Trump karkoittaa noin 800 000 – unelman loppu

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin odotetaan julkaisevan pian päätöksensä Barack Hussein Obaman DACA-aloitteen kumoamisesta.Viestit valkoisesta talosta kielivät, että Trump tulee tekemään karkoituksensa ”suurella sydämellä”, kuten hän lupasi ollessaan ehdokas.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että noin 800 000 alaikäisenä Yhdysvaltoihin laittomasti tuotua karkoitetaan kun heidän työlupansa loppuvat. Joidenkin lupien pituus on jopa 2 vuotta.

DACA oli Barack Hussein Obaman eräs merkittävimmistä presidentin valtuuksilla tehdyistä ukaaseista. Yhdysvaltain presidentin valtaoikeuden ovat Suomea huomattavasti laajemmat.

DACA-henkilöitä kutsuttiin propagandatermillä ”dreamers” – unelmoijat.

Lähteet: TP, WP, jnpp.4 thoughts on “Trump karkoittaa noin 800 000 – unelman loppu

 • 1.9.2017 at 02:36
  Permalink

  Trump tekee hienoa työtä kun ottaa huomioon miten helvetillinen, vuosikymmenien aikana vallan ytimiin pesiytynyt roskajoukko hengittää jatkuvasti niskaan. Pahimpina tietysti pankkimaailman juutalaiset joille kansallisvaltion vahvistuminen olisi suurinta myrkkyä. Jos Trump pääsisi vapaasti toteuttamaan suunnitelmiaan niin ”amerikasta tulisi jälleen suuri” niinkuin hän lupasi.

  Vaikea paikka.

  Reply
 • 1.9.2017 at 08:06
  Permalink

  Näistä ihmisistä puhutaan aina kuin he olisivat vainon kohde. Mutta todellisuudessa heillä kaikilla on mahdollisuus hakea green cardia jaryhtyä veronmaksajiksi Amerikan yhdysvaltoihin. Jolloin heitä ei karkoiteta.

  Myös muut joilla ei ole edes työlupia, on mahdollisuus ryhtyä veronmaksajiksi jolloin he voivat jäädä maahan. Mistään muustahan ei ole kyse. Vain laittomasti maassa oleskelevien poistamisesta. Mikä pitäisi olla Suomessakin yksiselitteistä.

  Reply
 • 1.9.2017 at 08:12
  Permalink

  Suomessa vihervasemmisto ja muut suvakit taas rupeis hyysään noita.

  Reply
 • 1.9.2017 at 10:23
  Permalink

  Näin tekee Trump. Samaan aikaan Suomeen tilataan Lähi-Idästä murhamiehiä lupaamalla ohituskaista.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.