Ruotsissa Hallsbergin koulussa täysi mellakka päällä

Perjantaina kuvattu video samalta koululta missä ilmeisesti afrikkalais ja lähi-itä taustaiset koululaiset aloittivat mellakoinnin. Maanantai aamun yhteenotto saattaa liittyä videon tapahtumiin.

Poliisi hälyytettiin paikalle varhain maanantai aamuna. Paikalla oli useita kymmenia koululaisia mellakoimassa.

Poliisille tilanne tuli yllätyksenä

Hyökkäys tuli kun salama kirkkaalta taivaalta, sanoi poliisi Mats Öhman.

Poliisi sekä SVT kuvausryhmä joutui kivi- sekä pullosateeseen. Kenenkään ei tiedäte loukkaantuneen, mutta poliisi joutui vetämään poliisikoiratkin sivummalle tilanteesta.

Linkistä toiseen videoon missä näkyy ulkopuolella tapahtuva kivittäminen ja kuuluu kuinka lasit hajoavat. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/upplopp-pa-skola-i-hallsberg

kello 14 aikoihin poliisi oli pidättänyt 11 henkilöä.

Poliisin mukaan tilanteessa on kaksi eri keskenään taistelevaa ryhmää, jotka ovat aiemminkin ottaneet yhteen. Toinen ryhmä tuli ilmeisesti koulun ulkopuolelta. Poliisi on kuitenkin vaitonainen yksityiskohdista.

Mellakan alussa koulun rehtori lähetti kaikille oppilaille hätätekstiviestin, että jokaisen oppilaan, joka oleskelee koulun läheisyydessä, pitää hakeutua suojaan koulun sisälle.

2 thoughts on “Ruotsissa Hallsbergin koulussa täysi mellakka päällä

 • 6.3.2017 at 22:24
  Permalink

  Ruotsin mallia Suomeen: Toivoo stadin suurimmat puolueet, vihreet ja kokoomus, keralla rkp, kd, vas, kepu, sdp ääliöt.
  Sitä niittää mitä kylvää = SNMK

  Reply
  • 7.3.2017 at 10:13
   Permalink

   Totta. Ruotsi hukkuu mutapaskaansa ja Suomi seuraa kiltisti perässä! Helsingissä koulujen kotouttamismallia ja oppia on haettu Ruotsista.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.