Nämä Oscar-ehdokkaat voi jo löytää suoratoistopalveluista

Tämän vuoden, eli vuoden 2022 Oscar-ehdokkaat on julkistettu. Elokuvamaailman arvostetuimman palkinnon ehdokkaat julkistettiin helmikuun alussa ja itse Oscar-gaala pidetään 28.maaliskuuta Suomen aikaa maanantain ja sunnuntain välisenä yönä Los Angelesissa. Tänä vuonna järjestettävä Oscar-gaala on jo 94 kerta, kun palkinnot elokuvamaailman onnistujille jaetaan. Eniten ehdokkuuksia itselleen keräsi lännenelokuva The Power of the Dog, joka nappasi itselleen 12 ehdokkuutta. Juuri tämä kyseinen elokuva ja moni muukin Oscar-ehdokas on jo nähtävissä erilaisissa suoratoistopalveluissa. Keräsimmekin yhteen elokuvat, joita pääsee jo katselemaan helposti palveluiden välityksellä.

 

Katsele Oscar-ehdokkaita kotisohvalta käsin

 

Moni Oscar-ehdokkuuden saanut elokuva on siis jo nähtävissä kotona käsin jostakin tarjolla olevasta suoratoistopalveluista. Kokosimme yhteen suosituimpien suoratoistopalveluiden tarjoamat Oscar-ehdokkaat ja vielä kerkeät koluta niitä läpi, ennen kuin itse pystit keretään jakamaan. Näin voit olla ajan hermolla palkintojen jaon kanssa.

 

HBO Maxilta voi katsoa Dyyni-elokuvan, joka on haalinut itselleen kymmenen ehdokkuutta, joihin mukaan lukeutuu muun muassa paras elokuva. Will Smithin tähdittämä King Richard on myös katsottavissa HBO Maxilta ja tämä kyseinen elokuva on ehdolla myös parhaan elokuvan kategoriassa sekä parhaan miespääosan kategoriassa. Amazon Primella pääset katselemaan kolmen Oscarin ehdokasta, Being the Ricardos, josta itselleen ehdokkuudet nappasivat Javier Bardem, Nicole Kidman sekä J.K.Simmons. Prinssille morsian 2 on myös nähtävillä Prime Videolla ja tämä elokuva nappasi ehdokkuudet maskeerauksesta sekä hiussuunnittelusta. Mikäli sinua kiinnostaa lähteä arvuuttelemaan Oscar-palkintojen voittajia, voit tehdä sen helposti täällä ja pääset näppärästi luomaan hieman enemmän jännitystä palkintojenjakoon. Apple TV Plus-palvelusta voit taas katsella The Tragedy of Macbethin, joka sai itselleen kolme ehdokkuutta, esimerkiksi parhaasta miespääosasta.

 

Netflix on jälleen kerran ihan omaa luokkaansa, sillä The Power of the Dog nappasi itselleen 12 ehdokkuutta, ja se on eniten tänä vuonna. Jane Campionin ohjaama elokuva sai itselleen ehdokkuuksia muun muassa parhaan elokuva, parhaan miespääosan, naissivuosan sekä ohjauksen kategorioissa. Kansainvälisen elokuvan Oscaria tavoitteleva The Hand of God on myös nähtävissä Netflixissä. Netflixistä voi myös katsella Leonardo DiCaprion tähdittämän Dont Look Up-elokuvan, joka on myös ehdolla paras elokuva-kategoriassa, sekä animaatio-ehdokkaan Mitchellin perhe ja koneiden kapina ja elokuvan tick, tick… BOOM!, joka toi Andrew Garfieldille Oscar-ehdokkuuden.

 

Disney Plussalta voi myös katsella kolmen Oscarin ehdokkaan, animaatio Encanton sekä tietysit myös muita animaatio-ehdokkaita, kuten Luca sekä Raya ja viimeinen lohikäärme. Puvustuksen ehdokas Cruella on myös nähtävissä Disney Plussalla. Tässä on jo aika monta elokuvaa läpi katsottavaksi, mikäli haluaa nämä kaikki ehtiä katsomaan ennen kuin itse Oscar-palkinnot ehditään jakamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.