Tampa, USA: Graffiti ohjeistaa tappamaan valkoiset

ABC Action News raportoi, että Tampassa runsaasti liikennöidyn tien varteen on ilmestynyt graffitit ”Black Power” ja ”Kill White People”. Edellinen viittaa mustien ylivaltaan ja jälkimmäinen yksinkertaisesti ohjeistaa tappamaan valkoiset rodun perusteella.

Vastaavat viestit maalattiin myös kodin seinään 10 minuutin ajomatkan päässä ylläolevasta graffitista, koska sen pihassa oli kyltti, joka lupasi Donald Trumpille tukea vaaleissa. Myös kyltti vandalisoitiin. Taiteesta saanemme kiittää BLM-liikettä (Black Lives Matter).

Muistakaa kuitenkin, että tämä ei ole rasismia. Vasemmistolaisen määrittelyn perusteella vain taloudellis-poliittis-kultturaalisessa hierarkiassa ylempänä olevat voivat toimia rasistisesti ylivaltaisen asemansa takia. Tästä syystä vain valkoiset voivat olla rasisteja.

Eriskummallisesti eurooppalaisperäisiä paremmin Yhdysvalloissa pärjäävät kiinalaiset, japanilaiset ja korealaiset eivät kuitenkaan voi olla vasemmistologiikan mukaan rasisteja ja kaikkein parhaiten pärjäävät juutalaiset puolestaan paitsi eivät voi olla rasisteja, vaan lähtökohtaisesti kaikki muut ovat rasistisia (antisemitistisiä) heitä kohtaan.

Miten tällaisiin päätelmiin voidaan päästä, sen ymmärtää yksin vasemmisto.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.