Paperittomat maahanmuuttajat vierailevat päiväkodeissa.

Viimeisin hälyttävä uutinen tulee Kajaanista:

Mikko X:

”Nyt on pakko avautua Kajaanin kaupungin maahanmuuttaja touhusta sen verran, että tässä joku aika sitten Sanna oli vienyt lapset aamulla päiväkotiin ja kertoi vasta illalla minulle, että päiväkodille oli mennyt ryhmä maahanmuuttaja miehiä (Sannan arvio iästä 18-25vuotta). No minä sitten seuraavana arkipäivänä painelen päiväkodin johtajan puheille kyselemään, mistä on ollut kysymys ja miksi vanhemmille ei ole ilmoitettu asiasta mitään. Vastaukseksi sain, että päiväkotiin oli todelakin käynyt tutustumassa ”poika”ryhmä, joka koostui maahanmuuttajista (johtajan mukaan 14-16 vuotta), jotka ovat kiinnostuneita hoitoalasta.

Ryhmä on ollut valvojien kanssa liikenteessä, eivätkä ole olleet lasten kanssa missään tekemisissä.
En kuitenkaan tyytynyt vastaukseen, vaan laitoin asiasta kyselyn Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuksen johtajalle, joka ei vaivautunut vastaamaan, ennenkuin kirjoitin kolmanteen sähköpostiin, että seuraavaksi kirjoitan julkisen kirjeen asiasta, koska mielestäni vanhempien kuuluu tietää, ketä lasten sekaan päästetään.

Nyt saamani sähköposti vastaus paljastaa sen, että maahanmuuttaja ryhmä on leikkinyt LASTEMME kanssa ja pukeneet heitä!

Onko tällainen salailu kenenkään mielestä oikein, koska me luotamme siihen, että lapsemme ovat turvallisessa ympäristössä päivät sellaisten ihmisten parissa, jotka ovat kouluttautuneet työhönsä ja toimittaneet rikostausta selvityksensä? Nyt päästetään tuollainen miesryhmä lastemme keskuuteen, joista ei ole mitään tarkempaa tietoa, siitä ketä ja minkä ikäisiä he ovat ja mikä heidän taustansa on.
Toivottavasti tämä tavoittaa muitakin vanhempia, jotka eivät tiedä asiasta, koska tuskin heitäkään on tästä millään tavalla informoitu.

Ja jutun poittina on se, etten halua lapsien joukkoon mitään ylimääräistä porukkaa, joista ei voi olla varma ketä he ovat, olivatpa sitten Suomalaisia taikka maahanmuuttajia.

Viimeaikaiset tapahtumat vaan vahvistaa mielipidettäni, että päiväkodin johto ja Kajaanin kaupunki eivät ajattele yhtään lastemme parasta, vaan tällaisilla vierailuilla vaarantavat lastemme turvallisuuden ja aiheuttavat huolta meissä vanhemmissa.

En julkaise päiväkodin nimeä, mutta todennäköisesti asia koskee muitakin päiväkoteja, kuin sitä, jossa lapsemme ovat.” di-gold

”Monikulttuuri” päiväkodeissa näyttää olevan yleistymässä, muodostuu pian vallitsevaksi käytännöksi koko Suomessa. Saarijärvi on jo kartalla: Espanjalainen julkaisu, Alerta Digital, esittelee maailmalla kohua herättävän Suomi-ilmiön, ja muslimien paratiisin Saarijärven:

”Suomessa valkoihoiset ja kristityt vanhemmat eivät näe ongelmana usein jopa alle 10-vuotiaiden tyttäriensa sosiaalista kanssakäymistä  maahanmuuttajamiesten kanssa, joiden ikä on lapsiin nähden jopa kolminkertainen.

moro-posaOlemme keränneet kuvia Instagramista ja Facebookista. Ne on otettu Suomen Saarijärven kaupungissa ja niissä nähdään aikuisia maahanmuuttajia, useimmat arabeja tai Saharan eteläpuolisesta Afrikasta,  poseeraamassa suomalaisten tyttöjen kanssa. Nämä miehet ovat itsevarmoja, koska he tietävät ettei vapaamielisyyden saastuttama suomalainen yhteiskunta puutu heidän tekemisiinsä. Tulevat Suomen omistajat sanovat: ”Teidän tyttärenne kuuluvat meille”.

