Näkökulma: Lääkäri Mikael Kivivuori, aiheena korona

Lääkäri Mikael Kivivuorta on haastateltu mm youtubessa useista asioista kuten  koronasta, korruptiosta ja poliisille tarkoitetusta orastavasta ryhmästä. Kivivuori on irtisanottu työstään Terveystalosta ilmeisesti kyseisten haastattelujen pohjalta.

Mikael Kivivuori kertoo oman näkökulmansa edellä mainittuihin asioihin lukuisten linkki-viittausten kera.

Mikael Kivivuoren haastattelu kahdessa osassa, joista  julkaistu on ensimmäinen osa 3.5 ja nyt 4.5. täydentäen koko haastattelu.

Millaisia asioita olet huomannut korona-tilanteesta Suomessa viitaten koronaan yksityishenkilönä ja lääkärinä ?

 • ”Heti alkuun haluan korostaa,että haastattelussa kertomani näkemykset ovat omiani ja eivät välttämättä edusta perustamani  Moniammatillisen Koronakriisin Ratkaisuryhmän MKR:n kaikkien yli 2000 ihmisen näkemyksiä.
 • Yksityishenkilönä olen tosiaan tutkinut maailmanparantamista jo 15 vuoden ajan ja vuodesta 2012 lähtien ns ”herännyt” siihen, että kaikki ei ole niinkuin näyttää ja media kertoo. Siksi tutkin asioita monista näkökulmista, kyseenalaistan kaiken ja pyrin ottamaan huomioon korruption kaikissa instansseissa, propagandan ja mielikuva-vaikuttamisen, ihmismielen psykologian, historian, tulevaisuuden, talouden, rahan. vallan, ihmisoikeudet jne. Ja tällaisena maailmaa tutkineena yksityishenkilönä huomasin jo vuoden 2020 alkukeväästä lähtien miten nyt korona-kriisin varjolla yritetään huijata ihmiskuntaa suuresti, taas kerran. Suurin yksittäinen tekijä on pelonlietsonta.Sillä on tuhoisat vaikutukset ihmisen immuniteettiin, henkiseen kestävyyteen, ja älylliseen toimintakykyyn. Pelolla on myös kautta historian huijattu ihmismassoja hyväksymään itselleen karmeita kohtaloita, jopa haluamaan niitä itse.
 • Koronapelon avulla on saatu nyt Suomessa ja maailmalla ihmiset hyväksymään ihmisoikeuksien menetykset, demokratian ja oikeusvaltion alasajo, keskinäinen kahtiajako, toisinajattelijoiden kaltoinkohtelu, mediasensuuri ja poliisien väkivaltaiset toimet. Koronapelolla yritetään ajaa PK-yrityksiä konkurssiin, ihmisiä työttömiksi, masentuneiksi, ahdistuneiksi ja heikoiksi, valtion velat kattoon, Suomea konkurssiin ja kaikella tällä sabotaasilla saada ihmisiä hyväksymään globaalin eliitin heille suunnittelema orjan osa Maailman Talousfoorumin puskemassa totalitäärissä Great Reset- maailmassa. Median päivittäin lietsomaa korona-pelkoa käytetään myös alistamaan ihmiset terveydelle tuhoisille ja jopa hengenvaarallisille kokeellisille geeniterapiapistoksille.
 • Lyhyellä tähtäimellä tässä ”rokote-huijauksessa” tähdätään triljoonien voittoihin globaalille lääketeolliselle kompleksille, mutta pitkällä tähtäimellä ihmiskunnan laajaan  harventamiseen, kokonaisvaltaiseen alistamiseen ja hedelmällisyyden vähentämiseen.
 • Lääkärinä olen huomannut koronapiikkien vaarallisuuden tieteellisissä tutkimuksissa ja erityisesti maailman huippu- rokotetutkijoiden esiin tuomana. Esimerkiksi suurimman rokote-yhtiön Pfizerin entinen varapääjohtaja ja lääketieteellinen johtaja Michael Yeadon on tullut aikoja sitten julki tietoineen ja vaatinut tämän rokotteiden nimellä toteutun vaarallisen ihmiskokeen lopettamista välittömästi. Geenimanipulaatiopiikkien riskeistä ja jo toteutuneista karmeista seurauksista tulee päivä päivältä enemmän tietoa ja tutkimuksia, mutta valta-mediamme sensuroi kaiken ja pyrkii demonisoimaan tai häpäisemään kaikki näistä julkisesti puhuvat.
 • Lääkärinä myös on häkellyttävää huomata, miten paljon media pystyy luomaan mielikuvia ja kääntämään tiedettä ylösalaisin. Koronapelon lietsonta aloitettiin heti 2020 alussa käyttämällä korruptoitunutta tilastotieteilijä Neil Fergusonia, joka on useasti aiemminkin tehnyt 100-kertaisia vääriä ennusteita eri pandemioissa lääkeyhtiöiden hyväksi.
 • Kiinassa tuotiin uutisiin materiaalia, jossa ihmiset kaatuivat katuun kuolleina, mukamas uuden vaarallisen superviruksen vuoksi. Nopeasti tietenkin kaikki tämä paljastui lavastetuksi, mutta media sai ylläpidettyä valheellisesti luomansa pelko mielikuvan minkä varjolla ihmisiä edelleen ohjataan ”teuraalle” kaikilla tavoilla.
 • Koronaan liittyy niin paljon korruptiota, että niistä voisi kirjoittaa oman kirjan. Suurin mätäpaise on Maailman Terveysjärjestö WHO jonka suurin rahoittaja on rokotteita pakkomielteisesti kaikille tuputtava Bill ja Melinda Gatesin säätiö. WHO pyrki alusta pitäen estämään kaiken tutkimuksen koronavirukseen liittyen, estäen jopa ruumiinavaukset jottei virusta päästäisi eristämään, tutkimaan ja  sitä kautta miettimään parhaita mahdollisia hoitoja. WHO myös loi myös korona-kuolemille omat diagnosointitavat, jotka poikkeavat törkeydessään kaikesta aiemmasta lääketieteellisestä toiminnasta. Tällä diagnosointihuijauksella saadaan kaikki mahdolliset kuolinsyyt kuten esimerkiksi autokolarit, sydänkohtaukset, itsemurhat, syövät ja keuhkokuumeet merkittyä korona-kuolemiksi. Koska Suomen THL noudattaa kritiikittä WHO:n kaikkia ohjeita, olemme Suomessakin täysin globaalin korruption  ja pelonlietsontakampanjan orjia.
 • Lääkärinä kaikkein läpinäkyvintä korona-huijauksessa on se, että tieteellisesti hyvin tutkittuja, tehokkaita ja turvallisia ja halpoja lääkkeitä koronan ennalta ehkäisyyn ja hoitoon kuten, D-vitamiini, Hydroksiclorokiini ja Ivernektiini on sensuroitu ja estetty törkeästi. Kukaanhan ei ottaisi vaarallista korona-piikkiä jos samat ja paremmat hyödyt saisi jo näistä turvallisista lääkkeistä, mutta tällöin lääketeollisuus jäisi ilman triljooniaan ja globaali rikollis-eliitti menettäisi pelkoon perustuvan valtansa meihin.”

