”Omikron ja Delta Variantti ovat rokotehaittoja, eivät viruksia ”

Rakastettu A.Ehrnrooth totesi viisaasti aikanaan: ”Jos ihminen ei tunne historiaa, hän ei pysty elämään tätä päivää.”

Totta on. Koska ihmisen tulee oppia historiasta, jotta samoja virheitä ei tehdä uudelleen.

Vaikka maailma on sotien jälkeen muuttunut, ihminen ei. Keinot pahaan ovat nyt toiset – vai ovatko ?

 

Lakimies Jaana Pedersen/Kavonius tunnetaan värikkäänä persoonana, joka erilaisten visuaalisten keinojen avulla pyrkii tuomaan Suomalaisille esiin tutkimusaineistoa kattavasti korona-huijausta todentaakseen.

Olisiko todella hyvä miettiä, ja kyseenalaistaa yhteiskunnallisia asioita ja maamme tilannetta analyyttisesti ja perusteellisesti.

Lakimies Jaanan  matkassa artikkelimme liitteenä olevalla videolla on mukana Sanna, ja he esittävät pitkässä Jaanalla on asiaa- asiaohjelmassaan tukuittain mitä erilaisempia tutkimuksia, tilastoja ja lausuntoja korona-huijauksesta kertoakseen.

Perusteellisen asiantuntijoiden laatimiin puolueettomiin tutkimuksiin pohjautuen ”korona on sama asia kuin influenssa”.

”Omikron ja Delta Variant Covid eivät ole viruksia, vaan käsitteitä ja nimiä rokotehaitoille”. Tämän toteaa monet muutkin asiantuntijat, sekä terveydenhuollon työntekijät.

 

Värikkäin kääntein ohjelmassa kerrotaan erilaisten ministereiden, viranomaisten ja virkamiehien nimiä vaatimuksena saada heidät tutkintaan maanpetoksista, virkarikoksista ja korruptiosta.

 

Miten maamme on joutunut tähän jamaan ? Lakimies Jaanalla on vastaus: Hallitus tulee kaataa ja laillinen vallankumous muuttaa tilanteen.

 

STM- toteaa, että Pandemiaa ei ole. Miksi ihmiset siis rokotetaan tutkimattomalla ja koe-luontoisella rokotteella, jonka sisältöä ei yhteiskuntamme julkinen taho halua tutkia ?

 

Toivottavasti lakimies Jaanan valomiekka valaisee sen pimeimmänkin nurkan.

 

 

Suora linkki edellä mainittuun asiaohjelmaan Jaanalla on asiaa:

https://tokentube.net/l/1906124151/Jaanalla-on-asiaa-OSA-11-Korona-jakso-vol-2-Korona-natsismi-jakansanmurha-20-12-21-kello-20-00

 

 

Lähde ja viitteet artikkelissa, edellä mainittu asiaohjelma lakimies Jaana Pedersen/Kavonius. Virkamafia.fi ja Oikeusturvakeskus.fi.

Kuva: FixFinland Media ja Jaana Pedersen/Kavonius

 

 

8 thoughts on “”Omikron ja Delta Variantti ovat rokotehaittoja, eivät viruksia ”

 • 29.12.2021 at 23:42
  Permalink

  niin kauan kun suomalaiset kuvittelee politiikan ratkaisevan ongelmat, suomalaiset ottaa vastaan kaiken kuin uhrilampaat.
  mikään ei muutu muuten kuin tositoimilla ja hallituksen kaatamisellla. se ei onnistu politiikalla.

  ihan oikeasti. miksi suomalaiset ei katso historiaan. me voidaan vaikka asua eduskunta talon portailla mutta mikään ei muutu.

  miksi puolustusvoimat ei tee mitään ??? ainiin. sitä johtaa nykyisin iskä jolle eräältä äidiltä vietiin lastensuojelun toimesta lapsi adoptioon suoraan synnytyssalista. äidissä ei ollut mitään vikaa.
  lapsi oli vain ”tilattu”. näin suomessa politikoidaan.

  Reply
 • 30.12.2021 at 23:30
  Permalink

  nythän on pohjois suomessa hallinto oikeudessa tehty nk ennakko päätös koronaa koskien jossa kumottiin koronarajoituksia kuntosalien osalta.
  mietin vain, miksi hallinto oikeuteen ei viedä esimerkiksi lasten rokotus asioita ??
  käsittääkseni hallinto oikeus on ensisijainen monessakin korona asiassa.
  jos hallinto lait on rikottu, mennään rikoslakiin. jos rikosilmoitus on tehty, ei asiaa voi viedä hallinto oikeuteen.

  lasten rokotukset tulee lopettaa viipymättä !!! tästä pitäisi nostaa iso meteli.

