Saksan poliisi tiputti pommin. Maahanmuuttajat tehtailleet 780 rikosta päivässä.

Saksan maahanmuuttajat ovat viimeisen kuuden kuukauden aikana tehneet 142,500 rikosta. Tämä tekee 780 rikosta päivässä, siis yhdessä päivässä. luvut ovat nousseet yli 40 prosenttia, jos verrataan vuoden 2015 samanaikaisiin. Tiedon varmistaa Saksan liittotasavallan rikospoliisi. Tieto sisältää vain rikokset missä epäilty on saatu kiinni.

Angela Merkelin avoimien rajojen politiikalle tämä on iso kolaus. Merkelillä on vielä integroimattomia pakolaisia 900,000 maassa, nämä 900,000 tulivat viimevuoden loppupuoliskolla.

People gather for an anti-immigration demonstration organised by rightwing movement Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West (PEGIDA) in Dresden, Germany October 19, 2015. PEGIDA held a rally on Monday to mark the one-year anniversary of the group's formation. REUTERS/Fabrizio Bensch

Itäisen Saksan Dresden Teatteriaukiolla 3pv lokakuuta pidetyssä Pegida mielenosoituksessa kritisoitiin Angela Merkeliä ja Saksan maahanmuuttoa kovin sanoin. Tilaisuus keräsi lähteestä riippuen 10,000-20,000 osallistujaa. Mielenosoitus sujui poliisin mukaan rauhallisesti, eikä mitään väkivaltaa ilmennyt Pegidalaisten ja vastapuolella olevien vasemmistolaisten välillä.

 

 

 

L: dailymail, statusquo-news

29 thoughts on “Saksan poliisi tiputti pommin. Maahanmuuttajat tehtailleet 780 rikosta päivässä.

  • 10.11.2018 at 14:06
   Permalink

   Maunot ymmärtää näitä asioita, on huonolla mallilla asiat, päästetty pahaksi, ei hyvä.

   Reply
 • 3.11.2016 at 03:23
  Permalink

  Ja näitä vihreät ja vasemmisto haluaa lisää ja lisää suomeen? Ei tajua. Ei mitään tolkkua!

  Reply
  • 3.11.2016 at 09:25
   Permalink

   Ihmiset jotka näitä haalivat maahan, eivät ole missään tekemisissä noiden olentojen kanssa. Eivät varsinkaan poliitikot, joten tavallinen kansa joutuu ottamaan kolhut vastaan, ilman että päättäjät edes tajuavat millaisia tyyppejä kotimaahamme ovat haalineet.

   Poliitikoilla EI OLE samaa kokemusta kotimaamme arjesta kuin sinulla! He ovat seurapiireissään (valkoisissa), tilaisuuksissaan (valkoisissa), asuinalueillaan (valkoisilla) ja työssään (vitivalkoisten joukko) täysin irti kansansa todellisuudesta. Lisäksi he ovat julkisilla paikoilla poliitikkona esiintyessään turvamiesten ympäröimiä ja poliisin erityisellä huolella valvomia, ettei edes ikävämpi ihminen pääse juttelemaan heidän kanssaan. He ovat turvattuja!

   Poliitikot ovat suomeksi sanottuna todellisuudestamme erillisiä olentoja!

   Reply
   • 7.11.2016 at 05:48
    Permalink

    Kerroit totuuden, jonka jokainen tervejärkinen kansalainen aivan helposti on aina tiennyt. Useimmat poliitikot ovat etääntyneet tavallisesta kansasta omiin kuppikuntiinsa. Juopa on tullut niin suureksi, etteivät he käsitä, eivätkä edes välitä tietää, mikä on todellisuus. Se kostautuu ennemmin tai myöhemmin.

    Reply
   • 6.11.2018 at 18:08
    Permalink

    Ei tästä nyt tu perkele mitään.Meidän päättäjämme ovat kykenemättömiä tekemään järkeviä,meidän kansalaisten parasta ajavia päätöksiä.

    Reply
    • 8.11.2018 at 00:53
     Permalink

     Hei, hei kommentoijat. Huomasitteko, että tuo uutinen koski Saksaa jaa siellä tehtyjä rikoksia. On niin kovin helppo syyttää maahanmuuttajjia kaikista rikkoksista. Omat kansalaiset ovat niin puhtaita pulmusia, että eivät heidän tekonsa ole tässä mukana. Voidaan epäillä. Eivät Suomessakaan kaikki rikokset ole maahanmuuttajjien tekemiä. Mutta täällä ollaankin tasa-arvoisempia.

