Helsingissä järjestettävä mielenosoitus vaatii pääministeri Sanna Marinin eroa

Mielenosoitus on ollut laajasti sosiaallisessa mediassa esillä. Järjestäjän mediatiedote kertoo mielenosoituksesta seuraavasti.

10.9 klo 14:00 Osoitamme mieltä Helsingin Narinkkatorilla.

Mielenosoitus vaatii Sanna Marinin ja hallituksen välitöntä eroa. Sanna Marinin hallitus ei ole enää tehtäviensä tasalla ja toimii haitallisesti Suomen kansaa kohtaan.

Puheissa mielenosoituksessa

– Terveydenhuolto on romahtamassa
– Kotimainen ruoantuotanto ja maanviljelys on loppumassa Suomesta,
maanviljelys ei  ole enää kannattavaa Suomessa
– Ihmisten arki on kallistunut sietämättömän kalliiksi
-Energia kriisi, sähkön hinta noussut tasolle mistä ihmiset ei enää selviä.

Mielenosoituksessa on ennalta sovittuja puheenvuoroja ja puhujat kerrotaan mielenosoituksen alussa, ennalta sovittujen puheenvuorojen jälkeen on kansanmikki johon kuka vain saa osallistua.

5 thoughts on “Helsingissä järjestettävä mielenosoitus vaatii pääministeri Sanna Marinin eroa

 • 8.9.2022 at 23:31
  Permalink

  Lutka sinne minne lutkat kuuluvat. Yhä vieläkin pääministerin TÄYTYY herättää luottamusta ja kykyjä vastata virkansa tuomiin haasteisiin sillä vakavuudella ja vastuutasolla, jota Suomen valtion hallituksen pääministeriltä vaaditaan. Niin poliittrisesti kuin yhteistyökyvyiltään suhteessa johtamaansa hallitukseen kuin oppositiopuolueisiinkin päin. TÄRKEIN edellytys on KUNNIOITTAA SUOMEN PERUSTUSLAKIA sekä moraalipohja, joka EI salli VALEHTELUA millekkään tahoille!!!

  Reply
 • 9.9.2022 at 01:49
  Permalink

  Sosiaalidemokraatit veivät ensin vanhan leivänkin köyhän suusta. Sitten otatte tänne suomeen Ukrnaista sotaa pakoon tulleet ihmiset, mutta ette huolehdi niille riittävää toimeentuloa. Ei sillä 300,00 eurolla mitä he saavat, ei tule toimeen suomessa, kun ei suomalainen tule, vaikka toimeentulotuki on yksin asuvalle on: 514,82 e/kk. yli kaksisataa enemmän, eikä sekään riitä edes perustarpeisiin. Ajatte tarkoituksella sotaa pakoon tulleet ihmiset pakosta ruokajonoihin ja nyt jäävät suomalaiset ilman ruokaa ruokajonoissa! Hävetkää! Sanna Marin ja Tytti Tuppurainen saivat aikaiseksi sähkön hinnan nousun. Erotkaa tai sitten teidät eroittaan! Eikö teitä demareita yhtään hävetä, kun kaadatte rahaa Eurooppaan mutta unohdatte suomen heikompiosaiset. Suomessa eläkeläiset elävät jo alle köyhyysrajan. Niillä ei ole varaa ostaa edes lääkärin määräämiä elintärkeitä diabetes lääkkeitä! Eikä niitä saa edes ennaltaehkäisevänä tai harkinnanvaraisena hakemuksella Kelasta puhumatta sossusta! Teidän pitää erota heti saatanan rotat tai teistä tehdään hyvin nopeasti jauhelihaa köyhille!!

  Reply
 • 9.9.2022 at 10:07
  Permalink

  Nyt ihmiset kadulle! Vain sinä voit itse vaikuttaa, kukaan ei sitä tee puolestasi.

  Reply
 • 10.9.2022 at 08:52
  Permalink

  Kyllä Suomen hallitus on täsin epääonnistunut Suomalaisten etujen ajamisessa – päinvastoin tuhonnut Suomalaisten hyvinvointia….

  Reply
 • 11.9.2022 at 14:24
  Permalink

  Rokotteet, sähkön nosto, digi ID kortti, median jappasu kaikki on teattaeria ja tahallen tehtyä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.