Valokuvissa on kommentteja, kuten ”kaunis”, ”My Baby” ja ”minä rakastan sinua”. Me ihmettelemme, miksi näitä aikuisia miehiä, jotka näkyvät kuvissa, ei ole pidätetty.

Me espanjalaiset emme voi kuin ihmetellä, miksi näin järkyttävään uutiseen ei ole reagoitu Suomen viranomaisten taholta eikä lehdistössä? Feministit ja lasten oikeuksista huolehtivat viranomaiset eivät ole esittäneet mitään kommentteja.”

moro-posa2-670x583 Padres finlandeses permiten que sus hijas adolescentes mantengan relaciones con inmigrantes musulmanes adultos.

En Finlandia, a los padres de las adolescentes blancas y cristianas, en muchos casos con menos de 10 años de edad, no parece importarles que sus hijas posen en las redes sociales junto a inmigrantes musulmanes, que en muchos les triplican la edad.

Hemos rescatado las imágenes que aparecen en Instagram y Facebook, algunas hechas a plena luz del día. Han sido tomadas en la ciudad finlandesa de Saarijärvi y en ellas se ve a inmigrantes adultos, la mayoría de origen árabe y subsahariano, posando jactanciosamente con finlandesas adolescentes e incluso niñas. Mantienen una pose desafiante acaso porque saben que, en una sociedad tan inoculada con el virus de la liberalidad como la finlandesa, nadie les hará frente. Ni siquiera los padres. “Vuestras hijas nos pertenecen”, parece deducirse por el tenor de las arrobadas expresiones, propias de quien se sabe dueño del futuro de Finlandia. Otra ‘gesta’ que agradecerle a los desembarcantes de Normandía.

moro-posa3Junto a las fotos, mensajes tales como “Beautiful”, “Mi bebé” y “Te amo. Nos preguntamos por qué no han sido detenidos los adultos que aparecen en las fotos y los padres de las menores. Por lanzar unas monedas a unas mendigas rumanas en la Puerta del Sol de Madrid, los medios informativos europeos bramaron contra un grupo de aficionados holandeses del PSV. ¿Por qué sin embargo noticias tan escandalosas como ésta de Finlandia no encuentran respuestas legales ni tampoco eco en la prensa del país? Como es natural, ninguna organización feminista ni las autoridades encargadas de velar por los derechos del menor se han pronunciado sobre este asunto. di-gold

Alerta Digital.

 

turunpartiolaisetTurussa partioliike saattaa paperittomat mamumiehet yhteen nuorten tyttöjen kanssa. Aiemmin ei ole kuulunut partion toimintaan minkäänlaisten karva-aatamien vieminen lasten kanssa metsään.

Kuvalähde Tajukangas.

21 thoughts on “Paperittomat maahanmuuttajat vierailevat päiväkodeissa.

 • 16.9.2016 at 03:53
  Permalink

  Sanattomaksi tässä jää. En mä osaa enää edes sanoa mitään näihin suvakkien operaatioihin, kun ne on niin järkyttävän tolkuttomia, että ei vaan osaa sanoa enää mitään.

  Jonain päivänä kaikki kostetaan. Sen vielä saan suustani ulos.

  Reply
 • 16.9.2016 at 06:32
  Permalink

  No miksipä ei niin. Suomessa yle, hallitus, vasemmistopoliitikot rakastavat pedofiileja. Rasmusryhmä on niitä ta¨äynnä. Poliisijohtaja polskii teinineekkereiden kanssa ja ym…

  Todella sairasta.

  Reply
 • 16.9.2016 at 10:23
  Permalink

  Ehkä sielä päiväkotitätejä silitellään pyllystä jotta hekin saavat huomiota. Muuten ei oikein ymmärrä että valvova henkilökunta toimisi kuten kuvauksesta käy ilmi.

  Reply
 • 16.9.2016 at 10:57
  Permalink

  Kun katselen tuttujen lasten ja fb-kavereiden julkaisemia omia lasten kuviaan, siellä miehetkin kommentoivat. Miten söpö/kaunis/kaunotar/sydäntenmurskaaja jne. Ovatko nämä miehet pedofiileja. Miten kehtaat näitä lasten kuvia julkaista, jotka ovat tyttöjen vanhempien ottamia? Miksi pelkäät ulkomaalaisia noin kovasti, etkö itse halaa sukulaislapsiasi. Katso fb-profiili Juha Mäenpää, siinä äijä pitelee ulkomaalaista lasta sylissään. Teillä on sairas mielikuvitus, jotain epänormaalia seksielämässänne?

