Eero Lehti rakensi luvattomasti Sipoossa.

Sipoon rakennuslautakunta on eilen (19.10.) päättänyt tehdä tutkintapyynnön poliisille kansanedustaja ja mielipidetutkimus-vaikuttaja Eero Lehden tontilleen luvattomasti rakennuttamista rakennuksista. Tässä on taas *maan tapa* vastaan kirjoitettu laki.

Kolmelle kiinteistölle on rakennettu ilman rakennuslupaa kaksi autotallia, rantasauna, erillinen kesähuone, talousrakennus, saunarakennuksen yhteyteen lasitettu veranta sekä loma-asuinrakennuksen lisäosa ilman rakennuslupaa. Osa autotallin rakennusluvassa varastoksi määritettyä tilaa on muutettu asunnoksi, jossa on muun muassa sauna, kylpyhuone, makuuhuoneita sekä oleskelutilaa.

 Nyt selvitys on saatu. Rakennus- ja ympäristövaliokunnan mukaan se osoittaa, että kyseessä ei ole vähäinen luvattomuus. Niinpä se päätti tehdä tehdä tutkintapyynnön Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle keskiviikkona 19. lokakuuta pitämässään kokouksessa.

Asiasta kertoi Länsiväylä 20.10.2016. ja Sipoon Sanomat 20.10.2016.

Varsinkin pk-seudun ja lähikuntien rantatonteilla aina sattuu ja tapahtuu. Rakennuslupia ei aina muisteta hakea, rantoja ruopataan jopa kunnan omistamaa vesijättöä hävittäen, yleiskaavan mukaisen kevyenliikenteenväylän rakentamista pyritään estämään valitussirkuksella ja laittomilla maansiirroilla, puita kaadetaan kunnan mailta luvattomasti, etc.. Valitettavasti useat rantaparoni-syndrooman kantajat istuvat lainsäätäjinä Arkadianmäellä. di-gold-1

2 thoughts on “Eero Lehti rakensi luvattomasti Sipoossa.

 • 20.10.2016 at 17:01
  Permalink

  No allah sentään… Joutuuko purkamaan??

  Reply
 • 20.10.2016 at 20:47
  Permalink

  ”MTV3 kolme tilaa puolueiden kannatustutkimuksen Research Insight Finlandilta. Tutkimus näyttää, että Persujen kanantus on nyt lähtenyt laskuun.”

  ”Kun pikkaisen selvittää tutkimuksen tehneen yhtiön taustoja, niin huomaa, että yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Kokoomuksen Eero Lehti, joka on itsekin ehdolla näissä eduskuntavaaleissa”

  Ostaisitko tältä mieheltä edes käytetyn pölynimurin ? En itse ostaisi , ja lainaukset otettu Kauppalehdestä…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.