 

Millainen sairaus korona on ?

 • ”Tähän on vaikea kenenkään vastata. Sillä asioita vääristellään niin paljon. On vaikea sanoa mikä on SARS-CoV-2 viruksen aiheuttamaa oiretta ja mikä muista tekijöistä ja taudin aiheuttajista johtuvaa.
 • Edelleenkin käydään jopa keskustelua siitä, onko SARS-CoV-2 saatu edes aidosti eristettyä. Se tiedetään, että maailmassa on nyt koronan aikana tilastoja katsellen kummallisesti kadonnut lähes kaikki hengitysinfektiot. Tämähän ei hyvin todennäköisesti ole mahdollista, joten todennäköisimmin lähes kaikki hengitystieinfektiot on merkitty koronaksi toimimattoman korona-testin ja korruption vuoksi.
 • Koronapotilaiksi ajatelluilla on siis täysin samanlaisia oireita kuin influessassa ja muissa hengitystieinfektioissa kuten esimerkiksi kuume, yskä, vilun väreet, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys ja päänsärky.
 • Vaikka koronakuolintilastoja vääristellään moninkertaisesti suuremmiksi, virallisissakaan tilastoissa korona-kuolleisuudeksi ei ole merkitty kuin 0,23% (eri lähteissä hieman vaihtelee).
 • THL:n tilastoissa Suomessa koronaan kuolleiksi merkittyjä on vuodessa n 800-900 joista toki vain pieni osa on aiemmin mainitun WHO:n kuolinsyydiagnosointi huijauksen vuoksi mitenkään koronan aiheuttamia.
 • Vertailuksi influenssa aiheuttaa normaalisti 500-2000 kuolemaa vuodessa. Suomalaisia kuolee yleisesti n 55.000 vuodessa. Koronakuolemiksi merkittyjen keski-ikä Suomessa on n 83-vuotta ja 95 %:lla on yksi tai useampi perussairaus. Ihmisillä on myös aiempaa risti-immuniteettia eri viruksille aiemmista infektioista jolloin SARS-CoV-2 viruksillekin on olemassa vastustuskykyä 40-60-80 %:lla. Korona ei siis ole lainkaan niin vakava tauti ja se ei myöskään leviä läheskään niin helposti kuin on peloteltu eli kyseessä ei ole yleisvaarallinen tartutatauti kaikkia Suomalaisia ajatellen.
 • Toki riskiryhmäläisille tai huonon immuniteetin omaaville hengitystie infektio, on se sitten COVID-19 tai muu, voi aiheuttaa pitkäkestoisempia ja vahvempia oireita, joita ei pidä vähätellä.
 • Yleensä ihminen sairastaa koronaksi ajatellun taudin lievänä lämmön nousuna, mutta joskus voidaan tarvita myös sairaalahoitoa. Suomessa on hyvin teho-hoitokapasiteettia, jopa 1000 paikkaa tarvittaessa. Joista pahimmillaan on käytössä ollut vain 40-50 paikkaa.
 • Oireita ei saisi myöskään liioitella yksittäisillä tapauksilla, sillä tämä median harrastama tapa on luonut haastavan vihamielisen keskustelu ilmapiirin jossa lääkäritkään eivät uskalla puhua tieteellisillä argumenteilla koronasta.
 • Koronapotilaiksi ajatelluilla on ollut myös oireita joiden aiheuttajaksi on epäilty esimerkiksi 5G-verkkoa, joka käynnistettiin samanaikaisesti pahimman korona ilmaantuvuuspiikin aikana ja tästä tarvittaisiin lisää riippumatonta tutkimusta. Muitakin mahdollisia oireita/pahentavia tekijöitä on/voi olla, mutta niihin en mene tässä nyt tarkemmin.”