  Reply
  • 16.9.2016 at 20:04
   Permalink

   Haista sinä annikkisuvakki paska. Toivottavasti jossain vaiheessa näille asioille rupee jotain tapahtumaan, eikä vaan kirjotella netissä.

   Reply
   • 19.9.2016 at 00:32
    Permalink

    Se on kyllä hienoa, että puolustat täällä lapsia. Eiku, juurihan sä toivoit että niille tehdään pahaa. Se on todela kaunista, että pitää toivoa pahaa muille kun ei itse osaa käsitellä asioita.

    Reply
  • 16.9.2016 at 23:34
   Permalink

   Mitähän eroa on sillä, että kutsuu (todennäköisesti) sisaren/ystävän/sukulaisen lasta söpöksi/kauniiksi tms ja sillä, että joku vieras aikuinen ihminen kutsuu vierasta lasta edellä mainituilla adjektiiveilla?

   Reply
  • 17.9.2016 at 10:53
   Permalink

   Siis tä?Ei noi valkoihoiset lapset ole noiden sukulaislapsia.Ja luitko ollenkaan tuota tekstiä?Vai oliko tekstin ymmärtämisessä vaikeuksia,siksi ei haluta maahanmuuttajia lapsien kans tekemisiin kun ei tiedetä taustoja. JA ota vaaleanpunaiset lasit silmiltä ja lue vähä muhammedista,se pedofiili jota muslimit ihannoi.

   Reply
 • 16.9.2016 at 11:23
  Permalink

  Nämä ketkä tätä asiaa ajaa eteenpäin ja ne ketkä tätä toteuttaa, pitäisi mahdollimman nopeasti vain etsiä käsiin ja elimoinoida pois. Tämä on aivan saatanan sairasta touhua

  Reply
 • 16.9.2016 at 13:28
  Permalink

  Annikki hei, käykö nämä miehet omassa maassaan päiväkodeissa, alaluokilla tyttö oppilaita halimassa ja sylissään pitämässä ja kysymyshän ei ole sukulaisuudesta mihin viittasit. Minun lastani, lapsenlastani ei ilman lupaani sylitellä varsinkaan miehet on ne sitte ketä tahansa.
  Järkikin sanoo. Ihan normi rajoja mistä lapsi alkaa ja mihin päättyy ,mitkä on vieraan aikuisen lähestymistapa ja määreet.

  Reply
 • 16.9.2016 at 20:38
  Permalink

  Saatanallista lasten myymistä.

  Reply
  • 17.9.2016 at 14:00
   Permalink

   Taivaan Jumala (ei ole Allah) puutu Sinä nyt näihin asioihin, että Suomen lapset eivät joudu noitten ”mamujen” verkkoihin. Varjele maatamme ja kansaamme, sen lapset, nuoret. Anna herätys Sinun taivaastasi kouluihin, päiväkoteihin; pelasta niitten työntekijät. Anna heille armo ymmärtää, että he ovat vastuussa tekemisistään. Anna vanhemmille viisautta ymmärtää, missä mennään; ja anna heille myös vastuuntuntoa lapsistaan, tarvittaessa ottaa lapset pois päiväkodeista, kouluista, silloin kun VAARA ON SUURI menettää lapset pimeyden valtakuntaan (lopullisesti). Herra, armahda!!!

   Reply
 • 16.9.2016 at 23:19
  Permalink

  Annikki vanha pedofiili löysi paikalle ! Tervetuloa. Kai sinulla on oma karvaranne kotona vai eikö SPR:n vapaaehtoinen ”täti” enää kelpaa matuille kun pitää raiskata suomalaisia LAPSIA ?

  Reply
 • 17.9.2016 at 19:36
  Permalink

  Annikki kun saat pään ulos sieltä minne aurinko ei paista, niin tutkippa hieman tapahtumia esim. Ruotsista tai Euroopasta. tilanne on todella surkea. Näiden pakoloisten raiskaukset, väkivallat, murhat ovat nykyään ihan omaa luokkaansa, nuorin raiskatuista on ollut 11kk vauva ja vanhin 80-90 vuoden välillä, kaikki kelpaa, tytöt, pojat, kaikki menee. Suosituin ikäraja on kuitenkin 6-16 vuotta.

