Kaukinen puolustaa Kokoomusta!

5yayqd-xSusanna Kaukinen otti meihin yhteyttä tänään julkaisemamme artikkelin jälkeen, johon oli päätynyt väitteitä hänen sanomanaan, jotka hän halusi kiistää. Virheestämme johtuen haluamme antaa Kaukiselle tilaisuuden selventää näkemyksiään tässä haastattelussa.

Snake Eyes: ”Lehteemme lipsahti lainaus, jossa kritisoit Kokoomusta rajuin sanankääntein. Halusit sen poistettavaksi, miksi?”

Kaukinen: ”Koska en kritisoisi Kokoomusta rajuin sanankääntein, vaikka olenkin pöyristynyt siitä, että se osallistuu huomenna samalle marssille henkilöiden kanssa, jotka pahoinpitelivät Kokoomuksen kansanedustajan taannoin Lahdessa.

Muka rasismia vastustamassa on mukana myös n.s. Varis-verkosto, joka on mm. käyttänyt fraasia ’kuolema sotaveteraaneille’, jota pidän suoranaisena pyhäinhäväistyksenä.”

Snake Eyes: ”Mikset kritisoisi Kokoomusta?”

Kaukinen: ”Koska kaikesta huolimatta – millä tarkoitan sitä, että en lainkaan hyväksy joitakin Kokoomuksen näkemyksiä – pidän kuitenkin toisia Kokoomuksen perusarvoja, kuten työtä ja markkinataloutta oikeina ja tärkeinä.”

Snake Eyes: ”Mitä sitten et hyväksy?”

Kaukinen: ”Sanotaan nyt vaikka niin, että Kokoomuksen pitäisi mielestäni palata perusarvoihin koti, uskonto ja isänmaa. Nyky-Kokoomuksen liberalismissa on piirteitä sosialismista, jotka välttämättä vahingoittavat kansanruumista pitkällä aikavälillä.”

Snake Eyes: ”Mitä tarkoitat kansanruumiilla?”

Kaukinen: ”Tässä sitä, että vastustan jyrkästi liiallisia tulonsiirtoja ahkerilta laiskoille ja kykeneviltä vähempään kykeneville, koska sen seurauksena sukupolvien yli käy helposti niin, että kansan ahkerin ja lahjakkain osa hankkii liian vähän lapsia ja sen seurauksena koko kansan keskimääräinen laatu – sanotaan tässä: älykkyysosamäärä, laskee.”

Snake Eyes: ”Tuo oli erikoisin perustelu markkinataloudelle, mitä olen koskaan kuullut.”

Kaukinen: ”Olen erikoinen ihminen.”

Snake Eyes: ”Haluatko sanoa vielä jotain muuta?”

Kaukinen: ”Ehkä sen, että kansakunnan tulevaisuus on sen lapsissa ja jokaisen on tehtävä töitä. Vastustan liiallisia tulonsiirtoja myös siksi, koska se romahduttaa työmoraalin, talouden ja sen seurauksena koko yhteiskunnan selkärangan.

Sitäpaitsi ihmisen onnellisuus perustuu suurelta osin siihen, että saa liittyä yhteiskuntaan tekemällä työtä, joka vastaa osaamista, eli niin, että työ ei ole liian vaikeaa eikä helppoa, vaan tekijälleen juuri sopivaa.

Onnellisuus on ylpeyttä, joka ansaitaan riittävän suurten haasteiden kanssa kamppailusta ja niiden voittamisesta, ei mitään fantastisuutta eikä sellaista kuvottavaa vasemmisto-oleskeluyhteiskunnassa vetelehtimistä.”

Snake Eyes: ”Kiitos haastattelusta, pahoittelen virhettämme.”

Kaukinen: ”Asia OK, tässähän nämä väärinkäsitykset oikaisiin.”

2 thoughts on “Kaukinen puolustaa Kokoomusta!

 • 24.9.2016 at 09:28
  Permalink

  Ihan ”Väyrys kamaa”: En minä sitä tarkoittanut vaikka minä niin olen sanonut.

  Koskas Kaukinen alkaa tehdä töitä tai lapsia?

  Reply
 • 24.9.2016 at 09:44
  Permalink

  Perhettäni en kommentoi julkisuudessa, mutten ole lapseton. Töissä olen ollut yli 18 vuotta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.