Kemissä kadonnut vanhus löytyi nopeasti – Ovaskainen edelleen kateissa

Kemin keskustasta kadonnut 84-vuotias nainen löytyi nopeasti poliisin etsinnän tuloksena naapurustosta. Viimeinen havainto hänestä oli tiistaina 1.8. iltapäivällä. Poliisi kiittää vihjeistä.

******************************

Lapin poliisi kaipaa kuitenkin edelleen vihjeitä ja havaintoja heinäkuun alussa Lapin reissulla kadonneesta Osmo Ovaskaisesta. Kaikki havainnot myös kadonneen autosta olisivat tärkeitä.

Kerroimme heinäkuun alussa, kuinka 64-vuotias Ovaskainen on ollut liikkeellä lomareissulla Lapissa violetilla Volkswagen Vento henkilöautolla ZGP-899. Hän on edelleen kateissa eivätkä etsinnät ole tuottaneet tulosta.

Osmo on viimeisen tiedon mukaan ollut Vuotso-Sodankylä suunnalla ja palaamassa kotiinsa Kuopion seudulle. Osmo on terveydestään johtuen potenut ajoittaista muistin huonontumista, minkä vuoksi ajan ja paikan taju on voinut heikentyä.

Osmon tuntomerkit: 164 cm pitkä, tukevahko ja harmaa tukka. Liitteenä oleva kuva on uudempi kuin aikaisemmin jaettu ja vastaa paremmin Osmon nykyistä ulkonäköä.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.