permalink

  Suomessa alkaa näitä mielipidevainottuja riittämään. Ei tarvi tässäkään tapauksessa miettiä mikä (((kansanryhmä))) tätäkin operaatiota ohjailee… Läpinäkyvää -kovin läpinäkyvää!

  Reply
  • 25.10.2017 at 03:20
   Permalink

   Kaikki vaan perusteetonta hälyä. Mustamaalataan yritystä jolla ei ole osaa ei arpaa väiteen perustaksi. Itse vaan lisään ostoja Kärkkäiseltä. Senverran Natsi aatetta on minussakin.

   Reply
 • 24.10.2017 at 17:31
  Permalink

  Täytynee lähteä taas kärkkäiseen ostoksille tukimielessä.. toivottavasti Nykysuomi pitää ajankohtaista listaa mahdollisesti kärkkäistä boikotoivista tavaran toimittajista.

  Reply
 • 24.10.2017 at 17:33
  Permalink

  Itse tein aamulla heti ison nettitilauksen Kärkkäiselle

  Reply
 • 24.10.2017 at 17:55
  Permalink

  Ei kannata Juhan huolestua. Hänellä on omat asiakkaansa ja Hesarilla omansa. Tsin, Hesarin asiakkaat vähenevät koko ajan. Tiedä sitten miten JUhan kaupassa. Ainakin sisällä olevien ihmisten perusteella väki senkun lisääntyy.

  Reply
 • 24.10.2017 at 18:21
  Permalink

  Hesari on täys paskamedia.

  Reply
 • 24.10.2017 at 18:25
  Permalink

  Suvaitseva Suomi….mielipidevainoa vailla vertaa.

  Reply
 • 24.10.2017 at 18:37
  Permalink

  Mä en asioi enää Kärkkäisellä. Pthyi!

  Reply
  • 24.10.2017 at 23:41
   Permalink

   Itse ostan Oulun Kärkkäiseltä saliproteiinit ja uudet kengätkin ostin hiljattain sieltä 😉 Ja aion jatkossakin ostaa.

   Reply
   • 25.10.2017 at 07:52
    Permalink

    Kärkkäinen alkaa olla niitä viimeisiä kauppoja joista vielä saa ostaa vanhaa hehkulamppuvarastoa ja halvalla. Siksi Kärkkäinen. Minä kun en energiansäästölamppuja ja halogeeneja halua.

    Reply
  • 25.10.2017 at 08:57
   Permalink

   Tanjalla on vapaus valita, vielä. Tilanne muuttuu radikaalisti, jos kulttuurimarxistit saavat tahtonsa läpi. Sitten ei ole enää kivaa kenelläkään. Eikä vapauksia.

   Reply
 • 24.10.2017 at 19:04
  Permalink

  Finlayson oli muistaakseni yksi jonka tuotteita ei kannata ostella.. Korjatkaa jos olen väärässä.

  Reply
  • 25.10.2017 at 02:36
   Permalink

   Olet täysin oikeassa. Finlayson on yksi pahimmista homolobbareista.

   Reply
 • 24.10.2017 at 20:55
  Permalink

  Kärkkäisellä on erinomainen nettikauppa. Jatkossa keskitän ostokseni sinne.

  Ps. Kansallismieliset ovat hyvien puolella, kun taas globalistit kumartavat pahuudelle.

  Reply
  • 2.11.2017 at 23:06
   Permalink

   Aivan. On uskomatonta että kansallismielisiä, eli sananmukaisesti ihmisiä jotka ovat kansan puolella, maalataan vihollisiksi. Tietenkin tämä on odotettavissa näinä päivinä kun zion käy taistoaan totuutta vastaan kovempaa kuin koskaan aiemmin.