  Artikkelin asiasta löytyy keskustelua Paavo Tajukankaan sivuilta ja ei sieltä löydy yhtään puolustavaa lausuntoa, kaikki ovat järkyttyneitä Suomen viranomaisten toiminnasta ja lastensuojelun laimin lyömisestä

  En todellakaan ymmärrä tätä hirveää hinkua laittaa yleensäkään omien lastensa kuvia nettiin, ne ovat siellä ikuisesti ? kaikenlaiset kuvat syömässä puurot naamalla, potalla tai ilkosillaan vaipan vaihdossa… jumalattoman söpöä ? kuvat voi löytyä näiden pakoloisten iPhonesta ja voi sitä tum…sen autuutta.

  Australiassa teini halusi kuvansa pois netistä, isäpappa kieltäytyi, hänellä muka oli oikeus siihen, tyttö haastoi vanhempansa oikeuteen… Itävallassa teini haastoi vanhempansa oikeuteen (HS 15.9)… Ranskassa voi saada vankeutta tai 45000 euron sakot etc. joten pikkasen kannattaisi miettiä

  ja Annikki, kiitos kysymästä, seksielämäni toimii kiitettävästi ja mitään pervessioita en ole havainnut… ainakaan vielä

  Reply
 • 18.9.2016 at 16:21
  Permalink

  No vedettiinkö sun lapsia perseeseen siellä? Herranjumala mistä ajaksaa aikuiset ihmiset narista. Käyhän suomalaisiakin ulkomailla vierailemassa köyhissa kouluissa ja lastentarhoissa lomamatkojensa ohella, leikkimässä ja opettamassa lapsia eikä heidänkään taustoja tarkasteta. Eivät he heti oleta että nämä tulee tänne vetämään perseeseen meidän lapsia.

  Reply
 • 18.9.2016 at 18:04
  Permalink

  …tyypillinen vastaus suvakilta, joka ei osaa erottaa faktoja, tuo vertailusi ole mistään kotoisin ja ennen kun alat jänkyttää ”kyllähän suomalaisetkin” niin josko luit tekstin ? Espanjalaiset ovat tyrmistyneitä viranomaisen toiminnasta.

  Vertailu Suomen oloihin v. ulkomaat, osoittaa suoranaista järjen köyhyyttä. Meillä on (tai olivat) lapset suojeltu ja kuten olemme lukeneet kulttuurista, siellä ei välttämättä ole.

  Suomessa on laki ”Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä”

  1. Lain tarkoitus
  Tämän lain tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan. Laissa säädetään menettelystä, jolla alaikäisten kanssa työskentelemään valittavien henkilöiden rikostaustaa selvitetään.
  2. Soveltamisala
  3. Työnantajan velvollisuus pyytää rikosrekisteriote nähtäväksi
  4. Yksityisten sosiaalipalvelujen tai yksityisten terveydenhuollon palvelujen tuottajan rikosrekisteriote
  5. Perhehoitajan rikosrekisteriote
  6. Rikosrekisteriotteen kelpoisuusaika
  7. Merkintä rikosrekisteriotteen esittämisestä ja otteen palauttaminen
  8. Vaitiolovelvollisuus
  9. Hakuilmoitus
  10. Rangaistussäännökset
  11. Voimaantulo

  – Lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen suuntautunut lähihoitaja on lasten varhaiskasvatuksen ja hoidon ammattilainen

  – Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

  – Lähihoitaja on ns. nimikesuojattu ammattinimike.

  – Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira) myöntää tutkinnon suorittaneille lähihoitajille oikeuden käyttää lähihoitajan nimikettä.

  – Sosiaalialan kelpoisuusehdot on määritelty laissa ja asetuksessa sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista.

