Poliittinen lakko pysäyttää Keskon ruokajakelun.

Keskon ammattiosaston puheenjohtaja Petri Järvinen kertoi Ilta Sanomille osastonsa päättäneen valmistautua elintarvikkeiden jakelun keskeyttämiseen Keskon keskusvarastolta. Lakko ei suuntaudu työnantajaa eikä työehtoja vastaan, vaan on puhtaasti poliittinen: Ylen toimittajien ja sananvapauden puolesta pääministeri Sipilän määräämää sensurointia vastaan.

Ammattiosaston puheenjohtaja Petri Järvinen kertoo kymmenjäsenisen johtokunnan päättäneen ”yksimielisesti ja demokraattisesti” ryhtyä valmistautumaan poliittiseen lakkoon.

Ammattiosasto haluaa ”antaa tukensa Yleisradion työntekijöille ja puolustaa sananvapautta sekä lehdistön ja tiedotusvälineistön vapautta”. – Lakkovalmius on yllättävänkin hyvä, puheenjohtaja Järvinen sanoo.

Asiasta kertoi Ilta Sanomat 30.11.2016.

Työtaistelutoimenpiteellä halutaan puolustaa sananvapautta ja oikeusvaltiota, kertoo osaston puheenjohtaja. Sama suomeksi: Lakko pyrkii hallituksen kaatamiseen.

Lakko voi estää tuotteiden jakelun K-Citymarketteihin, K-supermarketteihin ja K-kauppoihin. Välillisesti se voi aiheuttaa joidenkin tuotteiden loppumista kohonneen kysynnän takia myös muiden ketjujen myymälöissä. di-gold

7 thoughts on “Poliittinen lakko pysäyttää Keskon ruokajakelun.

 • 30.11.2016 at 13:56
  Permalink

  Yle toimittajat ovat itse olleet kaventamassa sananvapautta ja totuudenmukaista uutisointia,pelkkää propagandaa tulee tuutin täydeltä ja kansan aivopesua matumyönteiseksi, ÄLKÄÄ NYT PERKELE NAURATTAKO, kusetus jatkuu kiihtyvällä vauhdilla, muuhun te ette pysty, sen voi todeta joka päivä, aamusta iltaan!

  Reply
  • 30.11.2016 at 14:51
   Permalink

   Aivan loistava kommentti. Punikiilla lähteny mopo keulimaan. Antaa oikeuskanslerin selvittää jääviys asia, mietitään sitten mitä tehdään. Yrittävät kaataa terrafamen ja Sipilän samalla.

   Reply
  • 30.11.2016 at 15:04
   Permalink

   Tässä on kyllä totuuden siemen. Toisaalta, tämä yksi toimittaja uskalsi tulla julkisuuteen. Joten epäilen hänellä olevan loistavan tulevaisuuden edessään.

   Sipilällä on taas takanaan loistava tulevaisuus.

   Reply
 • 30.11.2016 at 18:03
  Permalink

  Kuljetukset lisäntyy sipilän sukulaisten kuljetusliikeen. Ahola transpoint.joka käyttää virolaisia kuskeja.miten tässä jääviys .kun hallitus salli kabotaasi kuljetukset.kun virma on rekisteröity vielä viroon.vai miten se oli.

  Reply
 • 30.11.2016 at 21:39
  Permalink

  Jaha vasemmiston keskitetty hyökkäys jatkuu. Kansan uutiset, Ylen vasemmistotoimittajat esittävät veronmaksajien rahoilla omia mielipiteitään, ei faktoja, Suomen kuvalehti ja nyt vielä jotkut ammattiliitot muka. Hei ei vasemmistolaiset työntekijät! Älkää menkö vasemmiston retkuun . Menkää töihin kun tässä ei mitään oikeaa asiaa ole alunperinkään. Jos ette mene voin toki alkaa kiertämään K-liikkeet kaukaa mikä tulee näkymään omissa työpaikoissanne ajanmittaan. Moni muu tekee katsokaas saman. Lakkoilkaa kuka haluaa ihan niinkauan kuin lompakko kestää.

  Reply
 • 1.12.2016 at 20:41
  Permalink

  Toivottavasti tuo nyt tajuaisi jo hyvän sään aikana erota.
  Yksisuuntainen köyhien riistäjä ja täyskyrpä koko ukko.
  Hiljainen iltarukous menee sille,että tuo tukehtuisi kabinetissa pullaansa.

  Reply
 • 3.12.2016 at 14:53
  Permalink

  Imekää siitä sipilät ja muut lahtarit !

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.