Nainen kuoli törmättyään autoon Nokialla

Sisä-Suomen poliisi Nokialla tutkii naisen kuolemaan johtanutta törmäystä Rajasalmentiellä. Törmäys tapahtui Rajasalmen sillan jälkeen Nokialle vievällä kaistalla tänään aamulla noin 08.40.

Vuonna -75 syntynyt nainen kuljetti henkilöautoa kohti Nokiaa kun hän havaitsi, että tien oikealta puolelta, Rajasalmentien ja moottoritien väliseltä alueelta, vilahti jotakin autoa kohti. Kuljettaja ei ollut varma oliko kyseessä eläin vai ihminen. Hän pysähtyi jonkin matkan päähän ja tuolloin ilmeni, että autoon oli osunut naishenkilö.

Poliisin tutkimuksissa selvisi, että kysymyksessä on vuonna -60 syntynyt Jämsäläinen nainen, joka on menehtynyt välittömästi osuttuaan auton sivuun puskurin kohdalle.

Kuljettaja ei ole ehtinyt reagoimaan tilanteessa. Kuljettaja ei ollut päihtynyt eikä poliisi epäile tilanteessa käytetyn ylinopeutta.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Asiassa ei ole muuta tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi

One thought on “Nainen kuoli törmättyään autoon Nokialla

  • 2.8.2017 at 09:17
    Permalink

    Nää on aina yhtä hyviä. Jotain vain ”vilahtaa” eikä mitään muuta. Ei kolahdusta, ei tärähdystä ei mitään. Pelkkä vilahdus sivusilmässä. Sama kun nokkaremmi katkeaa ja kojeautaan syttyy kaikki valot. ”Se vaan sammui” vaikka moottori pitää sellaisen metelin kun männät hakkaa venttiilit vinoon ja kansikin saattaa mennä halki. ”Se vaan sammui” tai ”Jotain vilahti sivusilmässä”. Kertoo hyvin ettei havainnoida ympäristöä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.