 

Mitä mieltä olet rokotuksista ja testauksesta koronan suhteen ?

 • ”Yhdyn Pfizerin Michael Yeadonin ja muiden lääkäreiden ja rokotetutkijoiden vaatimukseen välittömästä kokeellisten korona-rokotteiden lopettamisesta. Kuten he, pidän näitä kokeellisia geeniterapiainjektioita äärimmäisen vaarallisina pitkällä tähtäimellä ja käytän myös nimeä ”kansanmurha”, jotta ihmiset ymmärtävät, että nyt ei ole kyseessä leikin asia. Jokaisen kannattaa ja jopa pitää tutustua näihin piikkeihin riippumattomista lähteistä, eikä missään nimessä luottaa täysin valtamediamme Pohjois Korea-tasoista valhetta.
 • Uudet RNA/DNA piikit käyttävät teknologiaa joiden pitkän tähtäimen seurauksista kukaan ei tiedä, mutta jotka aiempien vuosien eläinkokeissa ovat aiheuttaneet suurta kuolleisuutta. Suurin syy jolla koronapiikkejä perustellaan, on se, että niiden avulla mukamas päästäisiin epidemiasta ylitse. Silti aitoa tieteellistä näyttöä ja muutakin kuin mainos puheita ja valikoituja rokete-yhtiöiden kontrolloimia tutkimuksia kaivataan. Sillä nykyisellä näytöllä piikit eivät estä viruksen leviämistä ja voivat jopa edesauttaa sitä. En siis kutsu kokeellisia geenimanipulaatio piikkejä rokotteiksi sillä aidot rokotteet ovat tehneet paljon hyvää ihmiskunnalle ja niiden mainetta käytetään nyt julmasti hyväksi huijatessa hyväntahtoisia ihmisiä terveydelleen kohtalokkaita päätöksiä.
 • Aidot (vanhat) rokotteet paitsi estävät tautia leviämästä, mutta ne ovat myös turvallisia ja testattuja.
 • Koronageenimanipulaatio pistoksille ei ole tehty mitään pitkäaikais tutkimusta. Parhaimmat tehtiin jopa yhden viikonlopun aikana. Normaalin, turvallisen ja aidon rokotteen valmistuessa 10-15 vuoden aikana. En siis suosittele kenellekään näin vaarallisen riskin ottamista ja jos on äärimmäisestä pelosta ja aivopesusta johtuen menossa ottamaan piikkiä, kannattaa hoitaa pelko pois hoitamalla hyvinvointia, rakkautta ja iloa elämään. Kun aivot toimivat taas normaalisti, on aika tutustua riippumattomiin lähdeviitteisiin ja tutkimuksiin joita lääketeollisuus ja sen korruptio-media salaa. Kun olet käyttänyt yhtä paljon aikaa molempien lähteiden lukemiseen (median vuoden aivopesu x vuoden pelottelu vs riippumattomien lähteiden vuoden tietomäärä x vuoden hyvinvointi) voit hyvillä mielin tehdä itse oman järkevän päätöksen pistosten suhteen. On myös täysin moraalitonta painostaa ihmisiä piikille käyttämällä sosiaalista painetta, valehtelua tai Rokotepassin tyylisiä pelotteluja. Jopa Euroopan Neuvosto teki periaate päätöksen Rokotepassia vastaan sillä se (terveyshaittojen lisäksi) polkee maahan tärkeitä ihmisoikeuksia. Älä siis taivu painostukseen, näe pelottelun läpi. Suojele itseäsi ja erityisesti lapsiasi. Älä anna kenellekään läheisellesi tehtävän pahaa ja tue jokaista joka haluaisi pysyä omassa voimassaan mutta huojuu 24/7 pelottelun kautta painostus ilmapiirissä. Voit pelastaa ihmishengen pienellä teolla.
 • Koronan testauksessa käytetty PCR-testi antaa vääriä positiivisia käytettäessä korkeita kierroslukuja. Se ei pysty erottelemaan onko virus infektiokykyinen vai ei. Sitä väärin käyttämällä saadaan ylläpidettyä testauspandemia ja kansan kurjistus lähes loputtomasti. Tansanian Presidentti Tohtori John Magufuli osoitti kuinka kelvoton PCR-testi löytää koronan jopa vuohesta ja Papaija-hedelmästä – mutta hän yllättäen kuoli.”

