Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen blogikirjoituksen – Suomen kohtalonvaalit

Äänestämme uudet kansanedustajat 2. huhtikuuta pidettävissä eduskuntavaaleissa. Moni ei ymmärrä, kuinka ratkaisevat vaalit ovat.

Vältimme energiakriisin syvenemisen tänä talvena ainoastaan poikkeuksellisen leudon talven takia. Ensi vuonna Suomi ei (eikä Eurooppa) todennäköisesti ole enää niin onnekas. Turpeen energiakäyttöä pitäisi kasvattaa rajusti tämän välttämiseksi, mutta sitä ei ole tapahtumassa. Ruokaomavaraisuutemme on niin ikään vakavasti uhattuna, kuten olen aiemmin varoittanut.

Näiden lisäksi meitä uhkaa erittäin vakava pankkikriisi, jolla on potentiaali kasvaa jopa 1930 -luvun suuren laman mittaiseksi talouskatastrofiksi. Keskustelu siitä ja valtiotamme uhkaavasta velkakriisistä on kuitenkin loistanut poissaolollaan. 1990 -luvun laman opetukset on näköjään lähes täysin unohdettu. Tilanne on ekonomistille, joka on varoittanut lähestyvästä kriisistä jo useamman vuoden ajan, melko uskomaton.

Ylikansalliset toimijat

Monet vähättelevät ylikansallisten toimijoiden, kuten Maailman talousfoorumi (WEF) tai vuosittain pidettävän Bilderberg -kokouksen vaikutusta päättäjiimme. Asiaa voi lähestyä yksinkertaisesti kysymällä, että miksi kyseisiä organisaatioita pyörittävät miljardöörit haluavat kestitä poliitikkojamme?

Onko kyseessä puhtaasti altruistinen halu tukea heitä jäsenyyksillä erilaisissa organisaatioissa ja järjestelemällä heille mukavia yhteisiä viikonlopun viettoja? Vai olisiko sittenkin kyse yrityksestä muovata poliitikkojemme, johtajiemme ja mediavaikuttajiemme ajattelua heidän (”eliitin”) haluamaan suuntaan?

Ottaen huomioon, että tällaiset organisaatiot keskustelevat lähes kaikkien keskeisten politiikkojen ja mediavaikuttajien kanssa säännöllisesti, meidän tulisi olla hyvin huolissaan heidän potentiaalisesta roolistaan. Harva silti viitsii ajatella asiaa itsenäisesti, koska ”salaliitto”. Olisi vain hyvä muistaa, että salaliittoja on ollut koko ihmiskunnan kirjoitetun historian ajan.

Maatamme ollaankin systemaattisesti tuhoamassa, emmekä voi mitenkään järkevästi kiistää ylikansallisten toimijoiden mahdollista roolia sen taustalla. Eduskunnassa on viety esim. läpi lainsäädäntöä, joka käytännössä mahdollistaa kansamme orjuuttamisen keskuspankin digivaluutan, digi-identiteetin sekä esim. pakkorokotuksien avulla. Tähän ovat käytännössä osallistuneet kaikki maamme suuret puolueet.

Kärjistäen voidaan sanoa, että jokainen, joka äänestää:

 1. SDP:tä,
 2. Kokoomusta,
 3. Keskustaa,
 4. Vihreitä, tai
 5. Perussuomalaisia,

äänestää maamme tuhoamisen puolesta.

NATO

Niille, jotka haluavat maamme selviytymistä, on kuitenkin onneksi olemassa vaihtoehtoja.

Perussuomalaiset ei sellainen enää ole. Riikka Purran valinnan jälkeen PS:stä on tullut valeoppositio. Tämä näkyi esim. NATO -äänestyksessä, joka oli todennäköisesti Suomelle paljon kohtalokkaampi kuin moni ymmärtää.

