5 thoughts on “Oikeus Vapauteen: YLEISLAKKO

 • 28.12.2021 at 10:46
  Permalink

  SOTE LAKKO PAKKOPIIKITYKSIÄ JA ERIARVOISUUTTA VASTAAN TÄNÄÄN 28.12.21 EDUSKUNTA TALON EDESSÄ ALKAEN KLO 13.30.
  ALLEKIRJOITTAA VOIT KIRJOITTAA VETOOMUKSEN ASIASSA JA LUKEA LISÄÄ sinunpuolella.fi SIVUSTOLLA.

  Reply
  • 31.12.2021 at 09:25
   Permalink

   Hoitoalan henkilöstö. Teille valehdellaan ja teidän oikeuksia poljetaan.

   Oikeusministeri sai tartunnan ja tartuttaa nyt muita vaikka oli 2 x piikitetty. Oikeusministeri romahdutti siis pohjan pois tältä perustuslain rikolliselta muutokselta sairastumalla itse nuhatautiin. Karman laki ja korkeampi oikeus rankaisi siis väärin tekijää. Oikeus voittaa lopulta ja väärintekijät joutuvat viimeiselle tuonelan tuomiolle.

   Valtiomme on rikollisessa tilassa ja hoitoala saa nyt kärsiä. Muut odottavat vielä vuoroaan ja saavat kyllä osansa. Valtiojohtoamme ohjaa itse pahuus ja ihmiset ympärilläsi ovat kuin hypnoosissa, riivattuja siis. Valheet, vapaudenriisto, omaisuudenryöstö ja muu epäoikeudenmukaisuus rehottaa, Ja aivopestyt lampaat tottelevat kuonokopassaan kiltisti ankaraa käskijää. Tukholman syndrooma jossa psykopaattiset mielen kaappaajat ovat ottaneet panttivankien mielen hallintaansa.

   Kun vastassa on itse pahuus. On aika ottaa etäisyyttä. Lähde pois. Älä irtisanoudu vaan ota sairaslomaa. Voit tehdä sen hyvällä omatunnolla sillä sinä et ole syyllinen vaan uhri. Kuten pahoinpidelty. Olet pahuuden uhri, mutta sinä voit päättää oletko hyväksikäytetty ja pahoinpidelty myös jatkossa. Sano EI väärintekijöille ja ota saikkua.

   Reply
   • 31.12.2021 at 18:18
    Permalink

    Juuri noin!
    Oikein hyvä kommentti.
    Arkadianmäellä on 198 niljakasta rottaa ja kaksi KANSAN-edustajaa, Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen.

    Reply
 • 16.1.2022 at 00:01
  Permalink

  kansalaiset ovat ulkoistaneet vastuun ja velvoitteet poliitikoille. ihmisiä viedään kuin pässiä narussa ja tässä tulos.
  ehkä ihmiset sitten alkavat taistella kun tulee nälkä.

  Reply
 • 27.4.2022 at 02:06
  Permalink

  Mitä tekee ulkomaalainen, kun hän näkee Suomen hallituksen järjestön harjoittavan samoja menetelmiä kuin ulkomaalaisen hallitus omassa maassaan! Sillä verukkeella, että oikeuksissa on eroja! Missä ovat ihmisoikeudet?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.