Suojelupoliisi nosti terrori uhka-arviota Suomessa

Suojelupoliisin mukaan terrorismin uhka on kohonnut Suomessa. Suurimman uhan Suomessa muodostava yksittäiset toimijat tai pienryhmät.

Suojelupoliisi nostaa terrorismiin liittyvää uhka-arviota Suomessa. Terrorismin uhka on Suomessa kohonnut ja aiempaa vakavampia terrorismiin kytkeytyviä suunnitelmia ja hankkeita on tullut suojelupoliisin tietoon.

Yksittäiset toimijat tai pienryhmät, jotka ovat saaneet motivaationsa radikaali-islamilaisesta propagandasta tai terrorijärjestöjen kehoituksista, muodostaa suojelupoliisin mukaan suurimman uhan Suomessa.

Suojelupoliisin mukaan Suomesta lähteneitä vierastaistelijoita on noussut erityisesti ISIS:in asemiin ja heillä on laaja suhdeverkko järjestön sisällä.

Edellisen kerran suojelupoliisi nosti uhka-arviota vuoden 2015 marraskuussa.

Lähde: supo

 

 

6 thoughts on “Suojelupoliisi nosti terrori uhka-arviota Suomessa

 • 14.6.2017 at 12:59
  Permalink

  Eiköhän sitten ryhdytä sanoista tekoihin ja karkoitetaan uhka Suomesta?

  Reply
 • 14.6.2017 at 13:01
  Permalink

  Ja PAH!!! Kyllä se tärkein ”uhka” on nyt hoidettu. Nimittäin tämä Jussi Halla-aho ”natsi tervehdyksineen” on saatu ajettua takaisin koloonsa ja vieläpä kolon patterinväliin.
  SUPO ainoastaan höpisee omiaan siksi, että se haluaa olla tärkeä ja ilmaista olemassa olonsa.
  Rajat auki vain ja lisää viihdykettä suvakki naisille, sillä tärkeintä on avata sydämensä kurkun aukojille. Ja jos pamahtaa tai kaljarekka eksyy jalkakäytävälle tiedämme kuinka meistä kuin lapsistaan huolehtivat ministerimme ovat ”shokissa” ja ”elämän on jatkuttava” sekä ”pelolle ei saa antaa valtaa”, vaan annetaan se Islamille ja jihadisteille. Meidän mitätön kulttuurimme joutaa kuolemaan, koska 1400-vuotta wanha kulttuuri on paaalljooon hienompi kuin meidän jossa ei ole ollut kuin kirkkoveneiden kaivertamista vessanseiniin.

  Reply
 • 14.6.2017 at 17:51
  Permalink

  Tämä ilmeisesti johtuu siitä, sillä aika varmalta taholta kuulin, että toukokuun loppupuolella yritettiin kaapata jakeluauto, kaappaajan sanoessa, tämä otetaan” allahin haltuun”. Yritys epäonnistui, poliisi sai kuitenkin kaappaajan kiinni. Asiasta ei ole kerrottu julkisuuteen myös ko. yrityksen työntekijöitä kielletty kertomasta.
  Onko lukijoilla ko. asiasta tietoa ja onko poliisi yleensä käynyt antamassa infoa, firmoissa kuinka toimia ettei autoa kaapata purku- ja lastaus tilanteessa.

  Reply
  • 14.6.2017 at 23:59
   Permalink

   Olipa hyvä tieto. Tai hyvä ja hyvä, mutta tarkoitan, että osaa varoa ja tietää. Valitettavasti tästä ei minulla ole tietoa ja toivonkin, että joku joka tietää anonyyminä laittaa sen jakoon. En kehoita tuon firman työntekijöitä puhumaan sivu suunsa, koska siinä menee leipäpuu, vaikka on pöyristyttävän rikollista ja EU:n globalistien myöjuoksevien Suomen viranomaisten hallituksen pelle-kerhosta ei tarvitse mitään puhuakkaan.- ettei tästä puhuta julkisesti tai anneta varoitusta kertoen sen totuuden ja vain totuuden, joka on tänäpäivänä se kaikkein arvokkain ja harvinaisin ”arvometalli” tai safiiri mikä vain olla voi. Jos tätä linjaa noudatettaisiin johdonmukaisesti ei pitäisi Etelä-Suomen kaupunkien alueella tallustelevasta Karhustakaan mitään mainita ja antaa kehoituksia asukkaille pysyä sisätiloissa.
   ”Yhteiskunnassa, jossa totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko” puskaradio on korvaamattoman arvokas väline, jolla voi edes kenties osaa suomalaisista varoittaa. Vaikka eihän se mitään auta.-
   Paskiaiset tukkivat katuja kuorma-autoilla ja busseilla. Miksi poliisi tukkii niitä, jos Suomen paska-hallitus ei tuki koko valtionrajaa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.