Afgaanit lähtivät Lappeenrannasta Kabuliin

Myöhään keskiviikko-iltana afganistanilaisten turvapaikkaa hakeneiden palautuslento lähti Lappeenrannan kentältä kohti Kabulia. Poliisin mukaan lähtöpaikka oli valittu häiriöiden välttämiseksi. Helsinki-Vantaalla palautuslentoihin kohdistuvat mielenilmaisut ovat häirinneet lentoterminaalin normaalia toimintaa.

Smartwingsin operoima charter saapui Lappeentaan noin 22.30 keskiviikkona (06.09.) ja nousi tuntia myöhemmin kohti Tbilisiä, josta kone jatkoi Kabuliin. Lehti haastatteli asiasta Helsingin ulkomaalaispoliisin edustajaa, joka vahvisti lähtökentän valinnan johtuneen häiriöiden vättämisestä.

Asiasta kirjoitti tänään Etelä-Saimaa.


5 thoughts on “Afgaanit lähtivät Lappeenrannasta Kabuliin

 • 7.9.2017 at 13:37
  Permalink

  Veronmaksajien kuluja säästäkseen, Finnair voisi liittää koneen perään vielä ison liitokoneen, sellaisia joita käytettiin Normandian maihinousussa. Kohdemaan päällä köysi poikki ja alastulo on varma.Hieno päivä vaikka turhan hidasta touhua.

  Reply
 • 7.9.2017 at 14:26
  Permalink

  Monta eritrealaista taakanjakoa tuli kyydissä tänne? Lappeenrantaan on tullut kevään ja kesän aikana useita TÄYSIÄ koneellisia. (MV:ssä oli juttu/kuvia helmi tai maaliskuun erästä)

  -Tässä touhussa ei ole järjen hiventäkään -yksikään maa missä on kansallinen ylpeys tallella ei suostuisi tätä pelleilyä rahoittamaan.

  Reply
  • 7.9.2017 at 15:20
   Permalink

   Meillä onkin päässyt valtaan sellainen kummallinen feminiinisyys osin vihervasemmiston lanseeraamana, joka taas on nostanut vihervasemmistoo yms suvakismia.

   Naisethan kuitenki kannattaa selkeesti miehiä enemmän matutusta ja Virheitä.

   Reply
 • 7.9.2017 at 15:24
  Permalink

  Olikos ne samat loiset jotka lennätettiin talvella Lappeenrantaan? Sinnehän tuli kaksi koneellista loisia. Ja jos vain yksi lähti, niin toinen koneellinen on vielä jossain suunnittelemassa puistoraiksuksia.

  Reply
  • 7.9.2017 at 20:46
   Permalink

   Rehellinen totuus taitaa olla ettei kukaan tiedä -tärkeintähän kuitenkin on että vok-rahantekokoneet pysyy pyörimässä ja SPR:n horoperseillä riittää materiaalia henkilökohtaisten tarpeiden tyydyttämiseksi. ”Sisäpiirin” tietona voin kertoa että Lappeenrannassa niitä riittää -osa käsittelee tp-hakemuksia joten myönteisien päätöksien määrää ei tarvinne ihmetellä…?

   Samainen ”sisäpiiri” osasi kertoa että eilinen satsi (tai ainakin osa siitä) oli peräisen Joutsenon palautuskeskuksesta, eli ympäri suomea kerättyjä loisijoita -afganistanin kulttuurin tuntien sukulaisuus löytyi kaikkien poislentäneiden kesken…ymmärtänette mitä tarkoitan?

   Juu, ne ”taakanjakoloiset” ( VIHAAN tuota termiä! ) on käsittääkseni seulottu jo lähtömaassa joten niitä ei tarvitse palauttaa. Eikö olekkin mahtava juttu!? SAADAAN pitää KAIKKI geenipoolin tervehdyttäjät täällä! Nämä uuden uljaan rodun siitosorit, eli TAAKAT ovat peräisin joko syyriasta tai eritreasta joten jälkikasvun ÄO pysyy suunnitellussa 80-85 pisteen haarukassa. Näin se homma etenee! Pulpin ja Kaukopään paperitehtaat pistää laiskojen suomalaisten tuotantoennätykset uusiksi kunhan päästetään ”hieman tummemmat kädet” linjalle…

   Sellaisia turvis-uutisia kaakon kulmalta -homma etenee hienosti! ( suora lainaus eräältä migrin lehmältä joka oli kentällä taakkoja vastaanottamassa )

   -Muutamia juttuja näistä TAAKKAmussukoista löytyy MV:stä ja PT-median sivuilta jos kiinnostus heräsi… Muistaakseni perussettiä eli lakkoilua & yleistä kitinää palvelun tasosta. Linkkejä en laita tälläkään kertaa -etsivä löytää itse!

   LÄHTEET: ulkomuisti & sisäpiiri

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.