Kokoomus lahjoi äänestäjiä Eurajoella

Kokoomusehdokas Emin Karaca on järjestänyt bussikyytejä äänestäjille, jakanut vaalimainoksiaan paikanpäällä ja lahjonut suklailla ”oikein” äänestäjiä.

Tapahtuneesta on laitettu keskusvaalilautakuntaan valituksia ja kyselyitä kuinka näin on pässyt tapahtumaan ja kuinka asiaan reagoidaan, mutta toistaiseksi ainoaksi vastaukseksi on jäänyt. ”Kiitos viestistä, asia on tutkinnassa”

Eurajoen kokoomus on kerinnyt vetää jo kulttuurierokortin hihastaan, vaikka ehdokas numero 64 on eurajoella asunut koko ikänsä.

Emil on kerennyt vaalipaikalla myös äänestämään itseään. Nähtäväksi jää mikä on keskusvaalilautakunnan päätös Eminin toiminnasta. Jutusta on uhattu tehdä  valitus oikeusministeriöön, jos asiaan ei oteta kantaa.

2 thoughts on “Kokoomus lahjoi äänestäjiä Eurajoella

  • 3.4.2017 at 18:54
    Permalink

    Mielestäni on äänestäjien aliarvioimista, jos tuollaisen antaa vaikuttaa tai edes olettaa sen vaikuttavan. Mautontahan tuo toiminta suomalaisittain on, ja tottavie suomalaisen PITÄÄ valittaa, jos sellaiseen avautuu tilsisuus. Ko. ehdokkaasta en tiedä mitään, mutta noin asiana lähinnä kommentoin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.