 

Entä rajoituksista kuten kokoontumis rajoitus ?

 • ”Kannatan kaikkien epidemioiden/ pandemioiden hoitamisessa klassista lääketieteellistä hoitolinjaa missä kaikki muut pyrkivät elämään normaalisti mutta riskiryhmiä suojellaan. Lukuisissa tutkimuksissa on osoitettu rajoitusten kuten lockdownien olevan jopa kymmenen kertaa tuhoisampia kuin varsinainen tauti. Kanssani samaa mieltä on maailman laajin lääkärien ja hoitajien vetoomus Great Berrington Declaration 40.000 lääkärin ja 14.000 tutkijan voimin. Muista rajoitustoimista kuten maskien käytöstä ei vieläkään ole tieteellistä näyttöä hyödyistä käytännössä mutta haittoja toki on selvästi ja erityisesti psykologinen pelon lietsonta haittaefekti millä kaikkien mielessä pidetään median luoma valheellinen kuva vaarallisesta viruksesta.
 • Perus ihmisoikeuksiin ei mielestäni kannata kajota yleisesti ottaen, ehkä joissain poikkeus tilanteissa joihinkin mutta koskaan  ei saa tehdä pysyviä heikennyksiä vaikka kuinka media tms korruptoitunut taho yrittäisi ohjata.
 • Jos olisi vaarallinen tai helposti leviävä tauti mihin ei ole helppoa hoitoa/ennalta ehkäisyä, silloin esimerkiksi kokoontumisrajoitukset voisivat pahimmissa epidemioiden vaiheissa olla hyviä. Mutta koska mikään näistä kriteereistä ei täyty korona epidemiassa, kaikki kokoontumisten rajoittaminen  on perustuslain vastaista toimintaa. Ja koska esimerkiksi mielenosoituksissa joihin olen osallistunut nyt, puhutaan äärimmäisen tärkeistä asioista Suomen kannalta kuten jokaisen hengestä ja terveydestä ja koko yhteiskunnan ihmisoikeuksien demokratian selviytymisestä. Tällöin mielen osoittamisen  ja kokoontumisen rajoittaminen on jo maanpetos ja valtiopetos tasoista rikollisuutta. Tämä vaatii välitöntä tutkintaa päättäjiemme toimesta riippumattoman tahon suorittamana ja koska tällaista tahoa korruptoituneessa Suomessa ei taida löytyä, Ossi Tiihosen johtama aktivisti-juristi ryhmä on laatinut ja lähettänyt syytekirjelmän Kansainväliselle Rikostuomio-istuimelle Haagiin (ICC).”

 

Mitä tarkoitat puhuessasi korruptiosta ?

