Virolaisille vuokraaminen oli huono busines, vastaanottokeskus tuotti miljoonia, tulos +244%

Kirkkonummen aktiivikeskus, joka haettiin jo konkurssiin verottajan toimesta vuonna 2015 teki uuden nousun pakolaisilla.

Högström Dan Birgerin ja Roth Pia Mirjamin 2016 eteenpäin pyörittämä Kirkkonummen aktiivikeskusta haettiin jo verottajan toimesta vuonne 2015 konkurssiin verovelkojen takia. Tällöin yritys vuokrasi tilojaan virolaisille rakennustyömiehille. Aikaisemmin toimintaa pyöritti pikavippipiireistä tuttu Tuomo Mäki.

2015 vuoden lopulla virolaiset työmiehet saivat muutamia päiviä aikaa pakata kamansa ja muuttaa pois aktiivikeskuksen tiloista. Syynä oli toiminnan muuttuminen vastaanottokeskukseksi. Tämä oli selkeästi hyvä ratkaisu yhtiön kannalta, koska asiakastiedon näyttämän tuloksen ja liikevaihdon muutos on ollut nopea.

Maahanmuuttoviraston hyväksymä Evitskogin vastaanottokeskuksen vuoden 2016 talousarvio oli 4,8 miljoonaa euroa, selviää Migrin ja SPR:n sopimuksesta.  Toteutuneet kokonaiskustannukset olivat kuitenkin Kirkkonummella viime vuonna yli 8,4 miljoonaa euroa. Toimintaa pyörittää SPR.

Tästä julkaisimme kattavan paketin:

Evitskogin vastaanottokeskuksen taustalla on häärännyt myös virolainen ex malli Carmen Kassin. Kassin mukanaoloa on arvosteltu kovin sanoin virossa.

Evitskog on nyt toinen esimerkki suurista voitoista vastaanottokeskusta pyörittämällä. Päivä aikaisemmin paljastui, kuinka suuret voitot Luona oy tahkosi toiminnalla.

3 thoughts on “Virolaisille vuokraaminen oli huono busines, vastaanottokeskus tuotti miljoonia, tulos +244%

 • 14.9.2017 at 06:08
  Permalink

  Kultakaivos löytyi ja rahan tuloa ei voi estää. Kiitos Suomen hallitus ja veronmaksajat kiittävät. Myös politiikot haistoivat heti 2015 mukavan helpon tavan ansaita hieman huonojen eduskuntapalkkioiden ja huonojen euroedustajien eläkkeiden päälle lisää suolarahoja. Raukat varmaan joutuivat käymään leipäjonoissa ennen tätä mahtavaa mahdollisuutta.
  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000001017289.html

  Reply
 • 14.9.2017 at 07:27
  Permalink

  Saatanan Sipilä ja kaikki vitun lestadiolaisrunkut.

  Reply
 • 22.11.2017 at 14:19
  Permalink

  Dan, Miriam, Roth…. liekö juutalaisia ja/tai talmudisteja…? ISIS-terroristien trokaajia?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.