Karkoitettiin Suomesta – Tuomittiin yhteydestä terrorijärjestöön

Suomesta karkoitettu Irakin kurdi Awat Hamasalih on tuomittu yhteyksistään terrorijärjestö Isisiin. Tuomittu on Britanian kansalainen.

Hamasalih muutti vuonna 2013 Turkuun avioiduttuaan Suomessa asuvan naisen kanssa. Hänet karkoitettiin joulukuussa 2014. Karkoitusta esitti suojelupoliisi perustellen, että Hamasalih vaarantaa yleistä järjestystä ja yleistä turvallisuutta.

Asuessaan Suomessa Hamasalih toimi aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja jakoi lähes päivittäin aineistoa, joka tuki väkivaltaisten ääri-islamistien toimintaa. Pariisin terrori-iskun jälkeen hän kiitteli iskun tekijöitä.

Hamasalih on nyt tuomittu Britaniassa ja hän on myöntänyt tukevansa Isisiä, mutta kiistänyt kuuluvansa järjestöön.

Asiasta uutisoi: hs

One thought on “Karkoitettiin Suomesta – Tuomittiin yhteydestä terrorijärjestöön

  • 17.6.2017 at 21:43
    Permalink

    Tämä tapahtui v. 2014. Lex Lindströmin pihvi olisi v. 2017 olisi vapauttanut tämän ”oletetun” terroristin ja päälle valtionkonttuuri olisi maksanut 100 000 eken korv. + elinaikainen ja mahdl. hengityskoneeseen kytketyn ajan ylöspidon kaikilla herkuilla.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.