Salakuljettajat tienaavat maahanmuuttajilla – jopa 400 000£

Maahanmuuttajia salakuljettavat tienaavat jopa 400 000£ jokaisesta veneellisestä, jotka he kuljettavat Välimeren yli Italiaan.

Tuhannet ihmiset pyrkivät Afrikasta Eurooppaan. Tuolta epäinhimilliseltä matkalta ihmissalakuljettajat tienaavat jopa 400 000£ per matka. Joka päivä kuitenkin ihmisiä pelastetaan merestä omatekemien lauttojen tai kumiveneiden hajotessa keskelle Välimerta. Euroopan Unioni onkin kertonut tekevänsä kaikkensa, jotta Välimeren ylitykset saataisiin loppumaan. Vuoden 2017 alussa kirjoitetussa Maltan julistuksessa on sovittu, että Libyan rannikkovartiostolle maksetaan, jotta veneiden lähdöt rannikolta saataisiin loppumaan.

Kuitenkin 78 miljoonan punnan ja viikkojen koulutuksien jälkeen miehet, naiset ja lapset, jotka haluavat hakea turvapaikkaa Euroopasta, tekevät edelleen matkaa kohti Italiaa.

Espanjan kansalaisjärjestön GO Proactiva Open Armsin mukaan, monet merestä pelastetut pakolaiset paljastavat myyneensä kaiken omistamansa matkaa varten. Kumiveneessä matkustavat kertovat maksaneensa matkastaan 850 puntaa, kun taas puisessa veneessä hinta oli jopa 1700 puntaa.

Lähde: Express

2 thoughts on “Salakuljettajat tienaavat maahanmuuttajilla – jopa 400 000£

 • 7.6.2017 at 23:19
  Permalink

  Ja EU:n eliitti ”tienaa tällä” myös. Koko tuo paska saataisiin loppumaan kuin seinään, jos EU-sakokaivo niin tahtoisi. Uskallanpa väittää, että venäläisittäin toimimalla eli ns. ”tykkivene politiikalla” suorasuuntauksella ”ihmisvirta” kääntyisi takaisin. Olenko väärässä?
  EU ja Länsi-Eurooppa pokka ja niiaa itsensä omaan hautaansa kuvainnollisesti sanoen. Kuka piru vääräuskoisille hautoja kaivaa?

  Reply
 • 7.6.2017 at 23:47
  Permalink

  Otsikko täsmää alkuperäiseen lähteeseen, tekstistä jäänyt yksi nolla pois kokonaissummasta

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.