New Yorkin pommi: Jihad vai Queer-Jihad?

New Yorkin poliisi ilmoittaa Daily Mailin mukaan, ettei pommien asettajaksi ilmoittautunut Trumpia vastustava gay-aktivisti ole voinut olla iskujen tekijä.

Sivu, joka näyttää sateekaarilippua tunnuksenaan, väittää että New Yorkissa räjähtänyt pommi on protesti LBGT-väkeen kohdistunutta sortoa vastaan. LBGT tarkoittaa lesbo-, bi-, gay- ja transseksuaaleja.

Julkaisun ensimmäinen postaus on ns. ”vastuunotto” pommiantentaatista: ”Olette ehkä nähneet uutisia pommin räjähdyksestä New York Cityssä, -se olin minä.”  Kirjoittaja jatkaa:

”Minä tein sen, koska en voi kannattaa yhteiskuntaa. En voi elää maailmassa jossa homoseksuaalit, kuten minä ja muut LBGT-yhteisössä eivät ole yhteiskunnan hyväksymiä.”

Mikäli ilmoitus on aito, tekijä on jäljitellyt aiempia pommiterroristeja. Hänen tai jonkun rakentama painekattilapommi, joka imitoi Bostonin maratonin verilöylyn pommeja, ei räjähtänyt. Ettei tekijä kyennyt vaativamman pommilaitteen rakentamiseen, tukee käsitystä, että pommittaja on tavanomaisten terroristipiirien ulkopuolelta.

Odotamme varmistusta näille tiedoille.

Asiasta kertoi  NY Daily News 18.09.2016. Uutisen oikaisi The Daily Mail 19.09.2016.

pride2008016

Queer Jihad! -liike alkoi Suomesta  v.2008, ja on mahdollisesti jo saavuttanut New Yorkin? Queer-jihadistit eivät aja homojen yms. tasa-arvoa, vaan heteroiden vihaamista:

queer00000111Queer Jihad!

Väkivallan laki asettaa normaalin rajat, kirjoittaa Akuliina Saarikoski.

Teksti: Akuliina Saarikoski

”Helsingin pride-kulkueessa marssi tänä vuonna outo joukko. He olivat naamioituneet mustapinkein huivein ja kantoivat banderolleja, joiden iskulauseet ”queer jihad”, ”trans-gressio”, ”lesbian riot” ja ”antihomofobia” viestivät radikaalia seksuaalipolitiikkaa.

Kyseessä oli Pink black block -seksuaalianarkistien ryhmä, jonka tämänvuotisen manifestin teema oli viha. Miksi mustapinkkiläiset näkivät vihan produktiivisena voimana? Mistä viha syntyy ja mitä sillä voi tehdä?

Viha ei ole kevyt tunne. Se ei nöyrry, ei kumarra eikä tottele. Vihahuuto räjäyttää alistuneen hiljaisuuden. Kul­kueessa huudettu viha syntyi näkymättömäksi tekemisestä. Monien elämät jäävät tässä kulttuurissa ja yhteiskunnassa näkymättömiksi. Jos ne tulevat näkyviksi, ne taivutetaan pian yhdenmukaisiksi. Lopulta normaalin rajat asettaa väkivallan laki, joka ulottuu kaikkialle – niin puheeseen (vihapuhe!) kuin ruumiisiin (väkivalta!).

Viha on otettava haltuun ja kohdistettava oikein…”

Kiitos riittää, sairasta tekstiä. Me normaalit hyväksymme ihmiset sellaisina kuin he ovat. Emme vihaa emmekä hyväksy vihaamista. Akuliina on saanut oppilaita? -Ja tekoja. di-gold

https://www.maailmankuvalehti.fi/2008/9/queer-jihad

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.