Sanna nyt ei ole oikea aika viettää menetettyä teini-ikää – Olet pääministeri!

Some sekosi Sanna Marinin sekoiluvideoista, eikä se ole mikään ihme! Pääministerimme teinimäinen käytös on jatkunut pitkin kesää.

Ruisrockista on  jo ensimmäiset räkäkänni kuvat tältä kesältä, tämäkin vielä meni toteamuksella ”onhan pääministerilläkin vaapa-aika”. Nyt julki tulleet videot paljastavat Marinin teinimäisen käytöksen, täytyy kuitenkin muistaa, että Sanna Marin on 36-vuotias perheen äiti, eli teini-ikä pitäisi ainakin olla jo ohi.

Videoissa kuuluu sanottavan ”jauhojengi” mikä tietysti viittaa huumeisiin ja videolla näkyvien ihmisten käytös on huumesekoilua, tästä voitte suuttua ja jeesustella mitä tahansa, mutta videolla esiintyvät henkilöt on nauttineet muutakin kuin alkoholia!

Muistamme koronabileet Kesärannassa, eiköhän se meno ole ollut siellä juuri samanlaista kuin mitä näimme vuodetuista videoista. Jostain syystä Pääministerimme on alkanut viettämään teinimäistä elämää juuri pääministerikaudellansa. Pääministeri on aamaiskohun yhteydessä tiuskassut haastattelussa ettei olisi sopivaa käyttää pääministerin aikaa Prismassa juoksemiseen, ilmeisesti sekin aika pitäisi käyttää ”jauhojengin kanssa bilettämiseen.

Somessa on noussut keskusteluun kuka on kuvannut videon ja on alettu kuvaajaa syyllistämään. Jokainen ketä on videon nähnyt näkee selvästi, että Marin esiintyy kameralle, videota ei siis ole mitenkään salaa kuvattu, eli kyllä kuvaajan syyttäminen on täysin turhaa ja ei asiaa muuta mitenkää paremmaksi.

Jos haluamme säilyttää mitään uskottavuutta poliittisiin henkilöihin on pääministerin erottava vielä tänään.

Näkökulma
Juha Korhonen

Huumehöiryinen biletysvideo

 

One thought on “Sanna nyt ei ole oikea aika viettää menetettyä teini-ikää – Olet pääministeri!

 • 18.8.2022 at 22:35
  Permalink

  Tuon ämmän WEF:iä palveleva globalisti hallitus maanpetturipresidentti Sauli Niinistön kanssa on ajanut Suomen sisä- ja ulkopoliittiseen kriisiin ja sodan partaalle!

  Ja pääministeri yltää itsensä Ukrainan presidentin Zelesnyn tasolle, joka myös kuuluu James Bond ilkimyksen Klaus Swabbin talliin kuten kaikki muutkin ”länsi”-maailmaa johtavat pahvipäät!!!

  Suomella menisi paremmin ilman hallitusta eli ”akjopuuna” kuin tuon ongelmanuoren johdossa!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.