Marine Le Penin mahdollisuudet voittoon ovat Donald Trumpin mukaan parantuneet

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on sanonut, että Pariisin terroristi-iskut buustaavat Le Penin mahdollisuuksia tulevissa presidentinvaaleissa, vaikka viime hetken kyselytutkimus antoikin hänelle vaatimattoman tuenkasvun.

Trump sanoi, että Pariisin välikohtaus luultavasti auttaa Le Peniä sunnuntain vaaleissa, sillä hän on vahvimmilla estämään sen, mitä nyt on tapahtunut Ranskassa. Se kuka on vahvimmilla koskien radikaalia islamilaista terrorismia ja vaikein rajoilla, tulee olemaan hyvä myös vaaleissa.

Yleensä Yhdysvaltojen presidentit välttävät punnitsemasta tiettyjä ulkomaisten vaalien ehdokkaita. Trump kuitenkin sanoi, että ”jokainen tekee ennustuksia, en ole siinä erilaisempi kuin muut!”

 

Äärioikeistolainen Le Pen räjäytti valtavirran naiviuden toteamalla, että islamismia vastaan täytyy olla kovempi. Le Pen myös kehotti Ranskaa palauttamaan välittömästi rajatarkastukset ja karkottamaan ulkomaalaiset, jotka ovat tiedustelupalveluiden tarkkailulistalla.

 

Lähde: Telegraph

 

One thought on “Marine Le Penin mahdollisuudet voittoon ovat Donald Trumpin mukaan parantuneet

  • 22.4.2017 at 23:58
    Permalink

    Eurooppa tarvitsee nopean suunnanmuutoksen selviytyäkseen islamin invaasiolta. Suomalaisten ”päättäjien” halu eikä kyvyt riitä kuin suurempien maiden myötäilyyn -siksi on äärimmäisen tärkeää että ne myötäiltävät olisivat muita kuin maamme tulevaisuuden tuhovan globalisaation kannattajia. Tilanne on aivan absurdi -Suomi on ANTANUT pois lähes kaiken päätäntävallan minkä takia VIERAIDEN MAIDEN vaalitulos vaikuttaa meihin erittäin paljon. Näin ei ollut ennen EU-mafiaan liittymistä, eikä missääntapauksessa saisi olla nykyisinkään!

    Le Penin voitto olisi ehdottomasti hyväksi myös meille -toivotaan parasta!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.