Venäjää ei ole lyöty, eikä sitä todennäköisesti tulla lyömään Ukrainassa. Ukraina voi pahimmassa tapauksessa jopa hävitä kartalta. Euroopassa on vain kaksi hyvin koulutettua ja varusteltua armeijaa, joilla on kyky vastata Venäjän sotilaalliseen uhkaan: Puola ja Suomi. Koska NATO:n tarkoitus näyttää olevan sodan lietsominen Venäjää vastaan, liitto tarvitsee kipeästi maatamme. Suomesta uhkaakin NATO jäsenenä tulla seuraava Ukraina, jos konflikti Venäjän ja NATO:n välillä kiihtyy, mikä on valitettavan todennäköistä. Maahamme kohdistuvan uhan torjumiseksi on enää kolme mahdollisuutta: Turkki, Unkari ja uusi eduskunta.

Jos Turkki tai Unkari ei ratifioisi Suomen NATO -jäsenyyttä, mikä näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä, säästyisimme siirtymisen NATO:n eturintaman valtioksi. Uusi eduskunta voi myös vetää Suomen NATO-jäsenyyden pois. Tähän jälkimmäiseen tarvitaan luonnollisesti ihme ottaen huomioon sen sotakiihkon ja Venäjä-vastaisuuden, johon maamme on ajettu. Itse aloin elokuussa epäillä meille Ukrainan sodasta kerrottua narratiivia. Tiivis tutkiminen paljastikin sen suurimmaksi osaksi valheeksi. Venäjä ei missään vaiheessa ole ollut häviämässä sotaa, se ei todennäköisesti edes aloittanut eskalaatiota (vaan Ukraina) ja NATO:n rooli koko konfliktissa on tällä hetkellä hyvin kyseenalainen.

Olisin viime vuonna vielä halunnut nostaa NATO-jäsenyytemme kansalliseen keskusteluun. Henkilökohtainen elämäni kuitenkin ajettiin alkuvuodesta 2022 siihen pisteeseen, että minun oli pakko keskittyä vain itseni sekä yrityksemme selviytymiseen. Tukea ei oikeastaan tullut kunnolla missään vaiheessa koko kolmen vuoden aikana. Se maatamme vaivaa. Selkään taputtelijoita, ja puukottajia, muutoksen ajajille kyllä löytyy, mutta todellista tukea löytyy kovin vähän. Ei olekaan mikään ihme, että maamme on näin vakavassa alennustilassa.

Vetäydyin uutena vuotena lopullisesti poliittisesta kommentoinnista tehden kuitenkin itselleni lupauksen ”unilukkarin” roolista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kommentoin Suomen tilannetta aina kun katson sen välttämättömäksi. Tämä on kuitenkin viimeinen suomenkielinen kirjoitukseni todennäköisesti hyvin pitkään aikaan. Poliittisen projektini suurimmaksi saavutukseksi toivon jäävän ymmärryksen, että kuka tahansa voi kylvää muutoksen siemenen, kunhan tahto ja halu siihen ovat riittävän vahvoja.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaaleissa annan ääneni Vapauden liiton Vanessa Olsenille (nro. 247). Autan häntä myös talousohjelman teossa. Täältä löydät Vanessan Twitter-tilin ja Instagram -tilin. Suosittelen myös äänestämistä vasta vaalipäivänä.

Luotan Vanessan arvoihin ja tavoitteisiin. Vanessa on todella periksiantamaton, vaikka häntä tällä hetkellä yritetään hiljentää oikeusteitse (syyttämällä perusteettomasti poliisille niskoittelusta vuoden 2021 mielenosoituksessa). Uskon vakaasti, että kansanedustajana hän ei taipuisi ulkoiseen ohjailuun, vaan ajaisi kaikissa tilanteissa vankkumattomasti maamme etua.

Toivon suomalaisten havahtuvan laajoin joukoin maamme umpisurkeaan tilaan ja äänestävän vaaleissa aidon muutoksen puolesta. Uskon vahvasti, että Vanessa tekisi Eduskunnassamme juuri tämän. Toivonkin jokaisen, joka haluaa maahamme todellisen muutoksen, äänestävän häntä Helsingissä ja muualla jotakin muuta Vapauden liiton ehdokasta.

Vapauden liitossa elää maamme todellisen muutoksen siemen. Tätä tukeaksemme teimme valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston entisen ylijohtajan Peter Nybergin kanssa Vapauden liitolle Talousohjelman Suomen pelastamiseksi. Toivon mahdollisimman monen lukevan sen.

Nouskaa rohkeasti muutokseen!