 • ”Korruptio on todella laaja käsite. Muutakin kuin vain kirjekuori täynnä rahaa. Olemme kaikki osa palapeliä, järjestelmää. Aina kun jokin asia menee ihmisen läpi pysyen huonona/vääristyneenä ja jopa huonontuen/vääristyen entisestään, kyse on korruptiosta (=corrupted). Tämän huonontumisen/vääristymisen estämiseen pystyisi aina tekemään korjaavaa/parempaa. Monesti isossa järjestelmässä tällaisesta tulee negatiivista seurausta yksilölle. Vaikkei ihminen edes saisi lisärahaa/valtaa/mainetta tai muuta sellaista ollessaan yksi palanen korruptoituneessa järjestelmässä, mutta suojelee nykyistä asemaansa, hän on korruptoitunut.
 • Suomalaisten on vaikeata ymmärtää, että täälläkin on korruptiota, jopa törkeän paljon rahan ja vallan ylimmillä portailla. Mitä korkeammin kehittyneeseen yhteiskuntaan mennään, sitä hienommin ja hiotummin korruptio on toteutettu. Suomessa korruptio on toteutettu monella tavalla mm antamalla valta mm ulkomaille ja globaalille suurpääomalle, jolloin paikalliset päättäjät ovat vain leimasimia teatterissa, jonka jokainen näytös johtaa vain Suomalaisille huonompaan tilanteeseen. Suomen sisällä valtaa pitävät erilaiset hyvä veli/sisar – järjestöt, suurpääoman omistajat, median ja heidän ohjaamansa/korruptoimansa päättäjät/virkamiehet ja organisaatiot. Esimerkkinä lääketeollisuus on Suomalaiselle valtamedialle tärkeä rahoittaja, jolloin mediat eivät halua purra kättä joka ruokkii, eivätkä halua edes tutustua tieteeseen jossa kerrotaan mainostajilleen haitallisia asioita, saati julkaista sellaista.
 • Toisena esimerkkinä Suomalainen  päättäjä myy maamme korvaamatonta infrakstuktuuria ulkomaisille sijoitus yhtiöille pilkkahintaan, jolloin Suomalaiset kärsivät vuosi vuodelta suurempia turhia tappioita ja palkkioksi korruptoitunut päättäjä saa lahjaviran EU:sta  tai jostain korkeasta virastosta, yritysten hallituksista jne.”

 

Espanjassa on toteutettu ryhmähanke Police for Freedom. Onko sellainen hanke käynnistymässä Suomessa ja mistä syystä?

 • ”Joo, Suomessa Henri Kauramäki on käynnistämässä omaa Police for Freedom- paikallisosastoa. Suurin osa poliiseistahan on hyviä ja rehellisiä ihmisiä, mutta he joutuvat noudattamaan paljon laittomia käskyjä kansalaisia vastaan organisationsa ollessa niin hierarkinen ja ylimmän johdon korruptoitunut.
 • Police for Freedom antaa vertaistukea ja rohkeutta toimia oman sydämensä ja arvojensa mukaisesti – olla poliisi, kuten poliisin kuuluu olla, suojella kansalaisia, taata heidän turvallisuutensa, hyvinvointinsa ja laajat perusoikeudet ja puolustaa oikeusvaltiota. Espanjassa nähtiin, että kun poliisi uskalsi vastustaa rohkeasti rikollisen poliisi/poliittisen johdon laittomia käskyjä ja kieltäytyi kohdistamasta väkivaltaa mielenosoittajiin ja siirtyi kansan puolelle, mielenilmauksista tuli taas turvallisia ja perustuslain takaamat oikeudet palautuivat käytäntöön.”

 

Oletko ollut yhteydessä edellä mainituissa asioissa valta-mediaan ja millaisin tuloksin ?

 • ”Sanoma Osakeyhtiöön kuuluvat Satakunnan kansa ja Aamulehti julkaisivat minusta vääristelevät loka-artikkelit, minkä jälkeen itse ja  lähipiirini olemme kärsineet haukkumisesta ja maalituksesta. Tämän törkeyden jälkeen en ole ollut valtamediaan yhteyksissä, vaan nyt parhaillaan olen valmistelemassa oikaisu-vaatimusta ja juristit ovat suositelleet myös rikosilmoitusta näitä kahta lehtä kohtaan. Piakkoin tulen kuitenkin taas valta-mediaa lähestymään, josko nyt löytäisin rehtejä ja rohkeita toimittajia jotka painaisivat lehteensä sen mikä on sanottu.”

 

Sinut on irtisanottu  työstäsi Terveystalosta, mistä syystä?

