Vaivaako tupakkatauot automatkoilla? Nikotiinipusseista ratkaisu?

Monella autoilijalla on ikävä addiktio, tupakointi. Mikään ei ole rasittavampaa kuin jatkuvat pysähdykset ajomatkoilla, jotka keskeyttävät hyvän ajo rutiinin. Pahimmillaan tupakoijat joutuvat pysähtymään jopa 10 kertaa tupakkatauolle pitkän ajomatkan aikana. Nyt markkinoille on kuitenkin tullu uusi ja kiinnostava tuote, nikotiinipussit, joita myy nikotiininuuska.fi verkkokauppa, niitä saa tilata täysin laillisesti Suomeen aina 4mg vahvuuksiin saakka. Seuraavassa tutkimme hieman mistä mistä tässä oikein on kyse.

Nikotiinipussit ovat uusi keino lopettaa tupakointi

Suomessa on jo jonkin aikaa ollu myynnissä Zonnic -nikotiinipusseja, mutta nämä ovat etenkin tottuneille nuuskan käyttäjille todella ohuen ja jauhoisen oloisia, ja täten hyvin epämukavia käyttää. Sen sijaan tunnettujen nuuskanvalmistajien tekemät nikotiinipussit ovat täysin erilaisen tuntuisia vaikka sinänsä sama tuote onkin, joten ne ovat luonnollinen vaihtoehto etenkin tottuneille nuuskan käyttäjille, moni tuntemamme autoilija on myös päässyt tupakan poltosta eroon niiden ansiosta, saimme Suomen suurimman ja tunnetuimman nikotiinipussikaupan nikotiininuuska.fin myyntipäällikön Mikon haastatteluun ja pääsimme kysymään muutaman kysymyksen aiheeseen liittyen. Seuraavassa Nikotiininuuska.fin Mikon haastattelu.

Nikotiininuuska.fin Mikon haastattelu

Kysymys:Moikka Mikko! Kiva että pääsimme haastattelemaan sinua, mites teillä on kevät mennyt?

Vastaus:Kiitoksia paljon haastattelupyynnöstä, kevät on mennyt meille hyvin kiireisissä merkeissä, mukavaa huomata että näin moni ihminen haluaa päästä tupakan poltosta eroon, olemme tässä auttamassa enemmän kuin mielellään omien kykyjemme mukaan tarjoamalla tupakattoman vaihtoehdon.

Kysymys: Nikotiinipussien tilaaminen on siis täysin laillista Suomeen?

Vastaus: Kyllä ne ovat täysin laillisia, kunhan nikotiinipitoisuus pysyy alle 4mg/ per pussi. Nikotiininuuska.fi kaupassamme emme vahvempia tuotteita myykkään, joten kaikki tuotteemme ovat täysin laillisia tilata Suomeen.

Kysymys:Kenen valmistamia nikotiinipusseja te myytte? 

Vastaus: Meidän kaupassa myytävät nikotiinipussit ovat samojen suuryritysten valmistamia, jotka ovat tunnettuja tupakkamerkkien valmistajia. Esimerkkinä British American Tobacco ja Swedish Match. Suosittelemmekin välttämättän tuntemattomien tehdainen valmistamia merkkejä, ne eivät aina sisällä sitä mitä luvataan.

Kysymys: Millä tavoin nikotiinipusseja voi tilata?

Vastaus: Kaikista nopein ja vaivattomin tapa tilata pusseja on suoraan sivuiltamme. Saat tuotteet suoraan kotiovellesi tyypillisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Sivustolle on tulossa pian myös Klarna osamaksu mahdollisuus, ei kannata hakea lainaa netistä pusseja tilataksesi. Voit maksaa verkkopankkimaksulla, pankkikortilla tai vaikka mobile payn avulla, käytössämme on tällä hetkellä luotettava Suomalainen paytrail- maksujärjestelmä.

Kysymys: Miten nikotiinipussit eroavat nuuskasta?

Vastaus: Nuuskan tilaaminen netistä on laitonta koska ne sisältävät tupakkaa. Lisäksi nuuska sisältää yli 2500 eri yhdistettä, joista suuri osa on haitallisia. Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa joten ne ovat huomattavasti vähemmän haitallinen vaihtoehto.

Kysymys: Onko nikotiinipussien tilaamisen suhteen muita rajoituksia?

Vastaus: Kyllä on, maksimimäärä on kolmen kuukauden itsehoito tarvetta vastaava määrä eli 108 purkkia kerralla.

Kysymys: Kenelle nikotiinipussit eivät sovi?

Vastaus: Nikotiinipusseja ei saa tilata alle 18-vuotiaat. Lisäksi nikotiini ei sovi raskaana oleville eikä henkilöille joilla on jokin muu lääketieteellinen syy olla käyttämättä sitä. Ne eivät ole huvikäyttöön vaan ovat tarkoitettu nimenomaan tupakanpoltosta irti pääsemiseen.

Kysymys: Vielä viimeiset terveiset lukijoille?

Vastaus: Nykyinen maailman tilanne on varmasti monelle hyvin stressaava, nikotiinin käyttäjille tupakan polttaminen on tyypillisesti ollut keino lievittää stressiä, mutta muistakaa kuinka haitallista se on omalle terveydelle, me toivommekin että voisimme olla auttamassa mahdollisimman monta tupakoitsijaa pääsemään irti tästä ikävästä tavasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.