Vihreät lisätty ”tuhoaja-listaan” 16:21, 22.3.2023,

13 thoughts on “Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen blogikirjoituksen – Suomen kohtalonvaalit

 • 23.3.2023 at 12:35
  Permalink

  Heh. Kuka kumma lukee tänäpäivänä uusisuomea.. sehän on ihan täynnä EU kommunistista scheissea. Nuo Malisen luettelemat kommunistiset isänmaattomat globalistipuolueet ovat syynä tämän maamme alennustilaan ja lopulliseen kaaokseen ja tuhoon. Historian tutkijoille jää vain tehtäväksi todeta, että taaskaan ei kommunismi toiminut. Nämä vaalit ei muuta asiaa, koska maamme on jo menetetty kommunismin syövälle

  Reply
 • 23.3.2023 at 13:09
  Permalink

  Rkp kuuluu automaattisesti myös tuohon listaan

  Reply
 • 23.3.2023 at 13:28
  Permalink

  Meillä ei ole ollut eikä näillä nkymin tule olemaan energiakriisiä. Kriisi on sitten vasta kun energiaa ei saa edes ostettua ja se on todellakin loppu. Nyt on vasta hintoja korotettu, eli mitään kriisiä ei ole.

  Reply
 • 23.3.2023 at 14:00
  Permalink

  Täysin tottahan tuo kirjoitus oli, mutta sellanen ongelma että valtamedia on täysin läpimätä. Tarkoittaa sitä että suurin osa ihmisistä ei koskaan tiedä totuutta mistään.
  Median jutuista nykyään lähimpänä totuutta on säätiedotus, joka ei sekään osu koskaan oikeaan.

  Reply
 • 23.3.2023 at 20:13
  Permalink

  Suomen VÄSSYKKÄ-ÄÄNESTÄJÄT halutaan pitää täydellisessä PIMENNOSSA sallimalla VAIN GLOBALISTI-MAANPETTURI poliitikkojen ja samaa KUPPIKUNTAA edustavan VALTAMEDIAN tiukassa HOLHOUKSESSA!!! NATO = TABU!!! WEF MÄÄRÄÄ ja SEURAAVAN hallituksen KOKOONPANO ministerinposteja (NUKKEJA) on jo PÄÄTETTY. ALANKOMAIDEN WEF:in hallituksen IHMISOIKEUSRIKKOMUKSET maajusseja vastaan johtivat ”LIUKUMIINAAN” (tuore lehmän paska) eli JYVÄJEMMARIEN vaalivoittoon. Toki sillä EI ole MITÄÄN merkitystä sen enempää kuin minkä tahansa TOTALITÄRISMIN vallan TÖRKEÄÄN yksinvaltaiseen TYRANNIAAN. SUOMESSA ei KOSKAAN tule tapahtumaan kuten HOLLANNISSA, jossa NYT ”demokratia on KRIISISSÄ” kun KANSA eikä GLOBALISTI-KOMMUNISTIT haluavat päättää vastaisesta KANSALLISESTA tulevaisuudestta, joka MERKITSEE samaa kuin HALU ELÄÄ ja HALU TUHOTA kaikki ELÄMÄ. Niin, että vain RIKKAIMMAT ja VALLANPITÄJÄT katsotaan OIKEUTETUKSI olemassaoloon! KYse on NWO:n hirmuhallinnosta, joka pohjautuu TEKNOGRAATTIEN mielipuoliseen UTOPIAAN kaikkine mahdollisine KIEROUTUNEIDEN MIELTEN Frankesteinilaisiin tuotoksiin, jossa EI inhimillisellä ihmisellä ole MITÄÄN sijaan. AINOASTAAN kyborgien ja androidien sekä edellisten ihmisekasikiöiden sekamelskalta, joka tuo TODEKSIU kaikki tieteiselokuvien HULLUJEN TIEDEMIESTEN stereostypiat!