  Viimeisen vuoden invaasiossa tuli Suomeenkin 30-40 000 henkilöä, joilla paperit olivat tippuneet Välimereen, just just, ainoastaan iPhone oli selvinnyt ihmeen kaupalla moisesta reissusta. Koulutus, Rikosrekisteriote on täysin mahdoton selvittää. Viimeisen vuoden Suomen tapahtumien valossa väkivaltaa, raiskauksia, murhia etc. niin ei todellakaan ole kysymys tasapainoisista yksilöistä. Mikäli joskus saat silmät auki ja lueskelet Ruotsin – Euroopan tasolla tämän invaasion vaikutuksia, niin ei todellakaan mene hyvin

  Reply
 • 25.10.2016 at 12:00
  Permalink

  No, mutta kun uimahallitkin ovat tiukentaneet valvontaa, eivätkä maahantunkeutujamiehet enää ole niin tervetulleita naisten suihkutiloihin. Seuraukset voisivat olla vakavia: puhuttelu ja selostus maamme erilaisista (ja suvaitsemattomista) tavoista!
  Uusia tututustumiskeinoja on siis keksittävä.
  Ja onhan maailmalla tapana naida jopa 8-vuotiaita tyttöjä, eihän se niin harvinaista ole.
  Kyllä luonto tikanpojan puuhun vetää!

  Reply
 • 26.10.2016 at 06:46
  Permalink

  Olen sanaton! Itken harvoin, mutta nyt ihan oikeasti itken. Mitä nuo päiväkoti-ihmiset oikein ajattelevat? Ei kai päiväkoteihin päästetä muitakaan vieraita aikuisia, niin miten ihmeessä juuri muslimimiehiä? Tämä maahanmuuttajien mielistely alkaa jo sekä pelottaa, että hävettää!

  Reply
 • 27.10.2016 at 08:30
  Permalink

  Tollasta facebookissa.
  Jokaisen vanhemman kenellä on lapsia päiväkodissa on syytä tietää tämä.

  ”Nyt on pakko avautua Kajaanin kaupungin maahanmuuttaja touhusta sen verran, että tässä joku aika sitten Sanna oli vienyt lapset aamulla päiväkotiin ja kertoi vasta illalla minulle, että päiväkodille oli mennyt ryhmä maahanmuuttaja miehiä (Sannan arvio iästä 18-25vuotta). No minä sitten seuraavana arkipäivänä painelen päiväkodin johtajan puheille kyselemään, mistä on ollut kysymys ja miksi vanhemmille ei ole ilmoitettu asiasta mitään. Vastaukseksi sain, että päiväkotiin oli todelakin käynyt tutustumassa ”poika”ryhmä, joka koostui maahanmuuttajista (johtajan mukaan 14-16 vuotta), jotka ovat kiinnostuneita hoitoalasta.
  Ryhmä on ollut valvojien kanssa liikenteessä, eivätkä ole olleet lasten kanssa missään tekemisissä.
  En kuitenkaan tyytynyt vastaukseen, vaan laitoin asiasta kyselyn Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuksen johtajalle, joka ei vaivautunut vastaamaan, ennenkuin kirjoitin kolmanteen sähköpostiin, että seuraavaksi kirjoitan julkisen kirjeen asiasta, koska mielestäni vanhempien kuuluu tietää, ketä lasten sekaan päästetään.
  Nyt saamani sähköposti vastaus paljastaa sen, että maahanmuuttaja ryhmä on leikkinyt LASTEMME kanssa ja pukeneet heitä!
  Onko tällainen salailu kenenkään mielestä oikein, koska me luotamme siihen, että lapsemme ovat turvallisessa ympäristössä päivät sellaisten ihmisten parissa, jotka ovat kouluttautuneet työhönsä ja toimittaneet rikostausta selvityksensä?
  Nyt päästetään tuollainen miesryhmä lastemme keskuuteen, joista ei ole mitään tarkempaa tietoa, siitä ketä ja minkä ikäisiä he ovat ja mikä heidän taustansa on.
  Toivottavasti tämä tavoittaa muitakin vanhempia, jotka eivät tiedä asiasta, koska tuskin heitäkään on tästä millään tavalla informoitu.

  Ja jutun poittina on se, etten halua lapsien joukkoon mitään ylimääräistä porukkaa, joista ei voi olla varma ketä he ovat, olivatpa sitten Suomalaisia taikka maahanmuuttajia.

  Viimeaikaiset tapahtumat vaan vahvistaa mielipidettäni, että päiväkodin johto ja Kajaanin kaupunki eivät ajattele yhtään lastemme parasta, vaan tällaisilla vierailuilla vaarantavat lastemme turvallisuuden ja aiheuttavat huolta meissä vanhemmissa.

  En julkaise päiväkodin nimeä, mutta todennäköisesti asia koskee muitakin päiväkoteja, kuin sitä, jossa lapsemme ovat.”

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.