Pahan valta

Arvostettu Hollantilainen media De Vrije, haastatteli Ronald Bernardia.

Entinen rahanvälittäjä, ja bulvaani Ronald Bernard kertoo hätkähdyttävän rehellisesti, miten maailman rahavirtoja ohjaillaan systemaattisesti ja häikäilemättömästi. Valtaan ja rahaan liittyy mitä absurdeimpia juhlia. Näissä juhlissa uhrataan eläviä lapsia,

Psykopaatti-koulutusta ja massapsykologiaa kaiken sadistisuuden ohella, jossa ihmiselämällä ei ole mitään merkitystä, puhumattakaan viattomista lapsista.

Hän kertoo miten hajoita ja hallitse – systeemillä hallitaan kokonaisia valtioita. Ainoa keino Ronaldin mukaan muuttaa tulevaisuuden kulkua ja poistaa kaikki pahuus elämää kohtaan, olisi yhdistyä kaikkialla elämää kunnioittavalla tavalla.

Kannattaa katsoa ihan itse:

http://tokentube.net/v/150735902/paljastuksia-eliitin-pahuudesta

 

Päivitys: Kyseinen suomennettu video katosi tämän artikkelin myötä kuin pieru saharaan.

Nykysuomi on aikaisemminkin julkaissut aiheesta: https://www.nykysuomi.com/index.php/2017/04/29/jouko-piho-eliittia-palvelleen-pankkiirin-jarkyttavia-tunnustuksia

Alkuperäis nauhoitteita: https://www.youtube.com/watch?v=nEpc45JU120 sekä

www.youtube.com/watch?v=8RyJWr2dNFcs

 

SUOMENKIELELLE KÄÄNNETTY LÖYTYY TÄÄLTÄ:

https://nwohavaintoja.blogspot.com/2017/04/ronald-bernard-paljasti-illuminatin.html

4 thoughts on “Pahan valta

 • 15.1.2022 at 23:59
  Permalink

  hyvinkään seurakunnan pastori esa kokko puhuu uudesta maailmanjärjestyksestä jo 2015. kantsii katsoa. video löytyy netistä esa kokkoa googlettamalla.

  Reply
 • 14.3.2022 at 13:39
  Permalink

  pankkiirilta löytyy youtube, rapsodia, tokentube myös toinen haastattelu video jossa täsmentää kyseisiä vaiheita mitä tuossakin haastattelussa.
  cabalin kaatuminen videot löytyy myös rapsodiasta.

  Reply
 • 14.3.2022 at 13:40
  Permalink

  MISSÄ ON KRP N MÄÄRÄRAHAT JATKAA SUOMEN PEDOFIILI RINGIN TUTKIMUKSIA ?????

  Reply
 • 23.4.2022 at 15:05
  Permalink

  mielenkiintoinen info pläjäys. miksi suomen eliitin touhuista ei saada tutkintaa aikaan. siitä se kai lähtisi omasta maasta käsin. jos pedofiilit jyllää ja jyrää, poliisi ei tutki ja lastensuojelu suojelee – niin miten asioita muuttaa ? mitä jos se valtamedia tarttuisi asiaan…………

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.