Urheilutapahtumat, Joilla On Suurin Vedonlyöntimäärä

Amerikkalaiset lyövät vuosittain vetoa urheilussa arviolta 155 miljardia dollaria. Määrä tulee varmasti kasvamaan, kun useat osavaltiot laillistavat urheilu-uhkapelaamisen Korkeimman Oikeuden päättäessä vuonna 2018 lakkauttaa vedonlyönnin kieltävä laki vuodelta 1992.

 

Tässä laskelmassa ei ole mukana maailmanlaajuinen vedonlyönti säännellyillä markkinoilla Euroopassa ja Aasiassa. Vaikka laillisin ja laittomin keinoin panostettavien summien kokonaismäärää on vaikea mitata, on selvää, että luvut tulevat vain kasvamaan lähitulevaisuudessa.

 

Kaikilla vedonlyöjillä on oma tyylinsä ja systeeminsä, etenkin sen suhteen, mitä urheilulajeja he haluavat harrastaa Galaksino kaltaisilla sivustoilla. Mutta jotkut urheilutapahtumat ovat riittävän suuria ylittämään alueelliset mieltymykset vetämällä yhteen hämmästyttäviä summia, jotka on panostettu yhteen peliin tai sarjaan.

 

Tässä ovat eniten vedonlyönnissä panostetut urheilutapahtumat ympäri maailmaa, jotka muodostavat suuren osan arvioista Yhdysvaltain markkinoilla ja muualla.

 

Jalkapallon MM-kilpailut

Amerikkalaisella jalkapallolla ei ole vedonlyönnissä mitään verrattuna jalkapallon MM-kilpailuihin. Joka neljäs vuosi järjestettävässä jalkapalloturnauksessa on 64 ottelua, joista voi lyödä vetoa, ja se keräsi noin 3,572 miljardia katsojaa vuonna 2018 – suunnilleen puolet maailman väestöstä.

 

FIFA:n tutkimuksen mukaan nämä eivät ole vain satunnaisia ​​katsojia. Urheilun lajiliiton arvion mukaan 136 miljardia dollaria panostettiin koko turnauksen ajan, mukaan lukien 7,2 miljardia dollaria pelkästään Ranskan ja Kroatian välisessä viimeisessä ottelussa. Kyllä, vedonlyönti jalkapallosta on valtavaa.

 

Mikään muu urheilutapahtuma ei pääse lähellekään tätä, ja amerikkalaiset voivat laillisesti osallistua vedonlyöntiin monissa osavaltioissa vuoden 2022 miesten MM-kilpailussa Qatarissa.

Super Bowl

Vuoden suurin amerikkalainen urheilutapahtuma on tänä päivänä kuin kansallispäivä, joka houkutteli noin 102 miljoonaa katsojaa, kun Kansas City Chiefs otti voiton San Francisco 49ersista luvuin 31-20 Super Bowl 54:ssä.

 

Super Bowlin vedonlyönnin numerot ovat vieläkin hämmästyttävämpiä. American Gaming Association odotti noin 6,8 miljardin dollarin panostamista suurelle pelille vuonna 2020. Perinteisen pistehajonnan ja panostusten lisäksi vedonlyönti ja monivedot muodostivat merkittävän osan summasta – jotkut urheiluvedonlyönnit tarjosivat jopa 600 propsit Chiefs-49ers-peliin.

Maaliskuun Hulluus

 

Porukkavedot ovat aina olleet olemassa, mutta NCAA:n lipputapahtuman vedonlyöntiin on paljon eri keinoja. College-koripalloturnauksessa on 67 peliä, ja se houkuttelee sopivan määrän vetoja kullekin. American Gaming Association kertoo, että koko turnauksen panostama rahamäärä ylittää Super Bowlin vedonlyönnin huomattavalla marginaalilla, ja maaliskuun hulluudelle panostetaan arviolta 8,5 miljardia dollaria.

Nyrkkeily

Vaikkei laji ole niin suosittua kuin aikaisemmin, suuret palkinto-ottelut tuottavat edelleen paljon kansainvälistä suhinaa ja suuria rahapanostuksia.

 

Floyd Mayweather – Conor McGregor-ottelu toi Nevadan nyrkkeilyvedonlyöntiin yli 100 miljoonaa dollaria vuonna 2017 Mayweatherin voittaessa UFC crossover-tähden 10. kierroksella. Ottelu keräsi kaikkien aikojen suurimmat vedonlyönnit yhdessä tapahtumassa tai pelissä, Super Bowlia lukuunottamatta.

World Series

 

Fall Classic tarjoaa vähintään neljä MLB-peliä, joihin voi lyödä vetoa kauden finaalissa, ja viime aikoina kiinnostus vedonlyöntiä kohtaan on ollut ennen näkemätöntä. Nevadan urheiluvedonlyönnit saivat 1,1 miljardia dollaria baseball-vedoissa kaudella 2017.

 

Houston Astrosin ja Washington Nationalsin välinen ottelu vuonna 2019 kasvatti kansallisen World Series -vedonlyönnin kiinnostusta, kun Jim “Mattress Mack” McIngvale panosti vähintään 11 ​​miljoonaa dollaria Astrosiin useissa urheiluvedonlyönneissä ja useissa osavaltioissa pyrkiessään suojaamaan oman huonekalumyymälänsä mainosta.

 

Se muuttui operaattoreille suureksi voitoksi, kun Nationals voitti seitsemässä ottelussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.