Kuningattarelle perheenlisäystä

Ravikatsaus kyseli Kuningattaren kuulumisia menneen vuoden saralta. Millaisia suunnitelmia on Virin Camillan kanssa lähitulevaisuudessa, ja tietysti  tulevien Kuninkuusravien suhteen.

 

Haastattelussa omistaja, valmentaja Reino Miettinen.

 

Reino Miettinen on vaimonsa kanssa siinä harvinaisessa asemassa, että ovat saaneet tuntea hevosensa sen syntymästä asti.

Virin Camilla alkoi kiinnostaa Reino Miettistä jo sen ollessa parikuinen.  Tamman veli Virin Santeri (sama emä) pärjäsi hyvin kilpailuissa, ja siitä se Virin Camillan ostohanke sitten lähti itämään.

Kuningatar on luonteeltaan kiltti, virkeä ja utelias. Viime keväästä sitä on vaivannut jalkavaivat , jotka ovat hyvin paranemaan päin. Vaikka ei mistään vakavasta ole kysymys, on perheessä  tehty päätös, että Kuningatar- mittelöt jäävät tänä vuonna väliin.

Mutta, on kisasta pois jäämiseen toinenkin syy, ja oikein mukava sellainen. Virin Camilla on kantavana Parvelan Retusta, ja perheen lisäystä odotellaan ensi vuoden vapun tienoilla.

Virin Camilla on osallistunut ennen vuoden 2020 Kuningatar- kisaa viisi kertaa peräkkäin Kuningatar- mittelöihin, ja pärjännyt hienosti. Se on ollut kahdesti kolmas, ja kahdesti neljäs.

Ja tietysti vuonna 2020,Virin Camilla kruunattiin Ravikuningattareksi 2020.

Virin Camilla tunnetaan lähtönopeana, suoritus ja ravivarmana tammana, ja sen ennätys on 21.3aly.

Iloista varsan odotusta Kuningattarelle ja taustajoukoille !

 

 

 

 

VIRIN CAMILLA

Tamma

Suomenhevonen

Syntynyt 11.7.2007

Isä: Cameron 22.7ake

Emä: Muiston Viri 28,2aly

Omistaja: Scuderia Camerata

Kasvattaja: Heikki Smolander

Valmentaja: Reino Miettinen

Ennätys: 21.3aly

 

 

 

 

Haastattelussa: Reino Miettinen

Haastattelu ja teksti: Teija Kangaslampi

Kuva: Seinäjoen Ravikeskus kuvagalleria, Kuninkuusravit 2020,

Kuningatar 2020 Virin Camilla ohjaksissaan Hannu Torvinen

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.