Alex Jones: Charlottesvillen natsit olivat juutalaisia

Newsweek raportoi Infowars-toimittaja Alex Jonesin sanoneen ohjelmassaan, että Charlottesvillessä kenraali Robert E. Leen patsaan poistamista vastustaneeseen mielenosoitukseen saapuneet natsit olivat juutalaisia.Alex Jonesin mukaan ”vasemmistojuutalaiset” pukeutuivat valkoisen ylivallan kannattajiksi mielenosoitukseen aiheuttaakseen konflikteja ja pilatakseen tapahtuman maineen.

”Siis, totta puhuen, olen ollut monissa näissä tapahtumissa ja monet KKK-jätkät näyttävät Seinfeldin näyttelijöiltä, kun huput otetaan pois”, Jones sanoi The Alex Jones Show:ssa sunnuntaina.

”Kirjaimellisesti, he ovat vain juutalaisnäyttelijöitä. Minulla ei ole mitään juutalaisia vastaan yleisesti, mutta he ovat vasemmistolaisia juutalaisia, jotka yrittävät aikaansaada konfliktia pukeutumalla natseiksi”, hän lisäsi.

Jones myös näytti videomateriaalia 18 vuoden takaa, jossa hän osoitti mieltään Ku Klux Klania vastaan, jotka hänen mukaansa myöhemmin paljastuivat FBI:n agenteiksi.”He kaikki näyttävät Howard Sterniltä. Heillä melkein on pienet kiharat hiukset alhaalla ja he ovat siellä vaan heilaamassa Hitleriä. Heistä näkee, että heillä on erittäin epämukavaa, että he ovat aivan peloissaan ja että koko juttu on tarkoitettu vain konfliktin luomiseksi”, Jones sanoi.

Asiasta kertoi Newsweek. Voit katsoa videon alta:One thought on “Alex Jones: Charlottesvillen natsit olivat juutalaisia

  • 18.8.2017 at 10:23
    Permalink

    Ja Emma ajoi tähän juutalaisten miinaan kirjoittaessaan näistä ”natseista”. Voi voi. Edes oman rodun sisällä ei tiedotus toimi niin että osattaisiin varoa tulenarkoja tapahtumia. No, Emma on emma. Eikä tisseilla tai kiharilla hiuksilla tätä maailmaa hallita.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.