VIDEO: Ramzan Kadyrov julkaisi videon – Ei sitten ollutkaan koomassa

Suomen mediat uutisoi laajasti Ukrainan tiedotteet missä väitettiin Ramzan Kadyrovin olevan koomassa ja villeimmät mediat julistivat häntä jo kuolleeksi. Propaganda tsetseeni johtajan ”koomasta” lähti liikkeelle Ukrainan viranomaisilta.

Videolla Kadyrov ihmettettelee valheellista uutisointia ja toivoo ihmisten erottavan valheellisen uutisoinnin.

Kadyrov videolla: Suosittelen vahvasti kaikkia, jotka eivät pysty erottamaan totuutta Internetin valheista, kävelemään raikkaassa ilmassa ja laittamaan ajatuksensa järjestykseen. Sade on täysin virkistävää”.

https://twitter.com/NOELreports/status/1703353971530731842

One thought on “VIDEO: Ramzan Kadyrov julkaisi videon – Ei sitten ollutkaan koomassa

  • 17.9.2023 at 20:35
    Permalink

    Sodassa ainut touus on, että siitä innostuvat ne maailman silmäätekevät, jotka ainoastaan soittavat suutaan mahdollisimman kaukana ”kuoleman kentiltä”, joissa kuolee ihmisiä aivan ”aikuisen oikeesti”! Vähän on niitä – wanhakantaisesti – valtionpäämiehiä, jotka lopettavat sotia tai jopa pitkämielisen diplomatian keinoin pyrkivät niitä välttämään. Se, että jättää lyömättä vaatii ja kertoo suuremmasta rohkeudesta kuin islamilainen primitiivireaktio, jossa ei suoltakaan jätetä katkomatta. MJutta nyt eletään aikoja, jolloin ihmislapsen on jättänyt se vähäinenkin järki, mikä sille on annettu niin suuri luuloiseen päähän. Nyt WWIII ”ajetaan kuin käärmettä piippuun” juin pettyneenä siihen, että Putin jättää USA:n, EU: ja NATO:n ”seinäruusuksi” kerta toisensa jälkeen. Ja kaikki tämä Yhdysvaltain keskenkasvuisesta kouhkaamisesta tuntematta maailmaa ja lyijypunnuksen painoisia realiteetteja niin, että se kaikkein pahin kampittaja eli oma ylimielisyys täydellisen tietämättömyyden rintaäänineen on johtanut tasan siihen mihin se on aina johtanut ja tulee karman lakina maailman tappiin johtamaan. Sillä nyt ei päde se sama ennakko luulottomuus ja yltiö isänmaallisuus kuin USA:n v. 1980 Lake PlacidinTalviolympialaisten jääkiekon voitto monoliittisesta Neuvostoliitosta liki koulupoikajoukkueella. Nuo kisat muistetaan erityisesti Juha Miedon häviö sadasosasekunnilla 15-km hiihdossa Ruotsin Thomas Wassbergille. Kun tuo edellinen sai mielen mustaksi. Kertoi se omalta osaltaan siitä, että maailman asiat olivat edes jotenkin tolkulliisilla tolilla. Eikä sekään sulje pois sitä, että maailmassa on aina ollut kurjuutta, vääryyttä, nälkää ja sotia

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.