 • ”Esiinnyin Yazka Loven nettihaastattelussa ja he irtisanoivat sopimukseni ilman kuulemis tilaisuutta tai varoituksia alle vuorokaudessa haastattelusta. Eivät sanoneet mitään syytä kirjallisesti, mutta ilmeisesti eivät pitäneet oikeudestani yksityishenkilönä kertoa mielipiteitäni julkisesti.
 • Paljastin Yazka Loven nettihaastattelussa samoja asioita mitä tässä haastattelussa nyt, kuten esimerkiksi PCR-testien toimimattomuuden, koronahuijauksen yleensä ja korona-rokotteina mainostettujen geeniterapiapiikkien riskit. Ja koska Terveystalolla on taloudellisia intressejä näiden asioiden suhteen, voi olla, että sen myöntäminen, että kertomani lähdeviitteet ja tiede pitää paikkansa, voisi hyvinkin johtaa kymmenien miljoonien korvausvaatimuksiin Terveystaloa kohtaan.”

 

Onko sinuun oltu yhteydessä eri viranomais tahoilta edellä mainituissa asioissa ja miten ?

 • ”Ei ole oltu yhteyksissä. Toki valtamedia pelottelee ja yrittää käynnistää ajojahtia lääkärin oikeuksiani kohtaan olemalla Valviraan yhteyksissä.
 • Toisesta viranomaistahosta voin mainita Helsingin poliisin, joka kävi käsiksi minuun ja moneen muuhunkin Vappu-kulkueeseen osallistuneeseen kun kerroimme julki lääketieteellisiä faktoja koronahuijauksesta. Laittoivat putkaankin vielä moneksi tunniksi ja poliisin perustuslakia rikkovissa teoissa tehdään todennäköisesti ryhmäkanne/selvityspyyntö . ”

 

Näkemyksesi päämisteri Sanna Marininiin liittyvästä korruptiosta?

 • ”Suosittelen jokaista lukemaan Sanna Marinin blogin: Raharikas lääketeollisuus. Se on vuodelta 2010 ja avaa jokaiselle helposti miten lääketeollisuus lahjoo lääkäreitä, päättäjiä ja mediaa liioittelemaan pandemioita jotta saadaan myytyä rokotteita ja ohjattua ihmisiä pelolla mihin vaan. Koska pääministerimme on hyväsydäminen ja täysin tietoinen kaikesta tästä, mutta nyt korona-epidemian aikana kuin taivaan iskusta unohtanut kaiken ja toiminut Suomen etua vastaan, olen samaa mieltä muiden asiantuntijoiden ja tieto-vuotajien kanssa, että pääministeri Sanna Marinia ohjataan ulkomailta ja todennäköisin syy tähän on kiristys.
 • Koska pääministeri ohjaa koko Suomea, olen julkisesti suositellut Suojelupoliisia tutkimaan asiaa välittömästi.
 • Minuun voi olla yhteydessä MKR:n kautta. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan.”

 

 

MKR-Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä, joka on asiantuntijoiden ja kansalaisten muodostama ajatushautomo ja joukkoliike. www.mkrsuomi.fi

Mikael Kivivuori, Lääkäri ja perustaja.

info@mkrsuomi.fi

 

 

 

Mikael Kivivuoren linkkivinkkejä

https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2

www.gbdeckration.org

https://www.elinahytonen.fi/

https://mvlehti.net/2021/03/08/euroopan-neuvosto-rokotepassit-polkevat-ihmisoikeuksia-paatoslauselmissa-selkea-ei-pakkorokotuksille

https://www.kaleva.fi/kohutun-maskiselvityksen-tehnyt-professori-marjukk/2983706

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/03//19/gavi-bill-gates-world-health-organization-aspx

https://rapsodia.fi/policefor-freedom-toiminta-aloitetaan-suomessa/

 

 

 

 

Haastattelussa 3.5.2021 Lääkäri Mikael Kivivuori

Linkit: Mikael Kivivuori

Haastattelu ja teksti: Teija Kangaslampi

Kuva Mikael Kivivuoren kuva-albumi

 

12 thoughts on “Näkökulma: Lääkäri Mikael Kivivuori, aiheena korona

 • 4.5.2021 at 06:14
  Permalink

  Tämä Suomen järjestelmäkorruptio ulottuu jo vuosikymmenien taa ja oat ”tutkimukseni” ulotttuvat 15 vuoden taakse.

  Nimittäin 2005 antoi oikeusasimies päätöksen 876/2/05 … poliiislla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamssa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa ja ettei virkamiesten virkarikoksista saatuja todisteita voida ”itsekriminointisuojan” takia käyttää oikeudessa.

  Päätös oli silloin senverran arka; ettei sitä näytetty edes kansanedustajille ja se salattiin 20.12. 2007 asti.

  2005 siis todenteolla ”laillisuusvalvonta” ryhtyi estämään virkarikosten tutkintaa ja syyttämistä.

  2007 laitettiin iso vaihde silmään ja esiteltiin He 55/2007 kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla ja valehdellen : ”Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole”.

