Kolmannes brittijuutalaisista harkitsee maastapakoa

Breibart raportoi, että kolmasosa Britannian juutalaisvähemmistöstä harkitsee Iso-Britannian jättämistä ja melkein kaikki britannianjuutalaiset ovat sitä mieltä, että Labour-puolue suojelee antisemitistejä.CAA:n antisemitismibarometri kertoo, että Britanniasta pakoa harkitsevien määrä lisäänty kahdessa vuodessa kolmella prosentilla tasoon 31%. Kysely paljasti myös, että 17% brittijuutalaisista ei koe itseään tervetulleeksi maahan ja 37% on joutunut salaamaan juutalaisuutensa julkisuudessa.

53% mielestä antisemitismiä vastaan ei tehdä riittäviä toimia ja 83% sanoi, että Britannian Labour-puolue on liian suvaitsevainen antisemitismin suhteen.

Asiasta kertoi Breitbart.4 thoughts on “Kolmannes brittijuutalaisista harkitsee maastapakoa

 • 21.8.2017 at 17:27
  Permalink

  Juutalainen on aina uhri ja vastuuton kaikesta. Myös raukat punakilpipankkiirit.

  Reply
 • 21.8.2017 at 17:46
  Permalink

  Juutalaisten pitäisi joskus ihan oikeasti pysähtyä miettimään mistä mahtaa johtua ettei heistä pidetä missäänpäin maailmaa? Olisikohan siellä omassa toiminnassa mitään mikä kenties vaikuttaa asiaan?

  Reply
 • 21.8.2017 at 18:10
  Permalink

  Kaksituhatta vuotta on ollut aikaa myöntää virheensä, mutta kun ei niin ei sitten millään. Naurettavinta, että holokaustimyytin 6 miljoonan uhriin uskoo suurin osa suomalaisista vieläkin.

  Reply
 • 21.8.2017 at 21:57
  Permalink

  Holokausti. Tietoa löytyy kyklä, mutta harva käsittää kuinka kieroa ja valehtevaa porukkaa jutkut on.

  Hereillä olevien kansalaisten tulisi kysyäkin seuraavia kysymyksiä: Ketkä antoivat meille tämän ”monikulttuurisen joukkomaahanmuuttopolitiikan”? Syntyikö tämä politiikka itsestään? Vai onko sen taustalla tekijöitä, jotka määrätietoisen lobbauksen kautta varmistivat, että Pohjola, Eurooppa ja valkoinen länsimaailma pyörittää tätä tuhoisaa itsemurhapolitiikkaa? Ketkä ovat ”avanneet meidän porttimme”?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.