   Reply
 • 24.10.2017 at 22:39
  Permalink

  Helsingin Sanomien lukeminen käy päivä päivältä tuskaisemmaksi. Lehti on täysin omistautunut edistämään raakaa uusliberalismia taloudessa ja vihervasemmistolaisuutta kulttuurissa (ts. kulttuurimarxismia). Kaiken kruunaa lehden toimituksen ja sen uskollisimman lukijakunnan mittaamaton omahyväinen tekopyhyys. He eivät halua olla tekemisissä ”ääriainesten” kanssa, mutta lähtevät sitten itse tämmöisiin ala-arvoisiin ihmisten rehellistä työntekoa ja poliittista sananvapautta vahingoittaviin kampanjoihin mukaan. Inho Hesaria vastaan on kytenyt jo pitkään, mutta tänä syksynä lehti on saavuttamassa ihan uusia ala-arvoisuuden ulottuvuuksia.

  Reply
 • 24.10.2017 at 23:01
  Permalink

  Kaikki tuki Juha Kärkkäiselle, kunnon kaveri

  Reply
 • 24.10.2017 at 23:09
  Permalink

  Hox Hox, kattokaa tuon Hyysärin toimittelian jutun läpi, onko kärkkäisen kilpailijoilla osuutta asiaan????

  Reply
 • 25.10.2017 at 00:40
  Permalink

  Kaikki jotka haluavat käytännössä tukea sananvapautta ja Juha Kärkkäistä jättävät ostamatta näiden firmojen tuotteita ja palveluita:

  Sanoma Oy
  Fazer Group
  Joutsen Oy
  Finlayson
  Bonnier-konserni
  Kustannusosakeyhtiö Otava

  Reply
 • 25.10.2017 at 02:29
  Permalink

  täysi tukeni kärkkäiselle ja aina kun ohi ajan sieltä ostan tarpeeni ja niin myös kaverini jos eivät osta eivät ole kavereitani!!!

  Kiitos juha kaikesta työstä minkä olet tämän maan eteen tehnyt!! Jutkut vetelee viimesiä hengen vetoja!!!

  Reply
 • 25.10.2017 at 03:25
  Permalink

  Lista on otettu muistiin. Näiltä firmoilta en osta enää mitään. Toivon että kaikki jotka omia aivojaan käyttää boikotoi elämänsä lopuun näitä ko, firmoja. Nämä firmat käyttävät vain tilaisuutta härskisti oman firmansa mainostamiseen! Kuvottavaa, nyt saavat kyllä siipeensä.

  Reply
 • 25.10.2017 at 06:59
  Permalink

  Ilmeisesti Kärkkäinen on viimeinen suomalaisessa omistuksessa oleva iso kauppaketju? Se halutaan tuhota jonkun kv. ryhmän taholta

  Reply
  • 25.10.2017 at 09:26
   Permalink

   Kaikki suomalaisuus ja isänmaallisuus halutaan tuhota! Täytyy lisätä ostoja Kärkkäiseltä ja panna boikottiin tuon listan yritykset!
   PS Fiskars taitaa olla yksi uusin Kärkkäistä kurittava yhtiö! Lisätkää listaan!

   Reply
 • 25.10.2017 at 09:18
  Permalink

  Kiitos hesarin, ajoin usean sata kilsaa Kärkkäiselle ostoksille, vaikka netistä olisi saanut saman koneen halvemmalla kotiin tuotuna. Näin teen myös jatkossakin. Käyn 2-3 kertaa vuodessa hakemassa Kärkkäiseltä tietyt tarvikkeet, vain tukeakseni suomalaista firmaa joka ei taivu heti kun punikkiteeveen (yle) ja Pravdan propagandistit kanavoivat vihaansa hyvien ihmisten taputtaessa mustamaalausta sananvapauden vuoksi.

  Lisäksi, jokainen työntekijä jonka olen nähnyt siellä puhuu suomea äidinkielenään. Ellei joku nyt satu olemaan virolainen etc.

  Reply
 • 25.10.2017 at 17:28
  Permalink

  Hyvä Juha! Valemedia HS joutaa roskikseen.

  Reply
 • 26.10.2017 at 00:37
  Permalink

  Ehdottomasti tuki Kärkkäiselle ja boikottiin nuo kiusantekijät.

