”Allahuu-akbar” kuultu eilen Göteborgissa – poliisin kimppuun hyökkääviltä (Video)

Videojournalistin kuvaamassa otoksessa piti ilmeisesti näkyä Pohjoimaisen Vastarintaliikkeen tapahtumaa häiritseviä vastamielenosoittajia, mutta kuvaan pääsi myös ”allahu-akbaaria” huutavia islamisteja. Video on tilanteesta, jossa vastamielenosoittajat uhmaavat poliisia.

”Antifa” on nimike jota äärimmäinen vasemmisto käyttää vastustaessaan oikeistoa. Suomessa po. rubriikkia viljelee mm. Vasemmistoliiton Dan Koivulaakso, joka on usein nähty myös Ruotsissa ”natseja vastustavissa” mielenilmauksissa. Hän on myös toivonut antifan kaltaista toimintaa Suomeen.

Suomalainen media on selostanut eilen (30.09.) Göteborgissa pidettyjä mielenilmauksia, mainiten rauhattomuudetkin.  Eri poliittisia suuntauksia edustavien ruotsalaisten kahinointia merkittävämpi ilmiö on kuitenkin poliisin vastustaminen uskonnon nimissä. Tietolähteen mukaan naamiotuneet henkilöt huusivat: ”Allahu akbar! Tarbir!”

Kyseenalainen huuto kuullaaan videon kohdassa 0:20/1:13.

Lähde: Youtube. Antifan videosta kertoi Friatiden eilen.2 thoughts on “”Allahuu-akbar” kuultu eilen Göteborgissa – poliisin kimppuun hyökkääviltä (Video)

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.