Tuomas Malinen: Ratifioitu Rahasto

Tuomas Malinen ei esittelyjä kaipaa. Monien mielestä hän on  Taivaan lahja Suomelle.

Tuomas Malinen kommentoi mustaa päivää 18.5.2021 jolloin Elpymispaketti hyväksyttiin, mitä ilmeisemmin kansantahdon vastaisesti, ja jälkimaininkina aiheuttaen kummallisia rangaistuksia eri puolueissa siitä, että jotkut kansanedustajat toteuttivat kansantahtoa, ja vastustivat rahastoa.

Kansanedustaja, on saanut virkansa kansalta.

 

Tuomas Malinen kommentoi Suomalaisille tilanteesta seuraavaa:

 

Elpymisrahaston ratifioimisen jälkeen

” Rahasto myytiin, sitä kannattaneille kansanedustajille sekä suomalaisille kertaluonteisena, ainutlaatuisena ja tarkkarajaisena. Sellaisena sen on nyt syytä pysyä. On selvää, että hallituksemme, sekä kaikkien pakettia kannattaneiden kansanedustajien uskottavuus menee täysin, jos he tuovat eduskuntaan esityksen rahaston koon kasvattamisesta, tai uuden samankaltaisen rahaston luomisesta esimerkiksi jo ensi syksynä.

Suomalaisille on tehty selväksi, että vastuumme on rajattu rahaston nykyisen 750 miljardin euron koon mukaisiksi.

Jotkin Euroopan johtajat ovat jo väläytelleet rahaston kasvattamista tai sen muuttamista pysyväksi, jonka teki Reutersin haastattelussa myös komission varapuheenjohtaja Valdis Dombrowskis. Myöhemmin hän tosin kaikkien aikojen ensimmäisessä suomenkielisessä twiitissään totesi, että rahasto on ”kertaluonteinen, ainutlaatuinen ja se on tiukasti ajallisesti rajattu”.

 

On kansalaisten tehtävä varmistaa, että hallitus ja kansanedustajat pitävät sanansa.

 

Reuters https://www.reuters.com/article/us-eu-recovery-IdUSKBN2CR1D9

 

Dombrowskin twiitti

 

 

 

 

 

Haastattelussa: Tuomas Malinen

Haastattelu ja teksti: Teija Kangaslampi

 

Kuva: Tuomas Malinen

7 thoughts on “Tuomas Malinen: Ratifioitu Rahasto

 • 20.5.2021 at 21:05
  Permalink

  Juutalainen korona huora hallitus! Goyimtv.Com

  Reply
 • 20.5.2021 at 21:54
  Permalink

  Varmaan suomen osuus on ensi vuonna tuo 750 mrd.
  Ja muut eivät maksa mitään.

  Reply
 • 21.5.2021 at 12:38
  Permalink

  ”On selvää, että hallituksemme sekä kaikkien pakettia kannattaneiden kansanedustajien uskottavuus menee täysin, jos he tuovat eduskuntaan esityksen rahaston koon kasvattamisesta tai uuden samankaltaisen rahaston luomisesta esimerkiksi jo ensi syksynä.”

  Paitsi vasemmistolaiset ovat ehkä tyhmempiä ja huonomuistisempia kuin voi olettaa.

  Reply
 • 22.5.2021 at 23:13
  Permalink

  On hienoa olla hai altaan lankun alkupäässä!!!

  Reply
 • 29.5.2021 at 08:59
  Permalink

  Koko EU on pyramidihuijaus; sa tehtiin Suomen osalta valtiopetoksella ja Korfun sopimus allekirjoitettiin viikkoja ennen kansanäänestystä.

  Euroa taas pedattiin Koiviston konklaavilla ja tehdyllä lamalla; ”tilastotappiona” 10 000 – 15 000 kuollutta yrittäjää, joko voisi tätä sanoa joka joukkotuhonnaksi; aivan kuten ”elvytysrahastoakin”.

  Minun ”tutkimukseni” alkoivat henkilökohtaisten asioiden seurauksena ; kun pOrin käräjäoikeuteen sain haasteen : Koska olin valittanut tahallisista virakarikoksista eduksunnan oikeusasiamihelle ja asiat siksi olivat mutkistuneet tulisi minun maksaa kaikki vastapuolen oikeudenkäyntikulut… siis virkarikosten seuraukset !

