Viikon mädättäjä: Suomen Pakolaisapu haluaa tuhota Suomen

Suomen Pakolaisapu on julkaissut holtittoman kirjoitelman, jossa se vaatii Suomen pakolaiskiintiön nostamista. Tästä kiinnostuneena Nykysuomen toimitus lähti tutkailemaan tämän kerhon Twitter-tiliä ja sieltähän löytyy.

 

Ensimmäisenä huomion kiinnittää se, että taho on tekemisissä Kansan Uutisten kanssa, joka on Vasemmistoliiton äänenkannattaja. Sen ohessa punaista taustaa vasten toisena kaverina suomalaisvastaisen Sanoma-konsernin toimittaja.

pa14

 

Suomen PA julistaa fatalismia – siirtolaisuudelle ei vaan voi mitään – ainoa vaihtoehto (TM) on Suomen kehitysmaalaistaminen, koska se palvelee kommunistien pyrkimyksiä suomalaisen yhteiskunnan taloudellisesta ja kulttuurillisesta hävittämisestä:

pa13

pa12

 

 

Suomen PA jakaa Pia Lindforssin kommentin, joka antaa ymmärtää, että maahantunkeutujat elättäisivät itsensä, jos saisivat mahdollisuuden. Me toki tiedämme, että tämä on pelkkää propagandaa.

pa11

 

Hyviäkin uutisia löytyi – suomalaisvastainen Suomen PA ei saa toimia vapaasti, vaan kokee isänmaallista vastarintaa. Tätä me tarvitsemme huomattavasti lisää:

pa10

pa9

 

Suomen PA on Ruotsin pahimpien suvakkien linjoilla, jotka sydämestään toivovat valkoisten eurooppalaisten sukupuuttoa. Nyt vaaditaan jo kantaväestön kotoutumista kotimaahansa, josta ollaan tekemässä islamilainen kehitysmaa:

pa8

 

Suomen PA vaatii kyselyiden kieltämistä, jotka paljastavat, että suomalaiset eivät halua elättää koko maailmaa:

pa7

 

Suomen PA:n propaganda perustuu tunnemanipulaatioon. Järkiargumenttien puutteessa pyritään ihmisten harhauttamiseen pelkästään tunteisiin vetoamalla:

pa6

 

Suomen PA pyrkii vaikeuttamaan suomalaisten asunnottomien tilannetta laittamalla heidät kilpailemaan kaikkien mahdollisten ulkomaalaisten kanssa:

pa5

 

Suomen PA vaatii Amnestyn kanssa kehitysmaalaiskiintiöiden moninkertaistamista. Tämä on heille helppoa, koska kukaan heistä ei ole nettomaksaja ja tämä n.s. hyväntekeväisyys tehdään siis toisten lompakosta, varkauden keinolla:

pa4

 

Suomen PA kieltää hyvin kansainvälisesti tunnetun ankkurilapsi-ilmiön:

pa3

 

Suomen PA vetoaa taas tunteisiin järjenkäytön sijaan. Tosiasiassa kuitenkin moni voi olla iloinen, että luokassa pystyy taas oppimaan, kun sopeutumiskyvyttömät kehitysmaalaiset eivät enää häiritse opetusta:

pa2

 

 

Suomen PA vääristelee tosiasioita ja jättää sanomatta, että maailmassa on enemmän ihmisiä kuin koskaan ennen ja pakolaisten suuri määrä johtuu vain väestönkasvusta:

pa1

 

Tarinan opetus on selkeä. Suomen PA:lta pitää ottaa toimintatilaa lisää pois. Heidän agendansa on vasemmistokommunistinen ja avoimen suomalaisvastainen. Tällaisiin marxilaisiin peitejärjestöihin ainoa oikea suhtautuminen on kielteisyys ja vastarinta.

 

Suomen Pakolaisapu on Nykysuomen virallinen viikon mädättäjä.

One thought on “Viikon mädättäjä: Suomen Pakolaisapu haluaa tuhota Suomen

  • 29.10.2016 at 19:42
    Permalink

    Koska suomalaiset oppii?? Tämä matu-invasio on seurausta ulkomaanavusta jota on maksettu -70 luvulta lähtien. Ilman kansainvälistä ulkomaanapua ei oltaisi siinä tilanteessa että muslimimaissa asuu enemmän ihmisiä kuin euroopassa. Ilman sitä ei oltaisi tilanteessa jossa Afrikassa syntyy yli 5 miljoonaa uutta ihmistä joka vuosi.

    Ihmisiä muilla mantereilla ja maissa ei saa auttaa. Jos ne eivät selviä, niiden pitää antaa kuolla. Se on luonnon laki. Jos niitä auttaa, ne lisääntyvät kuin rotat ja syövät meidätkin pois.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.