Auto poltettu yöllä Turun Runosmäessä.

Tänään puolen yön ja 01:n välillä Turun Runosmäessä paloi Volvo-merkkinen farmariauto kerrostalon parkkipaikalla. Lehdenjakaja näki henkilön poistuvan kiireesti paikalta, joten paloa epäillään tahallaan sytytytetyksi.

 

RUNOSMAKI222222000000001

Runosmäessä yöllä liikkuneen moottoripyöräilijän toivotaan ottavan yhteyttä poliisiin. Autojen polttamiset ovat näemmä hiljalleen tulemassa tavaksi Suomessakin? Di-gold

 

Havainnot tapauksesta voi kertoa Turun poliisille: puh.num. 0295 417 258

3 thoughts on “Auto poltettu yöllä Turun Runosmäessä.

 • 1.9.2016 at 08:30
  Permalink

  Hyvä, että uhri eli tässä tapauksessa auto löytyi merkkiä volvo.

  Reply
 • 1.9.2016 at 14:20
  Permalink

  Joko se Tapulin leikkipuiston rakennuksen palo on selvitetty?

  Reply
 • 1.9.2016 at 21:12
  Permalink

  Poliisin pitää nyt nostaa valmiutta ja profiilia näiden maahanmuuttajien kanssa hyvän sään aikana. Joka kaupungissa on lähiöt, jotka poliisi tietää ongelmallisiksi. Näitä pitää valvoa 24/7. Muuten Suomessakin on kohta Malmön ja Göteborgin meininki, minne ei edes poliisi uskalla mennä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.