Intersektionalismi, eli miten kantaväestö alistetaan

Vasemmiston näkökulmasta suomalainen työväenluokka ja keskiluokka kuuluvat rikkaaseen globaaliin eliittiin, jonka omaisuus on hajautettava kaikille maailman köyhille.

 

Intersektionaalisuus on hieno sana, joka tarkoittaa vain sitä, että kaikki vähemmistöt yhytetään yhteen rintamaan väestön enemmistöä vastaan, joka tyypillisesti pitää sisällään heteroseksuaalisen normietnisen kantaväestön ja erityisesti ydinperheet.

Kun vasemmisto menetti uskottavuutensa neuvostotalouden katastrofin jälkeen, se siirtyi keskiluokkaistuvan työväestön puolustamisesta puolustamaan kaikkia mahdollisia vähemmistöjä, joilta se ei edes kysy, haluaako kyseinen ryhmä vasemmiston ”apua”.

 

Eri vähemmistöryhmien yhyttäminen yhden lipun alle on operaatio, jolla aikaansaadaan rintama, joka on outoseksuaalinen, kummaetninen, hämyuskovainen ja kaikin puolin eriskummallinen. Sitä rahoittaa rikkaat vähemmistöetniset ryhmät ja sen katusotureina toimivat eriskummallisten köyhälistö.

Kaikki nämä ryhmät ja intersektionaalinen rintama kokonaisuutena noudattavat samaa rettelöinnin, kansalaistottelemattomuuden, sabotaashin ja väkivallan logiikkaa, jota peitellään uhriutumalla ja syyttelemällä valtaväestöä shovinismista, rasismista, vihapuheesta, heteronormatiivisuudesta, imperialismista, orjuudesta, … ja siitäkin, jos sattuu satamaan tai siitä, jos ei sada.

 

Tätä erikoislaatuisten armeijaa vahvistetaan maahanmuutattamisella. Maahanmuutattamisen pitää kuitenkin olla n.s. sopivaa, eli eurooppalainen työntekoon taipuvainen heteromies ei kelpaa. Maahan on muutatettava väestöä, joka sopii intersektionaaliseen rintamaan.

Hankkeen lopullinen tavoite on pahaksi ymmärretyn kantaväestön ”ylivallan” kaataminen, sen riisuminen poliittisesta, taloudellisesta ja kulttuurillisesta vallasta ja sen syrjäyttäminen, alistaminen ja sen pakottaminen lopputulosten tasa-arvon (eli kommunismin) tavoitteisiin.

 

Intersektionalismi on pohjimmiltaan kommunismin viimeisin tuleminen, jolla pyritään globaalisti tasa-arvoiseen maailmaan ja valkoisen eurooppalaisen hitaasti lisääntyvän väestön lopulliseen syrjäyttämiseen voimakkaasti lisääntyvien ja köyhien alueiden asukkaiden avulla.

Vasemmisto tukee islamilaista haittamaahanmuuttoa, koska se katsoo islamilaiset joukoksi, joka sopii sen intersektionaaliseen vallankumousrintamaan. Tätä hanketta tukeva halpaa työvoimaa haluava pääoma ei todellakaan ymmärrä, miten pahasti se sahaa omaa oksaansa – vai oletko muka joskus kuullut kommunismia haluavasta omistavasta luokasta?

 

Vasemmiston näkökulmasta suomalainen työväenluokka ja keskiluokka kuuluvat rikkaaseen globaaliin eliittiin, jonka omaisuus on hajautettava kaikille maailman köyhille.

3 thoughts on “Intersektionalismi, eli miten kantaväestö alistetaan

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.