  Todellisuudessa He 55/2007 oli Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjontaa ( tulevaisuudessa tulevan ) PL 118 §:n mukaisten juttujen poispitämistä Kansainvälisen rikostuomioistuimen listoilta.

  2008 nimittäin oikeusministerio allekirjoitti ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-”oikeudenkäyntejä” kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

  Tällaisia ”yksittäistapauksia” ovat kaikki PL 118 §:n mukaiset jutut, joissa kansallista syyteoikeutta ei ole.

  PL 118 § ( lähde julkinen lakitietokanta Finnlex ) … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset …. syyteoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tämän kaiken salaaminen suunniteltiin hallituksen 2005 tilaamassa ”Mediapolitiikan toimintasuunnitelmassa”…. ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE”.

  Jo 2006 – 2008 pyysin Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta tutkimaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan vaikutukset Suomen kansalaisten ihmisoikeuksiin ( EIT 24221/06) ja mm. pineyrittäjien lainsäädännöllisen syrjinnän Suomessa … kaikki asiakirjat tuhottiin ja tapaus seulottiin pois käsittelystä.

  Se, kuinka seulonta tapahtui on luettavissa EOA kansaliapäätöksestä 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia !

  Suomen kansalaisten ihmisoikeudet siis poistettiin 2011 perustuslakipetoksella ja lehdistö / YLE salaa tämän !

  Julkista rikosilmoitusta asioista olen vuodesta 2016 koittanut ”poliisin” saada kirjaamaan diaariin; viimeksi Helsingissä . Poliisin vastaus Finlandia-puistossa yllätti: Olen virkatoimissa, joten en voi vastaanottaa.

  Kansalaisten riemuksi ja poliisin harmiksi Julkista rikosilmoitusta on jaettu tuhatmäärin ympäri Suomenniemeä … kiintoisia lukuhetkiä !

  Reply
  • 4.5.2021 at 15:51
   Permalink

   jos perustuslakimme on peruslakimme ja kaikkia lakejamme tulee tulkita YHDESSÄ perustuslain kanssa niin eikö se tarkoita sitä, että tuo tai nuo lait ovat laittomia ja näin ollen toteuttamis kelvottomia ???
   ellei sitten perustuslakia ole muutettu ??
   jos sitä on muutettu niin asia on pitänyt saattaa julkisesti kaikkien tietoon, muuten perustuslaki ei käsittääkseni ole lainvoimainen.

   Reply
   • 5.5.2021 at 17:01
    Permalink

    Ongelma on siinä ettei meillä ole esim. perustuslakituomioistuinta tms. tahoa. Eli suomeksi, rikokset ovat kaikkien nähtävillä ja yleisemmin tiedossa kuin moni uskoo, mutta mahdollisuutta vaikuttaa tai hakea oikeutta ei valtioloidimme byrokratiassa ole. Toki aina on mahdollisuus vaikuttaa. Olemme valitettavasti vain jo niin syvällä suossa että hinta tulee olemaan suuri kaikille osapuolille. Henkilökohtaisesti en usko vallastajuopuneiden luovuttavan ilman valitettavaa verenvuodatusta. Ihmeitä tapahtuu aika vähän maailmassamme.

    Reply
  • 4.5.2021 at 22:51
   Permalink

   siis jos perustuslain kanssa tulee tulkita kaikkia lakejamme. ihan kaikkia.
   niin eikö säädökset ym pidä tulkita yhdessä perustuslain kanssa ja jos itse säädös on perustuslain vastainen, niin sitä ei tule huomioida ?
   jos perustuslain joku pykälä on ristiriidassa toisen pykälän kanssa niin miten silloin toimitaan ??? eli tuo mitä totesit ?

   Reply
  • 4.5.2021 at 23:07
   Permalink

   koska kaikkia lakeja tulee tulkita perustuslain kanssa niin tuo rikoslaki muunnoshan ei ole pätevä ? koska rikoslakiakin tulee tulkita yhdessä perustuslain kanssa.
   aikanaan ahtisaari kyseli asianajajilta miksi ne eivät pidä perustana perustuslakia koska kaikki lakimme juontavat siitä ja sen kanssa niitä tulee tulkita.
   tämä on ongelma miksi oikeusmurhia tapahtuu koska perustuslain kanssa ei oikeusjärjestelmässä tulkita lakeja vaan irrallisena siitä.
   toisinsanoen, nuo säädökset eivät ole päteviä ja perustuslaki ei voi kumota itseään eikä rikoslakia joka on ristiriidassa perustuslain kanssa voi toteuttaa.