  Reply
 • 31.12.2021 at 02:08
  Permalink

  jos rikosilmoitusten suhteen on tarkoitus viedä asioita valtakunnan oikeuteen, niin (korjatkaa jos väärässä) eikö niitä pitäisi lähettää myös perustuslakivaliokunnalle ? tällöinhän rinne jääväytyy asiassa tai ainakin osasta niitä ?

  Reply
 • 5.1.2022 at 14:28
  Permalink

  suomi ei ole ollut demokraattinen maa sitten 2013 jolloin kaikessa hiljaisuudessa luovuttiin kolmen portaan oikeusjärjestelmästä. tämä oli varmuudella kaikkien juristien tiedossa.
  demokratia vaatii kolme oikeusporrasta eli käräjäoikeuden, hovioikeuden ja korkeimman oikeuden.

  kun suomi meni eu hun, otti se vastaan eu konseptin lastensuojeluun ja kopioi sen englannista. ja lastensuojelu siirrettiin valtiolta kunnille.

  jokainen vähääkään maailman asioita seurannut tietää, että englannissa on järkyttävän sadistinen huostaanotto ja lastenkiusaamis kampanja hyväksikäyttörinkeineen toteutunut vuosien ajan.
  ehkä brexit tuo tälle puolelle muutoksen tuulet, aika näyttää.

  tosiasia on, että suomen oikeuslaitosten, viranomaisten ja virkamiesten sekä ehdottomasti juristien tiedossa on koko ajan ollut, että nimenomaisesti lastensuojelussa on tehtailtu laittomilla säädöksillä ilman minkäänlaista perustuslaillista tai ihmisoikeuksia tukevaa toimintamallia jo vuosien ajan.

  juristit ei vaan tartu näihin asioihin kuten voimme esko leipälän haastattelussa tokentubessa todeeta.

  eli siis kaikessa rauhassa lastensuojelun kautta on tehtailtu sitä sairasta laittomuuden tilaa joka nyt koronassa mahdollistetaan.

  perustuslakia ei ole, ihmisoikeuksia ei ole. poliisikin hiljattain väitti uutisissa, että ei osaa tutkia ihmiskauppaa koskevia rikosilmoituksia. aikamoista.
  lastensuojelukin suomessa harjoittaa ihmiskauppaa ja se täyttää sille asialle vaadittavat kriteerit täydellisesti. eihän krp tutki niitä interpolin pyyntöön perustuvia tuhansia lasten hyväksikäyttö kuviakaan kuin kahden poliisin voimin.

  aikamoista. suomea ei ehkä enää ole. tai ainakin siltä vaikuttaa.

  Reply
 • 16.1.2022 at 00:02
  Permalink

  kertokaa nyt hyvät ihmiset, että eikö tuota korona piikitys pakkoa voi viedä korkeimpaan oikeuteen ???

  Reply
 • 26.2.2022 at 11:18
  Permalink

  Miksi tämän huuhaa tädin annetaan jakaa väärää tietoa ja valheita?
  Väärän tiedon jakaminen voi olla vaaraksi joillekin jotka sairastuvat lopulta koronan.

  Reply
  • 26.2.2022 at 19:23
   Permalink

   käypä kurkkaamassa rapsodian, koronarealistien tai vaikkapa mkr sivut.
   tokentubesta löytyy myös kansalais oikeudenkäynnin istuntoja eli grand jury. tätä prosessia kutsutaan jopa nurnberg 2 prosessiksi.
   korona on täydellinen huijaus.

   Reply
  • 27.2.2022 at 02:20
   Permalink

   Yksinkertainen perussääntö on, että sotkuinen kirjainyhdistelmä nimimerkkinä on pelkkää trollausta, eikä asiallista keskustelua.

   Miksi ei enää julkaista kuolleisuustilostoja, joita on julkaistu jo 30-vuotta?

   Kuulemma siksi, että se levittää ”epämieluisia mielleyhtymiä”!

   Siis viimeinkö on luovuttu ”pelkopornosta” koronan suhteen niin, että korona pakokauhua ei haluta levittää kansan keskuuteen, vaikka ”koronan” takia kaiketi kuolevat kaikista piikityksistä huolimatta!

   Kyse on silkasta kansanmurhasta, josta itse Bill Gates on kehua retostellut aivanitse jo v. 2011 ilmestyneessä sanomalehdessä etusivulla ns. ”Depopulation”. Ensimmäin kuiskaaja vuosi tiedon mokomasta ”lääkärileikistä” v. 1995!!!

   Näin sitä suuri raha ja suuri rakkaus maailman ekosysteemistä ja sen kestrokyvystä saavat vastuulliset suuresti lahjotiut poliitikot aina YK:ta ja WHO:ta myöten muassaan kansalliset terveysjärjestöt THL tekemään ratkaisuja hyvän hyvyyttään jättävät kuoripojan asemaan niin Maon, Hitlerin kuin itsensä Stalininkin!!!

   Shalom!!!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.