Suomalainen suurlahjoittaja epäiltynä lahjonnasta

Chaim ”Poju” Zabludowicz on suomalais-britannialainen hyväntekijä ja kansainvälisen poliittisen kentän suomalainen suurlahjoittaja.

Nykyisin Britanniassa asuva Chaim Zabludowicz on Britannian 84. rikkain henkilö henkilökohtaisella omaisuudella, joka ylittää puolitoista miljardia puntaa.

Ökyrikas Chaim on lahjoittanut rahaa mm. Alexander Stubbille (Kokoomus), David Cameronille (Tory) sekä Helsingin Guggenheim-projektin edistämiseksi. Tämän lisäksi hän on lahoittanut satojatuhansia dollareita Clinton Foundationille.

Zabludowicz on nyt epäiltynä ja tutkimuksen alaisena Benjamin Netanyahun lahjomisesta.

Zabludowicz syntyi Helsingissä, kasvoi Tampereella ja valmistui Tel Avivin yliopistosta. Zabludowicz asuu nykyisin Britanniassa.

Lähde: Poju Zabludowicz [Wikipedia]

2 thoughts on “Suomalainen suurlahjoittaja epäiltynä lahjonnasta

  • 22.6.2017 at 08:59
    Permalink

    Ensimmäistä lausetta lukiessani mietin että ”mikä hyväntekijä”. Tämä juutlainenhan on tunnettu että se ei rahaansa jakele eikä vastaa mihinkään jollei siitä ole sille suoranaista hyötyä. Eikä mikään pieni hyöty kelpaakkaan. Mutta onneksi tekstissä myähemmin kävi ilmi minkäaisesta ”hyväntekijästä” oikein on kysymys. Toivottavasti saa kunnon tuomion. Kuningataräiti voisi vaikka ottaa miehen koko omaisuuden valtiolle. Englanti kun tarvitsee rahaa kipeästi. Ne sionistien ärsyttämät muslimit kun ovat nyt brittein saarillakin tehneet alati kiihtyvällä vauhdilla terrori-iskuja. Ja kyllähän poliisien palkkaamiseen tarvitaan varoja.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.