Sebastian Tynkkynen Timo Soinille – Kiitos kaikesta, yhtään tylsää päivää ei ole ollut

Rakkaat perussuomalaiset, nyt on aika kytkeä puolueemme osaksi Euroopan oikeistopopulismia, ja alkaa talkoisiin muiden maiden sisarpuolueidemme tavoin pelastaaksemme rakkaan maanosamme. Siitä ei saa tehdä EU:n liittovaltiota, vaan oikeistopopulististen puolueiden on jokaisessa maassa edistettävä EU:n alasajoa ja uuden kevyemmän, vähemmän byrokraattisen ja kansojen itsemääräämisoikeutta kunnioittavan yhteistyöelimen rakentamista.


Kuten tieteessäkin, eurooppalaisia hyödyttää eniten se, että eri valtioissa voidaan vapaasti kokeilla erilaisia järjestelmiä ja yhteiskuntamalleja, ja muissa maissa päästään ottamaan mallia parhaista käytännöistä. Suomesta otetaan koulutuksessa muualla mallia nimenomaan siksi, että olemme kehittäneet omanlaisen uniikin järjestelmän, joka on tuottanut vuosia parhaat tulokset.

Eurooppa tulee pysähtymään, jos EU jatkaa nykyistä sosialistista tyyliään, jossa kukaan ei saa lähteä ulos ja sisällä olevien valtioiden on askel askeleelta harmonisoiduttava samaksi massaksi. Tätä kutsutaan erittäin epäinnovatiiviseksi eurooppalaiseksi tragediaksi.

Uudistetaan puolueen EU-linja – suomalaisten ja muidenkin eurooppalaisten paremman tulevaisuuden puolesta!

5 thoughts on “Sebastian Tynkkynen Timo Soinille – Kiitos kaikesta, yhtään tylsää päivää ei ole ollut

 • 5.3.2017 at 11:30
  Permalink

  Tynkkynen ja muut persut,juna meni jo ja te jäitte asemalle.

  Reply
 • 5.3.2017 at 11:30
  Permalink

  Tynkkynen ja muut persut,juna meni jo ja te jäitte asemalle.

  Reply
 • 5.3.2017 at 23:05
  Permalink

  Helppohan se Soinin on jäädä ”eläkkeelle” kun edessä on rökäletappio. Itsellä sopeuttamias eläke EU:Sta ja eläke eduskunnasta sekä tilinkäyttöoikeus persujen säätiön rahoihin.

  Reply
 • 6.3.2017 at 21:51
  Permalink

  ”Sebastian Tynkkynen Timo Soinille – Kiitos kaikesta, yhtään tylsää päivää ei ole ollut” . Ei ole ollut ei, mielestäsi.

  Soini liki tuhosi PS kannatuksen. Lentokentällä mukaitkee luopumistaan ja samaan aikaan matkustaa EU:n kokoukseen puhumaan höpöjä. Ymmärtääkö Soini itsekään miltä tämä kannattajien silmissä näyttää.. Tältä se näyttää ja mielestäni Soinin sanoma kuulostaa alla olevalta 🙂

  —Hyvästi Suomi ja persu juntit, mä lähen nyt edustamaan, hmm, Suomea eiku EUuta ja vannon sen nimeen, vaikka joskus tuli toista puhuttua. Panta mahaa puristaa, mutta EU on luvannut et ei purista, kunhan oon kiltti poika ja glopalismin kannattaja, Vermossa saan kuulemma käydä ja lyödä nakkimukin tosipersun lärviin, noin niin kuin veljelellisesti röhöttäen ja mahaani esiin työntäen. On mulla suosikki puheenjohtajaksi, kun Halla-aholle en olis pärjänny, en olis edes EU vaaleissa pärjännyt, mutta paavin kannattajana valehtelu käy nykyään kuin leikki pirulta, heh—

  Reply
 • 13.3.2017 at 18:41
  Permalink

  13.3 13.00 Ilmoitti Jussi Halla-aho pyrkivänsä Perussuomalaisten PJ- Ehdokkaaksi… Upeaa hienoa, Kiitos Mest.. korjaan, Tohtori 🙂

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.