     Reply
 • 3.11.2016 at 07:49
  Permalink

  Tuossa vasemmistoliitto menee pieleen. Ei näytä olevan tolkun puolue tässä kysymyksessä. Missä tulee raja? Velkarahalla otetaan, lisää ja lisää.

  Reply
 • 3.11.2016 at 08:57
  Permalink

  Tämä on sitä ”nykypäivää”. Ei ole siis ihme että Saksassa asuva Turkkilainen väestö äänestää vaaleissa Saksan kansallissosialisteja NDP:tä, koska haluaa tämän rikollisen aineksesn maasta ulos. Tuki NDP:lle on myös suora mielenosoitus Merkelin epäinnistunutta Globalisiten ja pankkiirien ajamaan mädätys-politiikkaa kohtaan.

  Tosin, kristilliseten rämpiminen vaaleissa tähänkin asti on ollut ennätyksellisen surkeaa. Toisaalta, ehkä tällä juuri halutaan kaataa vanhoollisten valta Saksassa. Ja näin saattaa liberaalit voimat valtaan. Mutta sitä ei NDP onneksi ole.

  Yksi mädäntynty eukko on saanut koko euroopan sekaisin. Sehän on pahempi kuin Hitler joka sentään nosti Saksan kaksi kertaa lamasta.

  Reply
  • 12.11.2018 at 16:49
   Permalink

   Ja tätä mummua yritti Stubbikin nuoleskella unelmoidessaan perivänsä Junckerin paikan.
   Ei luojan kiitos tehonnut, mitä sillä nollatoleranssilla olisi saatukaan aikaan, riittää hyvin jo tämä kompakti konsensus kontrahti, jonka Soini käväisi alustavasti sopimassa.

   Reply
 • 3.11.2016 at 12:15
  Permalink

  No mutta Angela,kuinkas siinä nyt noin kävi, eikös ne ollu niiiiiin ihquja ja rauhaa rakastavia, eihän ne nyt millään voi olla rikollisia……buahahaaa sitä saa mitä tilaa

  Reply
  • 7.11.2018 at 21:45
   Permalink

   Tämä!!!
   Mut eiköhän nää tee kaikkensa, ettei meijän luvut päädy kaikkien nähtäville..

   Reply
 • 3.11.2016 at 12:18
  Permalink

  Nyt kyllä pitäisi saada totuus esiin ja Päivi Nerg yhdessä Biaudetin kanssa kertomaan miten asiat Saksassa todellisuudessa ovat. On tämä kyllä kovaa mustamaalaamista. On kyllä niin rasistista juttua. Tulkaa jo kertomaan totuus!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • 3.11.2016 at 15:03
  Permalink

  Suomen rikosilmoituksen myös esiin ja kaikki isänmaan petturit vastaamaan julkisesti, miksi on käynyt näin!!!!??????

  Reply
  • 18.12.2018 at 16:24
   Permalink

   On tullut seurattua läheltä noita maahanmuuttajia. Käräjillä seurasin yhtä tapausta, joka keksi muutaman kuukauden sisällä hakata yhtä ihmistä sekä piilottaa. Näistä tuomittiin, mutta oli jo aikaisemminkin ehdonalaista. Nopeita poikia.

   Reply
 • 3.11.2016 at 17:05
  Permalink

  Isänmaanpetturit suvakit ei ole ennenkään mistään vastanneet.
  Asioista vstaaminen ei kuulu heille,,sä’heltäminen kuuluu.

  Reply
 • 3.11.2016 at 20:53
  Permalink

  Saksaan kaikki Lankkinaamat ja Suvakit! Rauhanturvaajat rajoille jahtiin/vahtiin!
  Aatua ikävä!!!!!

  Reply
 • 3.11.2016 at 21:46
  Permalink

  Eurooppa ja suomi islamisoituvat? Venäläiset ovat ostaneet sotilaallisesti merkittäviä maapalstoja suomesta? Sekasikiö sukupuolettomuusideologia leviää? Vanhoilliset ovat suvaitsemattomia? Perinteisten arvojen (koti,uskonto,isänmaa) kannattajat ovat rikollisia? Sananvapaus on vihapuhetta? Huomaavatko ihmiset vaaraa? Mihin ollaan menossa?