  Reply
 • 27.10.2017 at 06:20
  Permalink

  Olisiko niin että joku on käynyt kuiskaamassa näiden firmojen korviin asioista. Joku on painostanut näitä firmoja jotka uhkaavat katkaista liikesuhteen Kärkkäisen kanssa. Kukahan se voisi olla?

  Kenellä on intressi?
  Kuka hyötyy?
  Qui bono?

  Ettei vain olisi kyse tästä porukasta?

  ”Helsingin Sanomat julkaisi sunnuntailiitteessään Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtajan Yaron Nadbornikin haastattelun. Nadbornik kertoi, että juutalaiset ”ovat perustaneet ryhmän, joka käy paraikaa läpi tuhansia Suomessa julkaistuja juutalaisvastaisia kirjoituksia viime vuosilta”.”

  ””Tarkoitus on tehdä tutkintapyyntöjä poliisille, kun koko aineisto on perattu,”” Helsingin Sanomat kirjoittaa. Juutalaiset yrittävät siis järjestää Suomen historian selkeästi laajimman ajatusrikosoikeudenkäynnin jopa tuhansia ”väärinajattelua” sisältäviä artikkeleita julkaisseita tahoja vastaan.”

  http://www.vastarinta.com/suomen-juutalaiset-valmistautuvat-historiallisen-laajaan-ajatusrikosoikeudenkayntiin/

  Reply
 • 27.10.2017 at 12:03
  Permalink

  Näin yritettiin aikanaan tukahduttaa Osuuskauppaliike. Jos toimit tavaraa jouduit boikottiin muiden kauppiaiden suunnalta. Jos kävit ostoksilla osuuskaupassa, menetit vastakirjalla ostomahdollisuuden muiden kauppiaiden liikkeissä.
  Samoin yritettiin tukahduttaa työväenliike, joka on kiistämättä ollut se instituutio joka on luonut Suomen kansan hyvinvoinnin, jos osallistuit työväenliikkeen toimintaan millään tavoin tai kävit kokouksissa tai puhuit liikkeestä, menetit työpaikkasi.
  Nyt HS yrittää tukahduttaa J.Kärkkäisen eikä takana ole minkäänlaista poliittista ajatustakaan mistään natsismista tai muusta vastaavasta. Kyseessä on vain ja ainoastaan ”kauppasota” jossa HS tuke armotta mm. Tokmannia. HS:llä tai sen omistajapiiriin kuuluvilla on aivan ilmeisesti taloudellisia intressejä myös muissa kilpailevissa yrityksissä.
  Tässä käytetään sitten ”natsismia” ym. keppihevosina.
  Helsingin Sanomat lakkautettiin aikanaan kun se kirjoitti ”hyväksyvästi” Bobrikovin murhasta. Siis vallassa olevien vastaisesti.

  Myös muissa asioissa HS oli vallitsevaa hallitusvaltaa, eli Venäjän tsaaria vastaan ajaen itsenäisyyttä Suomelle ja vaalien suomalaisuutta.

  Nyt HS siis toimii juuri kuten hallitusvalta 1900-luvun alussa pyrkien kaikin keinoin estämään kriittiset mielipiteet.

  Reply
 • 27.10.2017 at 16:31
  Permalink

  Aion käydä tästä lähtien Kärkkäisellä ostoksilla. Ja aion myös boikotoida muutamia tuotteita.

  Reply
 • 31.10.2017 at 18:06
  Permalink

  Täytyypä lähteä Kärkkäiselle ostoksille ei ole ennen tullut käytyä Taitaa Kärkkäinen ajaa sananvapautta niin sitä pitää suosia

  Reply
 • 2.11.2017 at 23:04
  Permalink

  Kiitos Juha Kärkkäinen.

  Reply
 • 29.11.2017 at 20:28
  Permalink

  Kärkkäinen on mies paikallaan. Nämä homoja ja mamuja suosivat firmat on meillä boikottiin mennyt

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.