Ylöjärven r******s videolle Poliisilla kuvamateriaalia.

Tiistaina aamulla (10.01.) poliisit etsivät Ylöjärven Yhtenäiskoulusta Soppeenmäessä yksityisasunnossa tapahtuneesta joukkoraiskauksesta  epäiltyjä 14- ja 15-vuotiaita poikia.

Rikoksen uhri on 15-vuotias tyttö. Poliisi on pidättänyt kaksi 15-vuotiasta poikaa, ja haastatellut 14-vuotiasta, jota myös epäillään raiskauksesta. Toinen 15-vuotias on ollut paikalla teon tapahtuessa.

Tyttö ja kolme poikaa olivat maanantaina  menneet 1962-syntyneen miehen asuntoon, jossa kaksi pojista teki tytölle seksuaalista väkivaltaan. Muiden paikallaolleiden osuus ei ole selvillä. Poliisi sai tapahtuneesta ilmoituksen 18.37, ja tiistai aamulla haki epäillyt Yhtenäiskoulusta.

Yhtenäiskoulun rehtori Satu Sepänniitty-Valkama ei osannut kertoa Aamulehdelle, jatkavatko rikokseen syyllistyneet koulun oppilaina. 

Edit 11.01:

”Paikalla oli myös aikuinen ihminen eli vuonna 1962 syntynyt mies. Onko hänet pidätetty?

– Tässä vaiheessa poliisi ei kommentoi sitä, Walinen kertoo.

Hän sanoo, että poliisilla ei ole asiassa nyt tiedotettavaa.

Poliisi kertoi tiistaina, että esitutkinnassa on saatu takavarikkoon kuvamateriaalia, joka vahvistaa tapahtumien kulun. Tekoja tutkitaan muun muassa törkeänä raiskauksena ja törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.”

Poliisin edustaja vahvistaa rikoksen kuvaamisen.

Aamulehti 11.01.2017: http://www.aamulehti.fi/kotimaa/14-vuotias-luovutettu-jo-lastensuojeluviranomaisille-ylojarven-raiskausepailyn-tutkinta-jatkuu-24195755

 

Asiasta kirjoitti Aamulehti 10.01.2017: http://www.aamulehti.fi/kotimaa/juuri-nyt-15-vuotias-tytto-raiskattu-ylojarvella-liittyy-yhtenaiskoulun-poliisioperaatioon-24194673/

Poliisi.fi: http://poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/15-vuotias_tytto_raiskauksen_kohteena_ylojarvella_55580

 

4,555 total views, 2 views today

3. Walter Payton: Payton played 13 seasons with the cheap oakleys sunglasses Chicago Bears and won a Super Bowl along with an MVP Award. Robinson also won a then NCAA record of 408 games. Well, now Robinson is long gone. Carruth, a former NFL wide receiver, was sentenced to more than 18 years in prison for conspiring to kill Cherica L. Adams, the mother of his unborn child, shooting into an occupied car and trying to destroy an unborn child. I always tell my clients, small and grow tall Wholesale NFL Jerseys increase your contributions gradually over time Cheap Football Jerseys a lot easier than you think. And once you done it, you can watch your savings grow and your debt shrink, with little thought or effort.. The last few years have been pretty bizarre. I live in Las Vegas. I can directly link the sense of entitlement and lack of motivation our youth has today to the day we stopped throwing a baseball at them to hit. Rather, we set that ball upon a Tee and gave them as many swings as they needed to hit the ball. 2. Worrying how I look to others My husband and I had breakfast at an upscale cafe wholesale jerseys this morning, well, upscale compared to Waffle House. FEINSTEIN: Well, yesterday I think, you know I think you got to call the two of them a draw because Gary Payton, who I think was there when James Naismith put up the Cheap NFL Jerseys first peach basket in 1890, did an unbelievable defensive job against Kobe in the fourth quarter even though Kobe ended up with 37 points. He was 0 for 8 from three point range and missed the last shot. The Sims franchise had another great quarter with four titles launching, including Sims 2 Celebration Stuff, Sims 2 H Fashion, Sims Pets Stories and Sims 2 Deluxe. In total the Sims franchise sold over 3 million copies up 18% with over 65% sold internationally. By early 2009, after a standout performance for USC in the Rose Bowl against Penn State had sealed his reputation, Sanchez had become one of the most coveted targets in that year’s NFL draft. In the end he went as fifth pick overall to the Jets, still smarting from Cheap Jerseys the letdown of 2008 when the legendary Brett Favre, perhaps the ultimate ”gunslinger” quarterback, had come out of one of his several retirements but failed to lead them to the play offs.. But Facebook has some big advantages as well, with the largest arguably being its scale: The company had 1.59B monthly active users at the end of 2015, or nearly 5x Twitter’s 320M. Moreover, it’s easier to get a large audience for a live stream if users Wholesale Jerseys are constantly logged in or checking in to a service.

One thought on “Ylöjärven r******s videolle Poliisilla kuvamateriaalia.

  • 11.1.2017 at 12:18
    Permalink

    Ylöjärvellä kielto pakolaisasukkaiden muuttoon kaupunkiin. Ei raiskaajia ja muita rikollisia kaupunkiin, Afrikka EI OLE YLÖJÄRVELLÄ.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.