  Selvitystyö johti rikosilmoitukseen 8.9. 2005 lainsäädännöllisestä syrjinnästä Suomessa; yhä lienee ”esitutkinnassa”; kuten samasta asiasta SYYTEILMOITUS Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä ).

  Myöhempi selvittely paljasti mm Eoa ”päätöksen” 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Poliisi siis Suomessa ei enää saanut tutkia kaikkia rikoksia !

  Senverran raju oli tuo ”päätös”, että se salattiin 20.12. 2007 asti; myös kansanedustajilta, jotka laitettiin ”korjaamaan” tilannetta He 55/2007:n avulla .

  Kansanedustajilta piti myös salata lain lausunnonanatajan lasumat : Rikoslaki tulee muuttaa, ettei missään tapauksessa käy niin, että kun koko Suomen oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi saa Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallan Suomea koskevissa asioissa . ( rikosilmoitus 8.9. 2005 ja syyteilmoitus 9.12. 2005 mm. )

  Kansanedustajille kerrottiin emävalhe : ”Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole”.

  Todisteet muusta siis yllä.

  Kun asia oli käynyt myös KKO:n porteilla oli Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen vuoro !

  EIT 24221/06 ”seulottiin” pois käsittelystä varsin merkillisissä olosuhteissa: Eoa kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  Myöhemmin Eduksunnan oikeusasiamihen rapaorteista eduksunnalle selviää, että EIT ”seuloo” pois käsittelystä 97 – 99 % Suomesta sinne lähetetyistä tapauksista ! ( vaikka ihmisoikeusloukkauksis ei vielä olisi edes korjattu ).

  EIT siis todellisuudessa toimii Suomen ihmisoikeusloukkausten SALAUSLAITOKSENA !

  Mutta he 55/2007 merkitys oli suurempi, kuin kukaan kuvitella saattaa: Se oli valtiopetoksen valmistelua.

  Oikeusministeriössä oli nimittäin valmistelussa syytesuoja ministereille ja presidenteille … PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Kansainvälisen lain mukaan rikostuomioistuin olisi saanut suoran toimivallan PL 118 §:n mukaisissa asioissa … siis ilman LAHJONTAA; He 55/2007 oli lahjonnan valmistelua !

  He 55/2007 kyseenalaisen hyväksynnän jälkeen oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikosoikeudenkäyntejä, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

  Nyt siis PL 118 §:n valtiopetos voitiin tehdä ilman varaa tapausten joutumisesta Kansainvälisen rikostuomioistuimen käsittelyyn .

  He 55/2007 siis on mitä pikimmin purettava PETOKSENA kansaa kohtaan !

  Pl 118 §:n suojissa on hommailtu merkillisiä ”lakeja” : 444/2012 / Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata”.

  Olen siis jo 2 kertaan PL 118 §:n mukainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; joko Haag olisikin toimivaltainen ?

  Asiakirjoja on jaettu tuhatmäärin ympärsi Suomea mm. Julkinen rikosilmoitsu PL 118 §:n valtiopetoksesta ; He 55/2007 ”kansainvälisen” lahjonnasta ja lain 444/2012 miljardivarkaudesta !

  Joku voisi siis tuon nipun viedä Haagiin kiitos !

  Kansan on pelastettava sen PL 118 §:n tehneiltä ”johtajilta” !

  Reply
 • 30.6.2021 at 04:13
  Permalink

  Luettelit kaikki yhteiskunnalle täysin hyödyttömät hupi ihmiset joita kaikki Urheilijat ovat! Ei yhtään keksijää jotka keksinyt hyviä ideoita ei ihmisten työllistäjiä ym ym. Oikeasti tärkeitä ihmisiä! Vituttaa niin yli kaiken joku pallon potkija jääkiekkoilija formula kuski ym muut turhanpäiväset ihmiset! Noista yksikään ei tod näk osaa nylkeä edes eläintä saati perata kalaa tai eivät tuota yhtään ruokaa ihmisille sähköä ym ym! Anteeksi vain mutta näin typerät artikkelit ja ihmiset saa veren kiehumaan! Nuo luettelevasi ihmiset olisivat täysin hukassa jos perus yhteiskunta ei antaisi heille yltäkylläistä elämää javastineeksi eivät tuota kuin tyhmille jäte massoille turhanpäiväisiä urheilu lajeja! Kirjailijan voisi vielä ymmärtää jos esim paljastaa juutalais rappari en Suomen tuhoamisen tai jonkun opetus kirjan kirjoittaja!

  Tältä goyim laumalta ei toki muuta voi odottaakaan!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.