TUOMAS MALINEN: Ehdoton EI elpymisrahastolle

 

Tuomas Malinen on Suomalainen taloustieteilijä jolla on vahva kansainvälinen osaaminen talouskriisien sekä talouskasvu suhdanteiden ja keskuspankkien asiantuntijana.

Tuomas Malista on kuultu asiantuntijana erityisesti viime vuoden aikana useilla eri tahoilla maamme tilanteeseen liittyen koskien mm elvytysrahastoa. Hiljattain jopa maamme perustuslaki valiokunnassa.

Talous nero jolla on moraalinen selkäranka.

Tässä väliaika maistiaiset sillä Tuomas Malisen haastattelu julkaistaan Nykysuomessa lähipäivinä.

Tuomas Malinen on laittanut ”herätys kellon” soimaan.

 

 

Linkit youtubessa:

VALTA KUULUU KANSALLE I

https://www.youtube.com/watch?v=LQeVSzmWsd0

VALTA KUULUU KANSALLE II

VALTA KUULUU KANSALLE III

 

 

 

 

 

Haastattelu ja teksti: Teija Kangaslampi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “TUOMAS MALINEN: Ehdoton EI elpymisrahastolle

 • 26.4.2021 at 20:09
  Permalink

  Malinen on aivan huippu ekonomisti. Tuollaisten henkilöiden pitäisi johtaa tätä maata niin asiat menisivät paljon paremmin.

  Reply
 • 27.4.2021 at 01:09
  Permalink

  Malinen sanoa edes kerran juutalainen!

  Reply
 • 27.4.2021 at 09:34
  Permalink

  suomi on pieni maa. politiikka sanelee suomessa koko järjestelmää.
  vaikka sille ei ole lain suomia perusteita.
  miten se on mahdollista ja miten tähän on tultu ?

  jopa kirkkoa sanelee politiikka.

  politiikan pitäisi pysyä omassa ruodussaan ja yhteiskunnan pitäisi kyetä itsenäiseen toimintaan ilman politiikan käskyjä. politiikka on teatteri, pelkkää illuusiota.

  jos 80 luvulla asiat olivat paremmin. miten on mahdollista että suomi on ajettu tähän pisteeseen ? vertailematta, kyseenalaistamatta.

  kyseiset valta kuuluu kansalle nauhat ovat erinomaiset esimerkit siitä mitä suomessa tapahtuu. lukuisat aktivistit ovat vuosien ajan tehneet uutterasti työtä saavuttaakseen julki median ja hallituksen huomion tilanteesta jossa nyt olemme.
  heidät on ”diagnosoitu” hulluiksi.

  (suomessa diagnoosin voi antaa vain psykiatri)

  niskuroinnista kiinni otettu ihminen vastaavanlaisissa tilanteissa saa niskuroijan leiman sillä kyseinen väite kirjataan ihmisen tietoihin joka kulkee läpi suomalaisen rekisteri järjestelmän.

  on vain onnenkantamoinen kenen käsiin väite joutuu.

  suomi on korruptoitunein maa. tätä tutkimusta vain ei haluta antaa julki median kautta kansalle tietoon. tutkimus jota viime vuosina on esitelty perustuu vain olettamuksiin, ei todellisuuteen. se perustuu mm väitteeseen että suomessa on riippumaton oikeusjärjestelmä.

  kyllä. se ei kuitenkaan tarkoita että järjestelmä toimii suomen lakien puitteissa tai että sitä valvotaan tai että se olisi mitenkään tekemisistään vastuussa.

  Reply
 • 3.5.2021 at 07:46
  Permalink

  aika monenlaista ”yhdistystä” tullut viime vuosina suomen perustuslain ja ihmisoikeuksien puolesta. pitäisikö niidenkin kuitenkin yhdistyä ? jotta jotakin oikeasti saataisiin aikaan…
  vähän huvittuneena muuten aina seuraan näitä yhteiskunnallisia asioita kysyttäessä poliitikoilta erilaisissa haastatteluissa. kuten esimerkiksi leipäjonoista on haastattelu sininauhan sivuilla. miksi ?
  ei poliitikolla ole minkäänlaista päätösvaltaa asioihin. haluaisin tietää miksi tätä tehdään ? suomen systeemi perustuu täysin toisenlaiselle järjestelmälle.

  leipäjonoista pitäisi haastatella kuntien sosiaalitoimia ja sosiaali ja terveys ministeriötää sekä pääministeriä. ei poliitikkoja. ja edelleen käytetään samaa höpinää siitä että syrjäytyneet. syrjäytyneet ovat syrjäytyneitä ja eniten valvottuja ihmisiä suomessa.

  hanke police for freedom toivottavasti saa tuulta purjeidensa alle.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.