Poliisikoira puri kadonneeksi ilmoitettua yli 60-vuotiasta sienestäjää – Sienestäjälle vakavat vammat

Perjantai-iltana 29.9.2017 klo 18.43 poliisi sai ilmoituksen kadonneesta henkilöstä Simossa. Hieman yli 60-vuotias nainen oli lähtenyt sienestämään iltapäivällä klo 15 aikaan eikä ollut tullut takaisin pimeään mennessä.

Kadonneelle tehtiin hätäpaikannus puhelimeen, jonka avulla poliisi pystyi rajaamaan etsintäalueen. Poliisikoirapartio meni etsintäpaikalle klo 20 aikaan. Poliisikoira löysi maassa maanneen kadonneen ja ilmaisi löytönsä haukkumalla pimeässä metsässä.

Poliisikoiralla oli kuonokoppa etsinnälle lähtiessä mutta jostain syystä se oli irronnut kadonneen löytymisen yhteydessä ja koira oli koulutuksesta poiketen purrut löytynyttä naista. Naisen saamat vammat ovat vakavat ja häntä hoidetaan tällä hetkellä Oulussa.

Artikkelikuva on kuvituskuva, kuvan koira ei liity tapaukseen.
Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Poliisikoira puri kadonneeksi ilmoitettua yli 60-vuotiasta sienestäjää – Sienestäjälle vakavat vammat

 • 3.10.2017 at 18:05
  Permalink

  Ei mennyt ihan putkeen. Olisko ollut liika koulutettu ns. purukoira ja vääränlainen kouluttaja koiralla joka kouluttaa koirastaan ”purijaa”

  Reply
 • 3.10.2017 at 22:04
  Permalink

  Toivottavasti saa tuntuvat korvaukset. Joko kuonokopan valmistajalta tai koiran kouluttajalta. Ei koiraa kannata heti lähteä lopettamaan. Sitäpaitsi poliisikoiran tappaminen on murha! Eikö se lopetus sitten olisi rangaistavaa kun nykyään auton alle suojatiellä kuollut ihminen saa syytteen liikenteen vaarantamisesta? Koulutus taisi olla hiukan puutteellinen..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.