   lastensuojeluhan on hyvä esimerkki laittomuuksista jossa käytetään erilaisia säädöksiä joita ei tulkita perustuslain kanssa. jos niitä tulkitaan perustuslain kanssa kuten hallitus esittää ja perustuslaki sekä ls laki (thl) määrää niin niillä ei ole lain voimaa jos ne ovat ristiriidassa perustuslain kanssa.
   on jopa oikeuslaitoksia joissa jotkut tuomarit tekevät päätöksiä yksin johonkin irralliseen lakiin perustuen ilman perustuslakia. pöhköt ja laiskat juristit eivät tajua tätä ja jättävät asian siihen. korruptoitunut juristi varmuudella jättää asian siihen.

   Reply
  • 5.5.2021 at 22:59
   Permalink

   valtakunnan oikeuden sivuilla väitetään että kyseinen oikeus koskee esim oikeuskansleria, oikeusasiamiestä jne ja jopa presidenttiä ja ministereitä.
   syytteen pohjalta alkaa prosessi. perustuslakivaliokunnalla on tässä merkittävä rooli.

   käsittääkseni (oikaiskaa jos meni metsään) voi nk tutkintapyynnön osoittaa perustuslakivaliokunnalle syytteen nostamiseksi.

   ja pyytää tätä edistämään asiaa.

   eräs kriteeri siis asiassa on että nk ongelma eli syytteen sisältämä ongelma eli rikos on tapahtunut useilla paikkakunnilla.

   syytteen voi siis nostaa valtiota vastaan.
   onhan näin toimittu aiemminkin tässä kuuluisassa vakooja tapauksessa jossa edesmennyt ihmisoikeus asianajaja wuori aloitti prosessin.

   Reply
 • 4.5.2021 at 08:11
  Permalink

  kittilänkin virkarikos vyyhti meni nurin kittilässä. suomessa ei ole enää oikeutta. kukaan ei valvo.

  Reply
 • 4.5.2021 at 08:12
  Permalink

  …. siis hovioikeudessa kittilän virkarikos syytteet meni nurin

  Reply
 • 4.5.2021 at 15:47
  Permalink

  Mies, joka saa potkut töistään kuin pelotteeksi muille lääkäreille mielipiteidensä ja toden puhumisen takia on paljon tavallista urheampi ihminen!

  Näitä nousee esiin poikkeuksellisina aikoina kriisin hetkellä kun enemmistö on kuin tiiviiseen laumaan ajettuja lampaita niellen kaiken ilman mitään kritiikkiä ja kyseenalaistamatta sitä, jota ”nurkkajumala” suoltaa kuin makkaraa.

  George Orwell (1903-1950) lainatakseni: ”Aikoina, jolloin valhe on vallalla. Totuuden sanomisesta tulee vallankumouksellinen teko!”

  Reply
  • 4.5.2021 at 15:53
   Permalink

   ja einsteiniä (myös raamatussa) heti perään:
   ” ei se ole pahin joka pahaa tekee, vaan se joka katsoo sivusta eikä tee mitään”

   Reply
 • 4.5.2021 at 22:04
  Permalink

  Suomen ”perustuslaki” todellakin on VALTIOPETOKSELLISESTI muutettu kansalaisten ihmisoikeudet poistavaan muotoon : PL 118 § antaa täyden syytesuojan ministereille ja presidenteille; tai niin he luulevat !

  9.12. 2005 jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN tällaisen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa .

  Sitä kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin tutkimatta !

  Siinä välissä tehtiin valtiopetos rikoslakimuutoksella 1165/2005 ; kun perustuslakiin kuulunut rinnakkainen syyteoikeus poistettiin ”rikoslakimuutoksella”; olisi lakien mukaan vaatinut 2 eduskunnan käsittelyn .

  Tältä kannalta katsottuna myös PL 118 § on laiton; ja lisäksi se on PL 6 §:n ( tasa-arvopykälä) vastainen .

  Tämä tieto pitää jakaa kaikelle kansalle ennen vaaleja !

  Reply
 • 5.5.2021 at 23:01
  Permalink

  käsittämätön merike tapaus jossa iisalmelainen nainen hiljattain vietiin väkisin kotoaan lasten nähden koronan pakkotestaukseen ja millä syyllä ?

  näitä ihmisten työpaikoiltaan erottamisia en käsitä. mikään ei kerro työnantajasta enempää kuin puuttuminen ihmisen yksityiselämään.

  suhteellisuudentaju puuttuu suomesta ilmeisesti kokonaan.

  ihmiset ovat toisiaan kohtaan käsittämättömän julmia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.