  Reply
 • 23.3.2023 at 22:06
  Permalink

  Hyvä terveellä järjellä kirjoitettu artikkeli

  Kun katseli vaalitenttejä Ylessä, ensimmäisen jaksoi katsoa, mutta toisessa tänään katselu loppui hetken kuluttua, kun Ohisalo alkoi puheensa. Samanlaista pälpätystä mitä harjoitettiin eilen. Purra ja Marin ovat hyvin samantyyppisiä henkilöitä. Ylen toimittaja oli samaa tasoa vaaliehdokkaiden kanssa, pälpätti samaan tyyliin, kun olisi voinut rauhallisesti kysellä tärkeistä asioista. Toimittaja katsoi tärkeiksi vain ne toistetut tarinat, joita poliitikot jakelevat. Toimittaja toimi samanlaisessa aivosumussa missä puolueitten puheen johtajat.

  Toivotaan, että vaalinukkujat heräävät ja tavallisista äänestäjistäkin osa herää massahypnoosistaan ja Suomi pelastuu tuhoutumasta.
  On kaksi uhkaa, tuhoava sota Venäjää vastaan ja taloudellinen taantuma energia ja ruokapulassa. Kummastakin luultavasti selvitään jotenkin kansakuntana kuten selvittiin talvisodasta, kun kansalaiset heräsivät ja puolustivat maataan itse ja ilman ulkopuolisia avustajia, vaikka ylivoima oli 30 kertainen. Nyt Ukraina tuhoutuu muiden avustuksiin, vaikka ylivoima on vain 3 kertainen ja taitaa lisäksi Nato ja USA olla sodan salassa pysyvä osapuoli.

  Reply
 • 24.3.2023 at 13:05
  Permalink

  Jos Ukraina ei lyö Venäjää, Suomen onse joka tapauksessa tehtävä. Nato tosin ehkä saattaa luoda jonkinlaisen kipukynnyksen Venäjälle SUomen kimppuun käymisen suhteen

  Reply
 • 24.3.2023 at 17:33
  Permalink

  On kirjoitettu. ”Te saatte kuulla sodan ääniä ja sanomia sodista, älkää pelästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei ole loppu. Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakuntaa vastaan, ja monin paikoin tulee nälänhätää ja maanjäristyksiä. Mutta kaikki on vasta synnytystuskien alkua . . .” Todella, tämä on vasta alkua, sillä tuskat tulevat lisääntymään . . .”. Matt. 24 luku.

  Reply
 • 24.3.2023 at 20:52
  Permalink

  On se aika pitkälle totta, että nuo luetellut puolueet ovat ajaneet Suomen suolle, joka ei oikein enää kanna. Virhe on, että on otettu valuutaksi euro. Suomalaiset kuvittelevat olevansa itseään suurempia ja sen seurauksena kuvittelivat pärjäävänsä eurolla paremmin kuin markalla. Se oli todellinen virhe. Sen virheen mestarit ovat yhä vieläkin sohimassa asioita.

  Saman luokan virhe on liittyminen Natoon. Me annamme puolustusvoimamme toisten käskyvaltaan. Se ei kuitenkaan tuo meille todellista lisävoimaa. Tilanne on sama kuin lähtiessämme toivoa täynnä jatkosotaan. Ukraina näyttää, mitä on tulossa, kunhan tässä tarpeeksi on riehuttu. Venäjän pistäminen kanveesiin Ukrainan avulla ei taida oikein onnistua. Kannattaa muistaa Kiinan ja monen muun valtion olemassaolo.

  Saadaanko vaalien avulla muutosta, onkin mielenkiintoinen asia. Uudelta puolueelta menee helposti 10-20 vuotta ennenkuin se saavuttaa merkittävän aseman. Voihan vanhoissa puolueissa tapahtua suunnan muutoksia, mutta vanhimmat niistä tuskin reivaavat kurssiaan. Toisaalta jo tehdyt ratkaisut ovat hyvin vaikeasti korjattavia.

  Reply
 • 26.3.2023 at 04:00
  Permalink

  Niin paljon on Tullut juteltua Kansaloisten..Paskantoimittajien sekä Kansankusettajien kanssa Elämäni aikana että Tiedän Sydämmessäni….Tästä ei enää Nousta..

  Älyä…Rehellisyyttä eikä Vastuuntuntoa…Sellaiseen…Ei tästä Maasta siihen löydy.

  Säälittää..Nuorten ja Lasten puolesta…Ne tulevat kärsimään tästä kaikkein Eniten…

  Menee…Henkikin

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.