  Reply
  • 4.11.2016 at 17:56
   Permalink

   No niin, tässä on kaikkien rasistien äiti! Kyllä tuo kirjoittaja olisi pian otettava kiinni ja vangittava. Yksittäistapauksista tuollaisen älämölön nostaa! Suomen lakeja olisi myös kiireesti muutettava niin ettei tuollaisiin kirjoituksiin olisi mahdollisuutta. Emmekö me vihreät voisi järjestää kunnon mielenosoituksen joka torille yhdessä vasemmistoliiton kanssa. Me taidetaan olla ainoita puolueita, joissa suvaitaan muualta hätää karkuun lähteneitä, toisella tavalla uskovia tai sukupuolineutraaliutta kaipaavia ihmisiä!

   Reply
 • 16.11.2016 at 15:40
  Permalink

  Tulkaa Suomeen. Monikulttuurinen Suomi kuuluu kaikille.
  Unelma elää ja voi hyvin.
  Tervetuloa pakolaiset.

  Reply
 • 16.11.2016 at 15:42
  Permalink

  Suomi kuuluu kaikille maailman pakolaisille.
  Tulkaa tänne.
  Tervetuloa!

  Reply
 • 21.11.2016 at 18:06
  Permalink

  780 yksittäistapausta päivässä

  ;—-)

  Reply
 • 2.11.2017 at 11:18
  Permalink

  Milloinkohan suomen armeija puuttuu näihin siviilisotilaihin , jotka ovat tulleet valtaamaan islamilla suomen.?

  Reply
 • 2.11.2017 at 20:45
  Permalink

  Eipä paljoa ole mediat hiiskahtaneet, ei tästä mielenosoituksesta, eikä kasvaneesta rikollisuudesta.

  Reply
 • 2.11.2017 at 23:10
  Permalink

  Onhan suomessakin jo ruvettu ilmoittamaan missä taas murhattu joku Olihan tänäänkin yks matu toisen matun hengen vienyt Näitä ne surkeat vihreet oikein haluaa tänne suomeen tappeleen Vihreäthän on suomen tyhmin puolue …hah…hah…

  Reply
 • 3.11.2017 at 07:02
  Permalink

  142500 yksittäistapausta puolessa vuodessa. Se on 285000 yksittäistapausta vuodessa tuota tahtia jos rikoksia ei saada suhteessa vähemmän selvitettyä ja laitettua niitä kantasaksalaisten rasistipellenatsien syyksi. Ei saa leimata ihmisryhmää ollenkaan. Rasistista!? Natseja!? Valeuutisointia!? Nuo ei ainakaan ole sotaa pakoon lähteneiden uhrien tekelettä vaan todennäköisesti tilastoharha tai näppäilyvirhe. Tämä rikosaalto on vain ja ainoastaan saksalaisten syytä ja tämä on tunnettu fakta. On loogisesti ajatellen rasistista vihapuhetta väittää että tämä olisi pelkästään näiden ulkomaalaisten syytä! Hehän ovat joutuneet lähtemään karkuun sodan kauheuksia ja vainoa ja jättämään perheensä, lapsensa, naispuoliset sukulaisensa ja vanhempansa sodan keskelle, he ovat suvun ainoita jotka ovat vaarassa kotimaassaan ja joutuivat pakenemaan henkensä kaupalla! Välimereen hukkui kaikki mahdollinen passeista, syntymätodistuksista, henkilötodistuksista ja sen sellaisista lähtien mutta onneksi iphonet ja korut sentään säilyivät. Hyvä näin että säilyivät ehjänä niin kaikki ei mennyt. Ei ole millään mahdollista että maahan tulleiden joukossa olisi ainuttakaan rikollista! Sama koskee tätä maata. Maahanmuutosta on vain apua ja kaikki tulijat ovat pikkuisen parempia kuin yksikään suomalainen. Pikkuisen parempia ovat myös koulutukseltaan. Ja Suomi tarvitsee ehdottomasti muutaman miljoonan lisää nuoria miehiä, ne ovat arvokkainta mitä kenelläkään on ikinä tarjota. Oikeita maamme pelastajia ja sankareita. Ovat uhrautuvaista ja ihanaa väkeä joka uhrautuu maamme puolesta ihan kaikessa! Näkihän sen Turun puukotuksien aikaan… vain ulkomaalaiset miehet pelastivat kaikki luokkaantuneet. Tämän näin palkintoseremoniassa jossa nämä sankarit kukitettiin ja heitä juhlittiin sankareina. Suomalaiset olivat pikkuisen huonompia painamaan puukottajanatsin hyökkäyksen uhrien haavoja katseellaan?? Vaadin kansallista juhlapäivää näiden moniosaajien kunniaksi!

  Reply
 • 7.11.2018 at 10:12
  Permalink

  Vaikea sanoa juuta, eikä jaata kun ei ole vertailukohtaa Saksassa syntyneisiin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.